Találjon vonatjáratot Budapest - Szentes között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 3 perc
Csatlakozások naponta 30
Első indulás 06:03
Utolsó indulás 21:28
Távolság 132 km

Olcsó vonatjegyet Budapest Szentes a virail.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Budapest Szentes egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Vonatok Budapest Szentes: ahol a cégek utazik?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Szentes által kínált Mavhu.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Szentes


Telekocsi Budapest-Szentes útvonalon -ért

Budapest – Szentes

Meddig tart ettől Budapest Szentes és mikor a vonatok indulnak?

Míg az első vonat a Szentes levelek 05:10, az utolsó a tervek szerint 21:28. Az átlagos időtartama az út a 3 óra 7 perc, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Szentes a 2 óra 33 perc.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Budapest - Szentes?

A vonatok Szentes indulnak Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti és érkezik Szentes.

Ha vonattal, soha nem felejti el, hogy tartsa a jegyet magával: győződjön meg arról, hogy nyomtassa ki előre, vagy letölteni a mobil verziót, ha hagyjuk.

Mivel az út közötti Budapest és Szentes viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.