Találjon vonatjáratot Vác - Kecskemét között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 16 perc
Csatlakozások naponta 25
Első indulás 05:02
Utolsó indulás 00:32
Távolság 105 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Vác Kecskemét.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Vác Kecskemét?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Vác - Kecskemét.

Vonatok Vác - Kecskemét


Telekocsi Vác-Kecskemét útvonalon 1685 Ft-ért

Vác – Kecskemét 1685 Ft 1 óra 3 perc

Meddig tart ettől Vác Kecskemét és mikor a vonatok indulnak?

Az átlagos időtartama az út 3 óra 16 perc, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Kecskemét a 2 óra 13 perc. Az első vonat elhagyja Vác at 05:02, míg az utolsó levelek 00:32.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Vác Kecskemét?

A vonatok Kecskemét y hagyja Vác Vác és érkezik a Kecskemét.

Ha rugalmas a dátumokat, mindig úgy vélik, hogy meg lehet vásárolni rendkívül olcsó vonatjegyet, ha elkerülhető utazik hétvégén, és ha úgy dönt, hogy utazni a főszezonon.

Rövid távolságokon, mint között Vác és Kecskemét, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.