Találjon vonatjáratot Budapest - Keszthely között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 4 óra 24 perc
Csatlakozások naponta 23
Első indulás 02:40
Utolsó indulás 00:00
Távolság 158 km

Olcsó vonatjegyet Budapest Keszthely a virail.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mely cégek utazás Budapest Keszthely vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Keszthely által kínált Mavhu.

Vonatok Budapest - Keszthely


Telekocsi Budapest-Keszthely útvonalon -ért

Budapest – Keszthely

Meddig kell meg kell, hogy a Keszthely vonattal?

Az első vonat Keszthely órakor indul 05:05, míg az utolsó a 00:00. Átlagban az utazás időtartama 4 óra 2 perc, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Keszthely a 2 óra 29 perc.

Melyik állomás nem a vonatok Keszthely indulnak?

A vonatok Keszthely indulnak Budapest-Kelenföld, Budapest-Déli, Budapest-Keleti és érkezik Keszthely.

Ha vonattal, soha nem felejti el, hogy tartsa a jegyet magával: győződjön meg arról, hogy nyomtassa ki előre, vagy letölteni a mobil verziót, ha hagyjuk.

Ha a vasúti menetrend nem fér el a menetrend vagy költségvetési, busszal és telekocsi adhat némi idő és az ár alternatívák anélkül, hogy lényegesen megváltoztatja a menetidő.