Találjon vonatjáratot Budapest - Salgótarján között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 44 perc
Csatlakozások naponta 16
Első indulás 06:00
Utolsó indulás 01:50
Távolság 88 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Budapest Salgótarján.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Salgótarján?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Salgótarján által kínált Mavhu.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Salgótarján


Telekocsi Budapest-Salgótarján útvonalon -ért

Budapest – Salgótarján

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Budapest Salgótarján menetrend?

Átlagosan tart 2 óra 58 perc eljutni Salgótarján vonattal, de szükség lesz 2 óra 33 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 06:00, míg az utolsó levelek Budapest át 01:50.

Melyik állomás nem a vonatok Salgótarján indulnak?

A vonatok Salgótarján indulnak Budapest-Keleti és érkezik Salgótarján.

Ha rugalmas a dátumokat, mindig úgy vélik, hogy meg lehet vásárolni rendkívül olcsó vonatjegyet, ha elkerülhető utazik hétvégén, és ha úgy dönt, hogy utazni a főszezonon.

Mivel az út közötti Budapest és Salgótarján viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.