Találjon vonatjáratot Karcag - Záhony között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 22 perc
Csatlakozások naponta 14
Első indulás 01:36
Utolsó indulás 21:36
Távolság 153 km

Olcsó vonatjegyet Karcag Záhony a virail.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mely cégek elviszi a Karcag Záhony vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Karcag Záhony által kínált Mavhu.

Vonatok Karcag - Záhony


Telekocsi Karcag-Záhony útvonalon 2444 Ft-ért

Karcag – Záhony 2444 Ft 1 óra 31 perc

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Karcag Záhony menetrend?

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Záhony a 2 óra 45 perc, de átlagosan tart 3 óra 22 perc. Az első vonat élén Záhony van 01:36, míg az utolsó levelek Karcag át 21:36.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Karcag Záhony?

Akkor vonattal Záhony a Karcag, ami érkezik Záhony.

Ha vonattal, soha nem felejti el, hogy tartsa a jegyet magával: győződjön meg arról, hogy nyomtassa ki előre, vagy letölteni a mobil verziót, ha hagyjuk.

Mivel az út közötti Karcag és Záhony viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.