Találjon vonatjáratot Budapest - Győr között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Keressen olcsó vonatjegyet ide: Győr

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 29 perc
Csatlakozások naponta 50
Első indulás 02:20
Utolsó indulás 01:20
Távolság 107 km

Olcsó vonatjegyet Budapest Győr a virail.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Budapest Győr egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Budapest Győr?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Budapest Győr származó 1 824 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 1 824 Ft.

Mely cégek elviszi a Budapest Győr vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Győr által kínált Mavhu, RegioJet.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több
1 459,20 Ft Több Több Több Több Több 1 824 Ft

Vonatok Budapest - Győr

Meddig fog ez elviszi a Budapest Győr vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Átlagosan tart 2 óra 29 perc eljutni Győr vonattal, de szükség lesz 1 óra 5 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 15:52, míg az utolsó levelek Budapest át 01:20.

Melyik állomás nem a vonatok Győr indulnak?

Akkor vonattal Győr a Budapest-Kelenföld, Budapest Kelenföld, Budapest-Keleti, Budapest-Déli, ami érkezik Győr, Györ railway station.

Mikor jön a rövid távolságokra, busz és telekocsi jelentenek jó alternatívát a vonaton, főleg, ha utazik egy korlátozott költségvetéssel.