Vonat Budapest - Kielce árak 18 109,24 Ft-tól

Innen kezd
18 109,24 Ft
Felfedez

Budapest – Kielce, vonat

A Budapest és Kielce közötti út a vonat által 392,75 km és 13 ó és 16 p. Naponta 2 kapcsolat van, az első indulás 8:12, az utolsó pedig 19:29. A Budapest-ről a Kielce-re a vonat-val már 18 109,24 Ft vagy 49 369,24 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 18 109,24 Ft.

Legalacsonyabb ár18 109,24 Ft
Utazás időtartama13 ó és 16 p
Napi csatlakozás2
Legalacsonyabb ár18 109,24 Ft
Legmagasabb ár49 369,24 Ft
Első indulás8:12
Utolsó indulás19:29
Távolság392,75 km
IndulásBudapest
ÉrkezésKielce
FuvarozókPKP, POLREGIO

Vonat Jegyek Budapest és Kielce között

Indulási időpont
2023. nov. 30., csütörtök

Olcsó vonatjegyet Budapest Kielce a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Kielce a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mi a legolcsóbb árat vonatjegyet Kielce?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Budapest Kielce az 18 109,24 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Kielce költsége átlagosan 42 065,79 Ft.

Mely cégek utazás Budapest Kielce vonattal?

Között minden partnerünk, akkor is megtalálja , amely a vasúti összeköttetések között Budapest és Kielce.

Meddig fog ez elviszi a Budapest Kielce vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Kielce órakor indul 8:12, míg az utolsó a 19:29. Ahhoz, hogy a Budapest Kielce vonattal, akkor meg kell 13 ó és 16 p. Az átlagos időtartama az út 13 ó és 16 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Kielce a 11 ó és 48 p. Az első vonat elhagyja Budapest at 8:12, míg az utolsó levelek 19:29.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Budapest - Kielce?

Akkor vonattal Kielce a , ami érkezik .

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Kielce között

Olcsó vonat jegyek Budapest és Kielce között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Kielce között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Kielce közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Kielce-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

Legjobb idő a Budapest és Kielce közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 2 719,41 Ft és 33 313,74 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 92% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Budapest és Kielce között

A legolcsóbb Budapest - Kielce vonatjegyek 11 320,17 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 17 228,93 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 26 634,35 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Kielce-be

Ha vonattal utazik ide: Kielce, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1869-ben alapított MÁV (Magyar Államvasutak) Magyarország nemzeti vasúttársasága. Hatalmas, több mint 7000 km-nyi pályát felölelő hálózatával a MAV személy- és tehervonatokat üzemeltet, zökkenőmentesen összekötve az ország nagyobb városait és településeit. Az utasok kényelmes és hatékony utazási lehetőségeinek biztosítása érdekében a MAV különféle vonattípusokat kínál, beleértve a gyorsvonatokat, a regionális vonatokat, valamint a szomszédos országokba irányuló nemzetközi kapcsolatokat.

2001-ben a PKP Csoport az állami tulajdonú lengyel vasutak európai uniós irányelveknek megfelelő szerkezetátalakítása eredményeként jött létre. A társaság különféle típusú vonatokat üzemeltet, köztük Intercity, Express, Regional, Pendolino és EuroNight vonatokat. A PKP "Pendolino" márkanéven gyorsvonatokat is üzemeltet, amelyek akár 250 km/órás sebességet is elérhetnek.

A POLREGIO egy regionális vonatjárat Lengyelországban, amely az ország különböző városait köti össze. A Lengyel Államvasutak (PKP) üzemeltetője megfizethető és kényelmes közlekedési lehetőségeket kínál mind a helyiek, mind a turisták számára. A POLREGIO vonatok összeköttetést biztosítanak olyan nagyvárosokba, mint Varsó, Krakkó, Gdansk és Poznan. A REGIO (R), a REGIOplus, az interREGIO (IR) és a REGIOekspres (RE) a POLREGIO által üzemeltetett különböző vonattípusok.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Kielce-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a MAV és PKP által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Kielce-re utazik.

Second Class

Normál ülőhelyeket és szolgáltatásokat biztosít a mindennapi utazáshoz.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Több helyet és kényelmet kínál további kényelmi szolgáltatásokkal, mint például a vendéglátás az újabb vonatokon.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

A PKP Intercity másodosztályú jegyei kedvezőbbek, normál ülőhelyeket kínálnak alapvető kényelmi szolgáltatásokkal, és zsúfoltabbak lehetnek a csúcsidőben.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A PKP vonatokon az első osztályú jegyek nagyobb, kényelmesebb üléseket kínálnak, nagyobb lábtérrel, jobb felszereltséggel és kényelmi szolgáltatásokkal, ingyenes harapnivalókkal és italokkal, valamint csendesebb légkörrel, de drágábbak.
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A bővülő infrastruktúrának köszönhetően az InterCity járatain már több desztinációra is elérhető ingyenes wifi, így Miskolcra, Debrecenbe és Szegedre is. Emellett a teljes budapesti elővárosi vasúthálózat kínálja ezt a szolgáltatást. Ráadásul a MAV-Start egy felújítási kezdeményezés keretében közel áll a wifi router telepítésének befejezéséhez 735 vonatán.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A MAV vonatok általában az utasok kényelmét szolgáló konnektorokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Általában három kézipoggyászt vihet magával, amelyek lehetnek bőröndök, csomagok, babakocsik, sportfelszerelések és hangszerek. Egyes országokban azonban méret- vagy súlykorlátozások lehetnek érvényben. Minden tételnek összhangban kell lennie a jogi és vámszabályokkal, valamint a veszélyes árukra vonatkozó különleges szabályokkal. Gondoskodnia kell arról, hogy poggyászuk ne akadályozza és ne zavarja a többi utast, és a csomagtartókban, az ülések alatt vagy az előszobákban elhelyezhető anélkül, hogy a többi utasban vagy tárgyaikban kárt okozna. Ha a poggyász nagyobb, akkor azt szét kell szedni, össze kell hajtani vagy be kell csomagolni, hogy elférjen.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A fogyatékkal élők és hozzátartozóik az ingyenesen hívható +36 (80) 630 053-as telefonszámon kérhetnek segítséget. Ha speciális segítségre van szükségük, akkor legalább 48 órával előre jelezni kell a vasúttársaságnak.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A vendéglátás több útvonalra bővül.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Egyelőre a MÁV szerelvényeinek csak mintegy harmadában van klímaberendezés.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A kijelölt távolsági vonatokon a kerékpárok számára kijelölt hely áll rendelkezésre, vonattól függően 10 € vagy 5 € díj ellenében. Míg a speciális kerékpárokra korlátozások vagy többletköltség vonatkozhat, ha össze tudja hajtani vagy szétszedni a kerékpárt, akkor felár nélkül felviheti kézipoggyászként. Csak győződjön meg róla, hogy elfér az ülés alatt vagy a csomagtartóban!
wifi WiFi open icon close icon
Mostantól minden belföldi Express InterCity vonat ingyenes Wi-Fi-t kínál, csakúgy, mint bizonyos nemzetközi útvonalak Berlinbe és Bécsbe, a T-Mobile-lal, Lengyelország vezető mobilszolgáltatójával való együttműködésnek köszönhetően.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A Csendes zóna, felár nélkül, a 2. számú kocsiban található. 7 minden Express InterCity Premium vonaton, 61 férőhelyes.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az utasok hozzáférhetnek az elektromos csatlakozóaljzatokhoz, és a PKP przewozy regionalne és a PKP interregionalne területén is bőséges konnektor áll rendelkezésre.
luggage Poggyász open icon close icon
Utazásaikon ingyenes poggyászengedményt vehet igénybe. Ez magában foglalja a kisméretű és könnyen szállítható tárgyakat, amelyek elférnek a fej feletti és az ülés alatti rekeszben. Ha azonban a poggyász túl nagy ahhoz, hogy elférjen ezekben a rekeszekben, 5,81 PLN díjat számítanak fel tételenként. Tehát, mielőtt felszáll a vonatra, tartsa szem előtt a poggyász méretét, hogy elkerülje a további díjakat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A PKP Intercity a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű személyek számára kijelölt ülőhelyeket biztosít, a kocsi típusától függően meghatározott kiosztással. Az EIP vonatokon az ilyen utasoknak legalább 2 nappal korábban célszerű lefoglalni a foglalást, bár a kerekesszékesek számára folyamatosan rendelkezésre állnak helyek. A kerekesszéket használók közvetlenül az EIP vonatokon is vásárolhatnak jegyet, ha a kijelölt helyek nyitva maradnak. Ezen túlmenően, néhány vonatútvonalon kerekesszékesek számára kialakított kocsik találhatók. Fontos megjegyezni, hogy ha egy fogyatékkal élő utas segítő kutyával utazik, akkor a teljes rekeszt le kell foglalnia a hálókocsiban.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Minden utazó osztálytól függetlenül ingyenes italt kap, az első osztályú utasok pedig a helyükön felszolgált étkezést is élvezik.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden vonat légkondicionálóval van felszerelve.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Vonat közben bizonyos tárgyakat ingyenesen szállíthat. Ilyenek a fej feletti és az ülés alatti rekeszbe beférő, könnyen szállítható holmik, valamint a gyerekekkel utazó kibontott babakocsi és egy pár síléc. Azonban minden általuk hozott kerékpárért külön díjat kell fizetnie, feltéve, hogy az szét van hajtva és nincs becsomagolva.
Szolgáltatások a PKP, POLREGIO, MAV fedélzeten Budapest és Kielce között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Kielce között a train-vel.
Felszerelés PKP POLREGIO MAV
quiet_zone Csendes zóna check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check
food_and_drink Étel és ital check cross check
air_con Légkondíciónálás check cross check
bicycle Kerékpár check check check
sleeper_couchette Alvó cross cross check

Budapest – Kielce CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
27.49kg
Busz
29.46kg
Járat
78.55kg
Autó
62.84kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Kielce között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Kielce között 27.49kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Kielce között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Kielce között, 51.06 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.97 kg-ot a busszal és 35.35 kg-ot az autóval szemben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Kielce között?
A vonat jegy Budapest és Kielce között 42 065,79 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 18 109,24 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Kielce között?
A Budapest és Kielce közötti legolcsóbb jegy a 18 109,24 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Kielce vonat között?
A Budapest - Kielce a 392,75 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Kielce közötti vonat?
A Budapest-től Kielce-ig átlagosan 13 ó és 16 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 11 ó és 48 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Kielce-ig?
A Budapest - Kielce 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail PKP, POLREGIO, MAV, Czech Railways szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Kielce-re?
A Budapest és Kielce között átlagosan napi 2 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Kielce között?
A legkorábbi vonat Budapest és Kielce között ekkor indul: 8:12. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Kielce között?
A legújabb vonat Budapest és Kielce között a 19:29 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Kielce között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 18 109,24 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Kielce között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Kielce között 11 ó és 48 p.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Kielce-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Kielce között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Kielce és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Kielce-ig 27.49kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Kielce

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak