Busz Schiphol - Amszterdam árak 509,64Ft-tól

Innen kezd
509,64Ft
Felfedez

Schiphol – Amszterdam, busz

A Schiphol és Amszterdam közötti út a busz által 12,6 km és 7 perc. Naponta 188 kapcsolat van, az első indulás 01:01, az utolsó pedig 00:59. A Schiphol-ről a Amszterdam-re a busz-val már 509,64Ft vagy 2 548,20Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 509,64Ft.

Legjobb ár 509,64Ft
Utazás időtartama 7 perc
Napi csatlakozás 188
Legalacsonyabb ár 509,64Ft
Legmagasabb ár 2 548,20Ft
Első indulás 01:01
Utolsó indulás 00:59
Távolság 12,6 km
Indulás Schiphol
Érkezés Amszterdam
Fuvarozók Amsterdam Airport Express

Busz Jegyek Schiphol és Amszterdam között

  Sep 25
  Több
  18°
  Sep 26
  Több
  19°
  Sep 27
  Több
  19°
  Sep 28
  Több
  19°
  Sep 29
  Több
  17°
  Sep 30
  Több
  17°
  Oct 01
  Több
  16°
  Oct 02
  Több
  16°
  Oct 03
  Több
  16°
  Oct 04
  Több
  17°
  Oct 05
  Több
  19°
  Oct 06
  Több
  22°
  Oct 07
  Több
  19°
  Oct 08
  Több
  20°
  Oct 09
  Több
  19°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
18°

Mutasd a teljes leírást Teljes leírás elrejtése
Olcsó jegyek Schiphol és Amszterdam között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Schiphol és Amszterdam között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Schiphol és Amszterdam közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Schiphol-ről Amszterdam-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Schiphol és Amszterdam között

A legolcsóbb Schiphol - Amszterdam buszjegyek 851Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 2 195Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 2 548Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Amszterdam

Ha busszal utazik ide: Amszterdam, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Amsterdam Airport Express egy közvetlen buszjárat, amely összeköti az amszterdami Schiphol repülőteret a városközponttal. A szolgáltatást a Connexxion üzemelteti, és kényelmes és kényelmes utat kínál a repülőtér és a város között. A buszok csúcsidőben 7,5 percenként, csúcsidőn kívül 15 percenként közlekednek, menetidővel körülbelül 30 perc. A buszok ingyenes Wi-Fi-vel, légkondicionálóval és bőséges csomagtérrel felszereltek. Az Amsterdam Airport Express a városközpont számos pontján megáll, köztük a Museumplein, a Rijksmuseum, a Leidseplein és a Rembrandtplein, így az utazók könnyen elérhetik végső úti céljukat.

Schiphol – Amszterdam CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
0.1kg
Busz
0.9kg
Járat
37.8kg
Autó
3.6kg

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Schiphol és Amszterdam között?
A busz jegy Schiphol és Amszterdam között 2 175,77Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 509,64Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Schiphol és Amszterdam között?
A Schiphol és Amszterdam közötti legolcsóbb jegy a 509,64Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Schiphol és Amszterdam busz között?
A Schiphol - Amszterdam a 12,6 km.
Mennyi ideig tart a Schiphol és Amszterdam közötti busz?
A Schiphol-től Amszterdam-ig átlagosan 25 perc. A leggyorsabb lehetőség azonban a 7 perc-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Schiphol-tól a Amszterdam-ig?
A Schiphol - Amszterdam 1 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Amsterdam Airport Express szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Schiphol-ról Amszterdam-re?
A Schiphol és Amszterdam között átlagosan napi 188 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Schiphol és Amszterdam között?
A legkorábbi busz Schiphol és Amszterdam között ekkor indul: 01:01. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Schiphol és Amszterdam között?
A legújabb busz Schiphol és Amszterdam között a 00:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Schiphol és Amszterdam között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 509,64Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Schiphol-ról a Amszterdam-re?
Vannak 3 állomás(ok), amelyekről a Schiphol-ról indulva Amszterdam-re léphet. Mehet a Schiphol Airport Ams Amsterdam Schiphol Airport (arrivals Terminal), Aankomstpassage, Amsterdam Schiphol Cateringweg, Amsterdam Schiphol Knooppunt Noord és érkezhet a Amsterdam Amsterdam Museumplein, Concertgebouwplein, Amsterdam Amsterdam Haarlemmermeerstation, Amstelveenseweg, Amsterdam Amsterdam Schiphol Cateringweg, Cateringweg 3, Amsterdam Amsterdam Elandsgracht Bus Station, Marnixstraat 250, Amsterdam Amsterdam Rijksmuseum, Hobbemastraat 16, Amsterdam Amsterdam Emmastraat, De Lairessestraat 107, Amsterdam Amsterdam Leidseplein, Stadhouderskade, Amsterdam Amsterdam Olympisch Stadion, Stadionplein 20a, Amsterdam Amsterdam Schiphol Knooppunt Noord, Zuidtangent, Amsterdam Amsterdam Anderlechtlaan, Oude Haagseweg címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Schiphol és Amszterdam között?
Átlagosan 188 van a Schiphol-től a Amszterdam-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Schiphol és busz Amszterdam között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Schiphol és Amszterdam között 7 perc.
Van közvetlen busz a Schiphol-tól a Amszterdam-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Schiphol és a Amszterdam között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Schiphol-Amszterdam és busz között?
A busz út a Schiphol-től a Amszterdam-ig 0.9kg CO2-kibocsátást eredményez.

Írja be a hírlevelünket

A legfrissebb híreket, termékfrissítéseket és exkluzív akciókat közvetlenül a postaládájában kaphatja meg