Busz Beauvais - Párizs árak 1 881,75 Ft-tól

Innen kezd
1 881,75 Ft

Beauvais – Párizs, busz

A Beauvais és Párizs közötti út a busz által 67,39 km és 1 ó és 21 p. Naponta 41 kapcsolat van, az első indulás 7:25, az utolsó pedig 23:05. A Beauvais-ről a Párizs-re a busz-val már 1 881,75 Ft vagy 23 710,00 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 1 881,75 Ft.

Legalacsonyabb ár1 881,75 Ft
Utazás időtartama1 ó és 21 p
Napi csatlakozás41
Legalacsonyabb ár1 881,75 Ft
Legmagasabb ár23 710,00 Ft
Első indulás7:25
Utolsó indulás23:05
Távolság67,39 km
IndulásBeauvais
ÉrkezésPárizs
FuvarozókTGV inOui, Navette Paris-Beauvais

Busz Jegyek Beauvais és Paris között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Ha vannak a buszok a sor Beauvais - Párizs menetrend?

Az út a Beauvais Párizs veszi 1 ó és 21 p. Míg az első busz indul Beauvais at 7:25, az utolsó a tervek 23:05. Az átlagos időtartama az út 1 ó és 21 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Párizs a 0 ó és 55 p. Az első busz a tervek 7:25 és az utolsó a 23:05.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Beauvais és Paris között

Olcsó busz jegyek Beauvais és Párizs között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Beauvais és Párizs között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Beauvais és Párizs közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Beauvais-ről Párizs-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Beauvais és Paris közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 3 108,80 Ft és 6 346,97 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 51%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Beauvais és Párizs között

A legolcsóbb Beauvais - Párizs buszjegyek 3 543,96 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 4 884,05 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 994,15 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Párizs

Ha busszal utazik ide: Párizs, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Beauvais-től Párizs-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Beauvais-ről Párizs-re utazik.

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a TGV inOui, FlixBus fedélzeten Beauvais és Párizs között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Beauvais és Párizs között a bus-vel.
Felszerelés TGV inOui FlixBus
quiet_zone Csendes zóna check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check
luggage Poggyász check check
accessibility Megközelíthetőség check cross
food_and_drink Étel és ital check check
air_con Légkondíciónálás check check
bicycle Kerékpár check cross
sleeper_couchette Alvó check cross

Beauvais – Párizs CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
4.72kg
Busz
5.05kg
Járat
13.48kg
Autó
10.78kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Beauvais és Párizs között?
A busz jegy Beauvais és Párizs között 7 307,45 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 1 881,75 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Beauvais és Párizs között?
A Beauvais és Párizs közötti legolcsóbb jegy a 1 881,75 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Beauvais és Párizs busz között?
A Beauvais - Párizs a 67,39 km.
Mennyi ideig tart a Beauvais és Párizs közötti busz?
A Beauvais-től Párizs-ig átlagosan 1 ó és 21 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 55 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Beauvais-tól a Párizs-ig?
A Beauvais - Párizs 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV inOui, Navette Paris-Beauvais, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Beauvais-ról Párizs-re?
A Beauvais és Párizs között átlagosan napi 41 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Beauvais és Párizs között?
A legkorábbi busz Beauvais és Párizs között ekkor indul: 7:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Beauvais és Párizs között?
A legújabb busz Beauvais és Párizs között a 23:05 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Beauvais és Párizs között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 1 881,75 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Beauvais-ról a Párizs-re?
Vannak 2 állomás(ok), amelyekről a Beauvais-ról indulva Párizs-re léphet. Mehet a Beauvais Gare routière, Villers-sur-There és érkezhet a Paris Gare du Nord, Paris Cdg Airport, Paris La Défense, Tillé Aeroport, Paris Gare de Lyon, Gare Vaugirard, Paris Porte Maillot, Paris Orly Airport címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Beauvais és Párizs között?
Átlagosan 41 van a Beauvais-től a Párizs-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Beauvais és busz Párizs között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Beauvais és Párizs között 0 ó és 55 p.
Van közvetlen busz a Beauvais-tól a Párizs-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Beauvais és a Párizs között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Beauvais-Párizs és busz között?
A busz út a Beauvais-től a Párizs-ig 5.05kg CO2-kibocsátást eredményez.