Busz Burstin - Kijev árak 4 575,00 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Burstin – Kijev, busz

A Burstin és Kijev közötti út a busz által 443,45 km és 10 ó és 27 p. Naponta 6 kapcsolat van, az első indulás 8:45, az utolsó pedig 23:20. A Burstin-ről a Kijev-re a busz-val már 4 575,00 Ft vagy 2 449 045,40 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 4 575,00 Ft.

Legalacsonyabb ár4 575,00 Ft
Utazás időtartama10 ó és 27 p
Napi csatlakozás6
Legalacsonyabb ár4 575,00 Ft
Legmagasabb ár2 449 045,40 Ft
Első indulás8:45
Utolsó indulás23:20
Távolság443,45 km
IndulásBurstin
ÉrkezésKijev
FuvarozókHorobets, Павлюк Л.В. ФОПTöbb
Olcsó busz jegyek Burstin és Kijev között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Burstin és Kijev között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Burstin és Kijev közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Burstin-ről Kijev-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Burstin és Kijev között

A legolcsóbb Burstin - Kijev buszjegyek 4 563,23 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 500,19 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 8 577,63 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Kijev

Ha busszal utazik ide: Kijev, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Burstin – Kijev CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
31.04kg
Busz
33.26kg
Járat
88.69kg
Autó
70.95kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Burstin és Kijev között?
A busz jegy Burstin és Kijev között 11 533,53 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 4 575,00 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Burstin és Kijev között?
A Burstin és Kijev közötti legolcsóbb jegy a 4 575,00 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Burstin és Kijev busz között?
A Burstin - Kijev a 443,45 km.
Mennyi ideig tart a Burstin és Kijev közötti busz?
A Burstin-től Kijev-ig átlagosan 10 ó és 27 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 5 ó és 25 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Burstin-tól a Kijev-ig?
A Burstin - Kijev 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Horobets, Павлюк Л.В. ФОП, Pavlyuk, Infobus, Автокомбинат, TTK NOVA UKRAYINA, Avtoekspres, TTK Nova Ukraina szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Burstin-ról Kijev-re?
A Burstin és Kijev között átlagosan napi 6 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Burstin és Kijev között?
A legkorábbi busz Burstin és Kijev között ekkor indul: 8:45. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Burstin és Kijev között?
A legújabb busz Burstin és Kijev között a 23:20 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Burstin és Kijev között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 4 575,00 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Burstin és Kijev között?
Átlagosan 6 van a Burstin-től a Kijev-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Burstin és busz Kijev között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Burstin és Kijev között 5 ó és 25 p.
Van közvetlen busz a Burstin-tól a Kijev-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Burstin és a Kijev között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Burstin-Kijev és busz között?
A busz út a Burstin-től a Kijev-ig 33.26kg CO2-kibocsátást eredményez.