Találjon vonatjáratot Nagykanizsa - Siófok között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 1 óra 46 perc
Csatlakozások naponta 10
Első indulás 04:58
Utolsó indulás 20:16
Távolság 96 km

Olcsó vonatjegyet Nagykanizsa Siófok a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Nagykanizsa Siófok a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mely cégek utazás Nagykanizsa Siófok vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Nagykanizsa - Siófok.

Vonatok Nagykanizsa - Siófok


Telekocsi Nagykanizsa-Siófok útvonalon -ért

Nagykanizsa – Siófok

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Nagykanizsa Siófok menetrend?

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Siófok a 1 óra 43 perc, de átlagosan tart 1 óra 46 perc. Az első vonat élén Siófok van 04:58, míg az utolsó levelek Nagykanizsa át 20:16.

Mely állomás lehet vonattal Siófok és hol lesz érkezik?

Akkor vonattal Siófok a Nagykanizsa, ami érkezik Siófok.

Ha vonattal, soha nem felejti el, hogy tartsa a jegyet magával: győződjön meg arról, hogy nyomtassa ki előre, vagy letölteni a mobil verziót, ha hagyjuk.

Mivel az út közötti Nagykanizsa és Siófok viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.