Találjon vonatjáratot Baja - Kecskemét között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 4 óra 10 perc
Csatlakozások naponta 12
Első indulás 05:14
Utolsó indulás 20:12
Távolság 99 km

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Baja Kecskemét.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mely cégek szolgálják az útvonal Baja Kecskemét?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Baja Kecskemét által kínált Mavhu.

Vonatok Baja - Kecskemét


Telekocsi Baja-Kecskemét útvonalon -ért

Baja – Kecskemét

Meddig kell meg kell, hogy a Kecskemét vonattal?

Az átlagos időtartama az út 4 óra 10 perc, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Kecskemét a 2 óra 23 perc. Az első vonat elhagyja Baja at 05:14, míg az utolsó levelek 20:12.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Baja - Kecskemét?

A vonatok Kecskemét indulnak Baja és érkezik Kecskemét.

Mivel az út közötti Baja és Kecskemét viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.