Találjon vonatjáratot Veszprém - Zalaegerszeg között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 2 óra 29 perc
Csatlakozások naponta 9
Első indulás 05:15
Utolsó indulás 23:04
Távolság 86 km

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Veszprém Zalaegerszeg.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mely cégek elviszi a Veszprém Zalaegerszeg vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Veszprém - Zalaegerszeg.

Vonatok Veszprém - Zalaegerszeg


Telekocsi Veszprém-Zalaegerszeg útvonalon 1372 Ft-ért

Veszprém – Zalaegerszeg 1372 Ft 51 perc

Meddig kell meg kell, hogy a Zalaegerszeg vonattal?

Átlagosan tart 2 óra 29 perc eljutni Zalaegerszeg vonattal, de szükség lesz 1 óra 38 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 05:15, míg az utolsó levelek Veszprém át 23:04.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Veszprém - Zalaegerszeg?

A vonatok Zalaegerszeg indulnak Veszprém és érkezik Zalaegerszeg.

Ha vannak változások az útvonalon, hogy mindig legyen elég ideje a séta az egyik platformról a másikra, és soha nem felejti el a lehetőséget, késedelem, ami neked hiányzik a második vonatot.

Rövid távolságokon, mint között Veszprém és Zalaegerszeg, buszok és telekocsi jó alternatíva a vonat, köszönhetően az alacsony költségeket. Továbbá, buszok megvan az az előnye, hogy eljusson a legkisebb városokban, ahol a nem vasútállomástól.