Busz Genova - Nizza árak 2 965,26 Ft-tól

Innen kezd
2 965,26 Ft
Felfedez

Genova – Nizza, busz

A Genova és Nizza közötti út a busz által 154,69 km és 3 ó és 5 p. Naponta 25 kapcsolat van, az első indulás 2:00, az utolsó pedig 23:55. A Genova-ről a Nizza-re a busz-val már 2 965,26 Ft vagy 29 497,49 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 2 965,26 Ft.

Legalacsonyabb ár2 965,26 Ft
Utazás időtartama3 ó és 5 p
Napi csatlakozás25
Legalacsonyabb ár2 965,26 Ft
Legmagasabb ár29 497,49 Ft
Első indulás2:00
Utolsó indulás23:55
Távolság154,69 km
IndulásGenova
ÉrkezésNizza
FuvarozókFlixBus, BlaBlaCar Bus

Busz Jegyek Genoa és Nice között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Mikorra a buszok a Nizza hagyni?

Az út a Genova Nizza veszi 3 ó és 5 p. Míg az első busz indul Genova at 2:00, az utolsó a tervek 23:55. Ahhoz, hogy az Nizza Genova busszal, akkor elviszi körül 3 ó és 5 p, sőt 2 ó és 35 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Genova át 2:00, míg az utolsó van 23:55.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Genoa és Nice között

Olcsó busz jegyek Genova és Nizza között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Genova és Nizza között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Genova és Nizza közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Genova-ről Nizza-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Genoa és Nice közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 927,43 Ft és 6 789,07 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 57%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Genova és Nizza között

A legolcsóbb Genova - Nizza buszjegyek 2 435,75 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 330,24 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 4 062,10 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Nizza

Ha busszal utazik ide: Nizza, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az Union Ivkoni egy bolgár autóbusz-társaság, amely belföldön és nemzetközi viszonylatban is működik. Az 1992-ben alapított vállalat több mint 1000 autóbuszból álló flottájával Bulgária egyik legnagyobb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Union Ivkoni szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres buszjáratokat, charterjáratokat és nemzetközi útvonalakat Európa-szerte. A cég modern flottájáról, kényelmes buszairól és megbízható kiszolgálásáról ismert.

Szolgáltatások a FlixBus, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni fedélzeten Genova és Nizza között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Genova és Nizza között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus BlaBlaCar Bus Union Ivkoni Alsa
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check cross
luggage Poggyász check check check check
food_and_drink Étel és ital check cross cross cross
air_con Légkondíciónálás check check check cross
bicycle Kerékpár cross cross cross check

Genova – Nizza CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
10.83kg
Busz
11.6kg
Járat
30.94kg
Autó
24.75kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Genova és Nizza között?
A busz jegy Genova és Nizza között 6 800,42 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 2 965,26 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Genova és Nizza között?
A Genova és Nizza közötti legolcsóbb jegy a 2 965,26 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Genova és Nizza busz között?
A Genova - Nizza a 154,69 km.
Mennyi ideig tart a Genova és Nizza közötti busz?
A Genova-től Nizza-ig átlagosan 3 ó és 5 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 35 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Genova-tól a Nizza-ig?
A Genova - Nizza 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni, Alsa szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Genova-ról Nizza-re?
A Genova és Nizza között átlagosan napi 25 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Genova és Nizza között?
A legkorábbi busz Genova és Nizza között ekkor indul: 2:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Genova és Nizza között?
A legújabb busz Genova és Nizza között a 23:55 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Genova és Nizza között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 2 965,26 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Genova és Nizza között?
Átlagosan 25 van a Genova-től a Nizza-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Genova és busz Nizza között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Genova és Nizza között 2 ó és 35 p.
Van közvetlen busz a Genova-tól a Nizza-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Genova és a Nizza között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Genova-Nizza és busz között?
A busz út a Genova-től a Nizza-ig 11.6kg CO2-kibocsátást eredményez.