Találjon vonatjáratot Karcag - Békéscsaba között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 28 perc
Csatlakozások naponta 18
Első indulás 04:17
Utolsó indulás 23:22
Távolság 72 km

Olcsó vonatjegyet Karcag Békéscsaba a virail.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mely cégek szolgálják az útvonal Karcag Békéscsaba?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Karcag Békéscsaba által kínált Mavhu.

Vonatok Karcag - Békéscsaba


Telekocsi Karcag-Békéscsaba útvonalon 1144 Ft-ért

Karcag – Békéscsaba 1144 Ft 42 perc

Mi most nem a vonatok Békéscsaba szabadság és meddig tart az út?

Az átlagos időtartama az út 2 óra 28 perc, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Békéscsaba a 2 óra 16 perc. Az első vonat elhagyja Karcag at 04:17, míg az utolsó levelek 23:22.

Mely állomás lehet vonattal Békéscsaba és hol lesz érkezik?

A vonatok Békéscsaba indulnak Karcag és érkezik Békéscsaba.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Rövid távolságokon, mint között Karcag és Békéscsaba, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.