Találjon vonatjáratot Cegléd - Lajosmizse között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 8 perc
Csatlakozások naponta 36
Első indulás 05:34
Utolsó indulás 00:13
Távolság 25 km

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Cegléd Lajosmizse.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Lajosmizse. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Cegléd Lajosmizse, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mely cégek utazás Cegléd Lajosmizse vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Cegléd Lajosmizse által kínált Mavhu.

Vonatok Cegléd - Lajosmizse

Meddig fog ez elviszi a Cegléd Lajosmizse vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Az átlagos időtartama az út 3 óra 8 perc, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Lajosmizse a 1 óra 40 perc. Az első vonat elhagyja Cegléd at 05:34, míg az utolsó levelek 00:13.

Melyik állomás nem a vonatok Lajosmizse indulnak?

Vonatok indulnak Cegléd Cegléd és megérkeznek Lajosmizse.

Mivel az út közötti Cegléd és Lajosmizse viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.