Találjon vonatjáratot Szekszárd - Tatabánya között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 4 óra 13 perc
Csatlakozások naponta 16
Első indulás 06:45
Utolsó indulás 20:59
Távolság 139 km

A legjobb ajánlatokat a vonat Szekszárd Tatabánya a virail.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Vonatok Szekszárd Tatabánya: ahol a cégek utazik?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Szekszárd - Tatabánya.

Vonatok Szekszárd - Tatabánya


Telekocsi Szekszárd-Tatabánya útvonalon -ért

Szekszárd – Tatabánya

Meddig fog ez elviszi a Szekszárd Tatabánya vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Tatabánya órakor indul 06:45, míg az utolsó a 20:59. Átlagban az utazás időtartama 4 óra 13 perc, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Tatabánya a 2 óra 49 perc.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Szekszárd - Tatabánya?

A vonatok Tatabánya indulnak Szekszárd és érkezik Tatabánya.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Rövid távolságokon, mint között Szekszárd és Tatabánya, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.