Busz Frankfurt am Main - Marseille árak 17 245,42 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Frankfurt am Main – Marseille, busz

A Frankfurt am Main és Marseille közötti út a busz által 799,61 km és 18 ó és 48 p. Naponta 42 kapcsolat van, az első indulás 0:45, az utolsó pedig 22:55. A Frankfurt am Main-ről a Marseille-re a busz-val már 17 245,42 Ft vagy 49 074,37 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 17 245,42 Ft.

Legalacsonyabb ár17 245,42 Ft
Utazás időtartama18 ó és 48 p
Napi csatlakozás42
Legalacsonyabb ár17 245,42 Ft
Legmagasabb ár49 074,37 Ft
Első indulás0:45
Utolsó indulás22:55
Távolság799,61 km
IndulásFrankfurt am Main
ÉrkezésMarseille
FuvarozókFlixTrain, FlixBusTöbb

Busz Jegyek Frankfurt am Main és Marseille között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Ha vannak a buszok a sor Frankfurt am Main - Marseille menetrend?

Az első busz indul Frankfurt am Main at 0:45, míg az utolsó levelek 22:55. A menetidő 18 ó és 48 p. A legkorábbi alkalommal is indulnak Frankfurt am Main y van 0:45, míg az utolsó busz a 22:55. A menetidő átlagosan 18 ó és 48 p de ez is elmúlt 13 ó és 50 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Frankfurt am Main és Marseille között

Olcsó busz jegyek Frankfurt am Main és Marseille között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Frankfurt am Main és Marseille között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Frankfurt am Main és Marseille közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Frankfurt am Main-ről Marseille-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Frankfurt am Main és Marseille közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Frankfurt am Main és Marseille között

A legolcsóbb Frankfurt am Main - Marseille buszjegyek 15 293,11 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 22 532,60 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 30 648,94 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Marseille

Ha busszal utazik ide: Marseille, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Frankfurt am Main-től Marseille-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain és TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Frankfurt am Main-ről Marseille-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a FlixTrain, FlixBus, TGV inOui fedélzeten Frankfurt am Main és Marseille között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Frankfurt am Main és Marseille között a bus-vel.
Felszerelés FlixTrain FlixBus TGV inOui BlaBlaCar Bus OUIGO
quiet_zone Csendes zóna check cross check cross cross
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check
luggage Poggyász check check check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check cross cross
food_and_drink Étel és ital check check check cross check
air_con Légkondíciónálás check check check check cross
bicycle Kerékpár check cross check cross cross
sleeper_couchette Alvó check cross check cross cross

Frankfurt am Main – Marseille CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
55.97kg
Busz
59.97kg
Járat
159.92kg
Autó
127.94kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Frankfurt am Main és Marseille között?
A busz jegy Frankfurt am Main és Marseille között 31 503,56 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 17 245,42 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Frankfurt am Main és Marseille között?
A Frankfurt am Main és Marseille közötti legolcsóbb jegy a 17 245,42 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Frankfurt am Main és Marseille busz között?
A Frankfurt am Main - Marseille a 799,61 km.
Mennyi ideig tart a Frankfurt am Main és Marseille közötti busz?
A Frankfurt am Main-től Marseille-ig átlagosan 18 ó és 48 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 13 ó és 50 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Frankfurt am Main-tól a Marseille-ig?
A Frankfurt am Main - Marseille 4 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixTrain, FlixBus, TGV inOui, BlaBlaCar Bus, OUIGO szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Frankfurt am Main-ról Marseille-re?
A Frankfurt am Main és Marseille között átlagosan napi 42 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Frankfurt am Main és Marseille között?
A legkorábbi busz Frankfurt am Main és Marseille között ekkor indul: 0:45. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Frankfurt am Main és Marseille között?
A legújabb busz Frankfurt am Main és Marseille között a 22:55 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Frankfurt am Main és Marseille között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 17 245,42 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Frankfurt am Main és Marseille között?
Átlagosan 5 van a Frankfurt am Main-től a Marseille-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Frankfurt am Main és busz Marseille között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Frankfurt am Main és Marseille között 13 ó és 50 p.
Van közvetlen busz a Frankfurt am Main-tól a Marseille-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Frankfurt am Main és a Marseille között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Frankfurt am Main-Marseille és busz között?
A busz út a Frankfurt am Main-től a Marseille-ig 59.97kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Frankfurt am Main címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Frankfurt am Main-tól

Nemzetközi útvonalak Frankfurt am Main-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Frankfurt am Main címről

Főbb útvonalak ide: Marseille

Egyéb népszerű útvonalak