Találjon vonatjáratot Bécs - Zalaegerszeg között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Legjobb ár 9 959,05 Ft
Utazás időtartama 4 óra 53 perc
Csatlakozások naponta 41
Első indulás 00:18
Utolsó indulás 16:02
Távolság 156 km

Olcsó vonatjegyet Bécs Zalaegerszeg a virail.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Bécs Zalaegerszeg?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Bécs Zalaegerszeg az 9 959,05 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Zalaegerszeg költsége átlagosan 12 348,49 Ft.

Mely cégek szolgálják az útvonal Bécs Zalaegerszeg?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén OBB szolgáló vasúti útvonal Bécs - Zalaegerszeg.

Vonatok Bécs - Zalaegerszeg

Meddig tart ettől Bécs Zalaegerszeg és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Zalaegerszeg órakor indul 00:18, míg az utolsó a 16:02. Átlagban az utazás időtartama 4 óra 53 perc, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Zalaegerszeg a 3 óra 27 perc.

Melyik állomás nem a vonatok Zalaegerszeg indulnak?

Akkor vonattal Zalaegerszeg a Wien Penzing Bahnhof, Wien Simmering Bahnhof, Wien Hbf (Bahnsteige 1-2), Wr.Neudorf Bahnhof (WLB), Gerasdorf b.Wien Bahnhof, Wien Hbf, Wien Erdberg (U3), Wien Hietzing (U4), Wien Diesterweggasse, ami érkezik Zalaegerszeg.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Rövid távolságokon, mint között Bécs és Zalaegerszeg, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.