Találjon vonatjáratot Budapest - Szolnok között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 52 perc
Csatlakozások naponta 98
Első indulás 02:43
Utolsó indulás 01:55
Távolság 94 km

A legjobb ajánlatokat a vonat Budapest Szolnok a virail.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mely cégek utazás Budapest Szolnok vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Szolnok által kínált Mavhu.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több
1 459,20 Ft Több Több Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Szolnok


Telekocsi Budapest-Szolnok útvonalon -ért

Budapest – Szolnok

Meddig fog ez elviszi a Budapest Szolnok vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Míg az első vonat a Szolnok levelek 02:43, az utolsó a tervek szerint 01:55. Az átlagos időtartama az út a 2 óra 55 perc, de a leggyorsabb vonatok lehet kapni, hogy az Szolnok a 1 óra 14 perc.

Mik az indulási és érkezési állomások Budapest és Szolnok?

A vonatok Szolnok y hagyja Budapest Budapest-Kelenföld, Kelenföld [Budapest], Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti és érkezik a Szolnok.

Ha rugalmas a dátumokat, mindig úgy vélik, hogy meg lehet vásárolni rendkívül olcsó vonatjegyet, ha elkerülhető utazik hétvégén, és ha úgy dönt, hogy utazni a főszezonon.

Mivel az út közötti Budapest és Szolnok viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.