Találjon vonatjáratot Budapest - Pécs között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 39 perc
Csatlakozások naponta 20
Első indulás 06:55
Utolsó indulás 22:55
Távolság 169 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Budapest Pécs.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mely cégek elviszi a Budapest Pécs vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Pécs által kínált Mavhu.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Pécs

Meddig tart ettől Budapest Pécs és mikor a vonatok indulnak?

Átlagosan tart 3 óra 38 perc eljutni Pécs vonattal, de szükség lesz 2 óra 47 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 05:55, míg az utolsó levelek Budapest át 22:55.

Mely állomás lehet vonattal Pécs és hol lesz érkezik?

A vonatok Pécs is indulnak Budapest-Keleti, Budapest-Déli és megérkeznek Pécs.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Mivel az út közötti Budapest és Pécs viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.