Budapest - Zadar járat árak 22 577,03 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 136 160,01 Ft
Holnap 33 734,22 Ft
2 nap Több
3 nap Több

Budapest – Zadar, járat

A Budapest és Zadar közötti út a járat által 477,65 km és 5 ó és 20 p. Naponta 10 kapcsolat van, az első indulás 6:00, az utolsó pedig 23:30. A Budapest-ről a Zadar-re a járat-val már 22 577,03 Ft vagy 186 869,14 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 22 577,03 Ft.

Legalacsonyabb ár22 577,03 Ft
Utazás időtartama5 ó és 20 p
Napi csatlakozás10
Legalacsonyabb ár22 577,03 Ft
Legmagasabb ár186 869,14 Ft
Első indulás6:00
Utolsó indulás23:30
Távolság477,65 km
IndulásBudapest
ÉrkezésZadar
FuvarozókEurowings, RyanairTöbb

Járat Jegyek Budapest és Zadar között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

A legolcsóbb járatok Budapest Zadar a virail

Virail talál az Ön számára a legolcsóbb jegyet járatokat Budapest Zadar. Mit kell tennie, hogy csak választott időpontja az utazás és virail fogja össze több száz weboldalak, hogy megtalálják a legjobb megoldást az Ön járatot Budapest Zadar.

Mennyit olcsó jegyeket járatokat Budapest Zadar?

Ha lehet foglalni előre, és rugalmas az időpontját, a repülés, a legolcsóbb jegyeket Budapest Zadar származnak 22 577,03 Ft.

Mikor az első járat a Zadar hagyni?

Mivel a járatot Budapest Zadar nem tart olyan sokáig, akkor fontolóra vesz egy vonat, főleg egy éjszakán át egyet. A leggyorsabb járatok elviszi a Budapest Zadar a 1 ó és 10 p.

Hol a járatok Budapest Zadar indulnak, és amelyben repülőtér vajon földet?

Az Zadar akkor indulnak Budapest Deli,Budapeszt,Budapest Kelenfold,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Keleti Pu,Budapest Airport (BUD),Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Népliget M, majd leszállás Zadar, Autobusni kolodvor,Zadar Airport (ZAD),Zadar Liburnska.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Zadar között

Olcsó járat jegyek Budapest és Zadar között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Zadar között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Zadar közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Zadar-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Zadar közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Legjobb idő olcsó repülőjegyek foglalására Budapest és Zadar között

A legolcsóbb Budapest - Zadar repülőjegyek 15 544,01 Ft áron, szerencsés esetben átlagosan 50 990,42 Ft áron kaphatók. A legdrágább jegy ára akár 98 932,80 Ft is lehet.

Keresse meg a legjobb napot, amikor repülővel utazhat ide: Zadar

Ha repülővel utazik a Zadar-ba, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Aegean Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, amely több mint 150 célállomásra üzemeltet belföldi és nemzetközi járatokat. Az 1987-ben alapított légitársaság az európai légiközlekedési piac jelentős szereplőjévé nőtte ki magát, több mint 60 repülőgépből álló flottájával és magas színvonalú szolgáltatásairól híres. Az Aegean Airlines tagja a Star Alliance-nak, egy globális légitársasági hálózatnak, amely magában foglalja a világ néhány legnagyobb fuvarozóját. A légitársaság számos díjat nyert ügyfélszolgálatáért, köztük kilenc egymást követő évben a Skytrax-díjat a legjobb európai regionális légitársaságnak.

Az Air France Franciaország lobogó szerinti légitársasága, székhelye Tremblay-en-France. Az Air France-KLM csoport leányvállalata és a SkyTeam globális légitársasági szövetség alapító tagja. A légitársaság több mint 200 repülőgépből álló flottát üzemeltet, amelyek több mint 200 célállomásra szolgálnak ki világszerte. Az Air France számos utazási osztályt kínál, beleértve az Economy, Premium Economy, Business és La Première (első osztály) osztályokat. A légitársaság magas színvonalú szolgáltatásairól, kényelmes üléseiről és repülés közbeni szórakozási lehetőségeiről ismert. Az Air France elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és különféle kezdeményezéseket hajtott végre környezeti hatásainak csökkentése érdekében, mint például a takarékosabb repülőgépekbe való befektetés és az egyszer használatos műanyagok csökkentése.

Az Air Serbia Szerbia nemzeti légitársasága, központja Belgrádban van. 2013-ban alapították a korábbi nemzeti légitársaság, a Jat Airways utódjaként. Az Air Serbia több mint 50 célállomásra üzemeltet járatokat Európában, a Közel-Keleten és Észak-Amerikában, modern Airbus repülőgépparkjával. A légitársaság számos szolgáltatást kínál utasainak, beleértve a repülés közbeni szórakoztatást, a Wi-Fi-t és az Etihad Guest nevű hűségprogramot. Az Air Serbia tagja az Etihad Airways Partners csoportnak, amelyhez több más légitársaság is tartozik szerte a világon. A légitársaság számos díjat nyert szolgáltatásaiért és teljesítményéért, köztük a legjobb kelet-európai légitársaság a World Airline Awards díjátadón.

Az Austrian Airlines Ausztria lobogó szerinti légitársasága, székhelye Bécsben van. Világszerte több mint 130 célállomásra üzemeltet menetrend szerinti járatokat, köztük Európát, Észak-Amerikát, Ázsiát és Afrikát. A légitársaság a Star Alliance tagja, és több mint 80 repülőgépből álló flottája van, köztük Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 és 777. Az Austrian Airlines számos utazási osztályt kínál, beleértve az Economy, a Premium Economy és a Business osztályt. , amelynek középpontjában az utasok magas szintű szolgáltatásának és kényelmének nyújtása áll. A légitársaság számos díjat nyert ügyfélszolgálatáért, köztük a legjobb légitársasági személyzet Európában és a legjobb üzleti osztályú vendéglátás.

A Croatia Airlines Horvátország nemzeti légitársasága, székhelye Zágráb. 1989-ben alapították, és több mint 30 európai célállomásra üzemeltet menetrend szerinti belföldi és nemzetközi járatokat. A légitársaság flottája Airbus A319, A320 és Dash 8-Q400 típusú repülőgépekből áll. A Croatia Airlines tagja a Star Alliance-nak, egy globális légitársasági szövetségnek, és számos más légitársasággal kötött codeshare megállapodást. A légitársaság számos szolgáltatást kínál utasainak, beleértve a repülés közbeni szórakozást, étkezést és italokat. A Croatia Airlines elkötelezett amellett, hogy biztonságos, megbízható és kényelmes légi utazást biztosítson ügyfelei számára.

Az ITA Airways egy új olasz légitársaság, amelyet 2021-ben hoztak létre a csődbe ment Alitalia helyére. A légitársaság az olasz kormány tulajdonában van, és célja, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson az utasoknak, miközben előmozdítja a fenntartható és felelősségteljes turizmust. Az ITA Airways modern repülőgépekből álló flottát kíván üzemeltetni, és számos belföldi és nemzetközi útvonalat kínál. A légitársaság emellett elkötelezte magát amellett, hogy csökkenti környezetterhelését azáltal, hogy üzemanyag-hatékony repülőgépekbe fektet be és fenntartható gyakorlatokat alkalmaz. Az ITA Airways várhatóan kulcsszerepet játszik majd az olasz légiközlekedési ágazat fellendülésében, és hozzájárul az ország gazdasági növekedéséhez.

A Lufthansa német légitársaság és Európa egyik legnagyobb légitársasága. 1953-ban alapították, és világszerte több mint 200 célállomásra üzemeltet járatokat. A Lufthansa a Star Alliance tagja, amely a világ legnagyobb légitársasági szövetsége. A légitársaság flottája több mint 300 repülőgépből áll, köztük Airbus és Boeing gépekkel. A Lufthansa számos szolgáltatást kínál utasainak, beleértve a repülés közbeni szórakoztatást, a Wi-Fi-t és a Miles & More nevű törzsutas programot. A légitársaság magas színvonalú szolgáltatásairól ismert, és számos díjat nyert vásárlói elégedettségéért és biztonsági szabványaiért.

A Pegasus Airlines egy törökországi székhelyű fapados légitársaság. 1990-ben alapították és 2005-ben kezdte meg működését. A légitársaság több mint 100 célállomásra üzemeltet járatokat 40 országban, elsősorban Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A Pegasus Airlines flottája több mint 80 repülőgépből áll, amelyek Airbus A320-asból és Boeing 737-esből állnak. A légitársaság számos szolgáltatást kínál, beleértve az online check-in-t, a fedélzeti étkezést és a hűségprogramot. A Pegasus Airlines megfizethető viteldíjairól ismert, és számos díjat nyert ügyfélszolgálatáért és működési hatékonyságáért.

A Turkish Airlines Törökország nemzeti lobogó szerinti légitársasága, központja Isztambulban van. Több mint 300 európai, ázsiai, afrikai és amerikai célállomásra üzemeltet menetrend szerinti járatokat, így a kiszolgált célállomások számát tekintve a világ egyik legnagyobb légitársasága. A Turkish Airlines számos díjat nyert el szolgáltatásaiért, köztük a „Legjobb európai légitársaság” címet 2011 és 2016 között. A légitársaság több mint 350 repülőgépből álló modern flottát üzemeltet, köztük Airbus A320-asokat, A330-asokat, A340-eseket, A350-eseket és Boeinget. 737s, 777s és 787s. A Turkish Airlines tagja a Star Alliance-nak, a világ legnagyobb légitársasági szövetségének.

A Wizz Air egy magyarországi székhelyű fapados légitársaság, amely Európa, Közel-Kelet és Észak-Afrika célállomásaira üzemeltet járatokat. A 2003-ban alapított légitársaság gyorsan növekedett, és mára több mint 100 repülőgépből álló flottát üzemeltet, és 44 országban több mint 150 célállomásra szolgál ki. A Wizz Air a légi utazások egyszerű megközelítéséről ismert, alacsony viteldíjakat kínál, és extra díjat számít fel az olyan kiegészítő szolgáltatásokért, mint a feladott poggyász és a fedélzeti étkezés. A légitársaság nagy hangsúlyt fektet a hatékonyságra és a költségkontrollra, ami lehetővé teszi számára, hogy az iparág legalacsonyabb viteldíjait kínálja.

Szolgáltatások a Eurowings, Ryanair, Lufthansa fedélzeten Budapest és Zadar között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Zadar között a plane-vel.
Felszerelés Eurowings Ryanair Lufthansa SunExpress Turkish Airlines Air France Flydubai ISRAIR LOT Aegean Airlines Pegasus Airlines Vueling Austrian Airlines Croatia Airlines Finnair Air Serbia Wizz Air ITA Airways British Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Poggyász check check check check check check cross check check check check check check check cross check check check check
food_and_drink Étel és ital cross check check cross check cross check check check check check cross check check cross check check check check

Budapest – Zadar CO2-kibocsátás Járat

Ecology
Vonat
33.44kg
Busz
35.82kg
Járat
95.53kg
Autó
76.42kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy járat jegy Budapest és Zadar között?
A járat jegy Budapest és Zadar között 99 709,02 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 22 577,03 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Zadar között?
A Budapest és Zadar közötti legolcsóbb jegy a 22 577,03 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Zadar járat között?
A Budapest - Zadar a 477,65 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Zadar közötti járat?
A Budapest-től Zadar-ig átlagosan 5 ó és 20 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 10 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Zadar-ig?
A Budapest - Zadar 26 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Eurowings, Ryanair, Lufthansa, SunExpress, El Al Israel Airlines, Turkish Airlines, Air France, flydubai, SAS Braathens, ISRAIR, LOT, Norwegian Air Sweden, Aegean Airlines, Pegasus Airlines, Vueling, Austrian Airlines, Aero Services Executive, Swiss International Air Lines, easyJet UK, Emirates Airlines, Croatia Airlines, Finnair, Norwegian Air Shuttle, Air Serbia, Wizz Air, ITA Airways, British Airways szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány járat vált naponta Budapest-ról Zadar-re?
A Budapest és Zadar között átlagosan napi 10 kapcsolat van.
Mikor indul el az első járat Budapest és Zadar között?
A legkorábbi járat Budapest és Zadar között ekkor indul: 6:00. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó járat Budapest és Zadar között?
A legújabb járat Budapest és Zadar között a 23:30 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Zadar között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb járat jegy a 22 577,03 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és járat Zadar között?
A járat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Zadar között 1 ó és 10 p.
Van közvetlen járat a Budapest-tól a Zadar-ig?
Igen, van egy közvetlen járat a Budapest és a Zadar között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Zadar és járat között?
A járat út a Budapest-től a Zadar-ig 95.53kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Zadar

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak