Vonat Barcelona - Valencia árak 10 094,78 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
10 094,78 Ft

Barcelona – Valencia, vonat

A Barcelona és Valencia közötti út a vonat által 303,01 km és 3 ó és 43 p. Naponta 10 kapcsolat van, az első indulás 7:15, az utolsó pedig 19:30. A Barcelona-ről a Valencia-re a vonat-val már 10 094,78 Ft vagy 36 098,16 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 10 094,78 Ft.

Legalacsonyabb ár10 094,78 Ft
Utazás időtartama3 ó és 43 p
Napi csatlakozás10
Legalacsonyabb ár10 094,78 Ft
Legmagasabb ár36 098,16 Ft
Első indulás7:15
Utolsó indulás19:30
Távolság303,01 km
IndulásBarcelona
ÉrkezésValencia
FuvarozókRenfe REGIONAL EXPRESS, Renfe - IntercityTöbb

Vonat Jegyek Barcelona és Valencia között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Barcelona Valencia.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Barcelona Valencia?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Barcelona Valencia származó 10 094,78 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 17 492,40 Ft.

Vonatok Barcelona Valencia: ahol a cégek utazik?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Barcelona és Valencia.

Meddig fog ez elviszi a Barcelona Valencia vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

A vonatok közötti Barcelona és Valencia vegye 3 ó és 43 p. Az első vonat elhagyja a 7:15, míg az utolsó van 19:30 Az átlagos időtartama az út 3 ó és 43 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Valencia a 2 ó és 52 p. Az első vonat elhagyja Barcelona at 7:15, míg az utolsó levelek 19:30.

Melyik állomás nem a vonatok Valencia indulnak?

Vonatok indulnak Barcelona Barcelona-Clot-Arago,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona Nord,BARCELONA SANTS,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Franca és megérkeznek Valencia Joaquín Sorolla,Valencia Airport (VLC),Valencia-Estacio Del Nord,Valencia, Estació d'autobusos.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Barcelona és Valencia között

Olcsó vonat jegyek Barcelona és Valencia között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Barcelona és Valencia között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Barcelona és Valencia közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Barcelona-ről Valencia-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Barcelona és Valencia közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 9 863,49 Ft és 18 625,37 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 47% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Barcelona és Valencia között

A legolcsóbb Barcelona - Valencia vonatjegyek 10 890,61 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 12 427,37 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 15 453,84 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Valencia-be

Ha vonattal utazik ide: Valencia, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Euromed egy Spanyolországban működő busztársaság, amely olyan nagyvárosokat köt össze, mint Barcelona, Valencia és Alicante. A cég kényelmes és modern buszokat kínál olyan felszereltséggel, mint a légkondicionálás, dönthető ülések és ingyenes Wi-Fi. Az Euromed számos jegyopciót is kínál, beleértve a rugalmas viteldíjakat és kedvezményeket gyermekek, idősek és csoportok számára. A cég ismert a pontosságáról és megbízhatóságáról, gyakori indulásáról és érkezéséről. Az Euromed a Renfe csoport része, amely Spanyolország nemzeti vasúttársasága, és más közlekedési módokhoz, például vonatokhoz és kompokhoz kínál kapcsolatokat.

Barcelona – Valencia CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
21.21kg
Busz
22.73kg
Járat
60.6kg
Autó
48.48kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Barcelona és a Valencia között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Barcelona és Valencia között 21.21kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Barcelona és Valencia között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Barcelona és Valencia között, 39.39 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.52 kg-ot a busszal és 27.27 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Barcelona és Valencia között?
A vonat jegy Barcelona és Valencia között 17 492,40 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 10 094,78 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Barcelona és Valencia között?
A Barcelona és Valencia közötti legolcsóbb jegy a 10 094,78 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Barcelona és Valencia vonat között?
A Barcelona - Valencia a 303,01 km.
Mennyi ideig tart a Barcelona és Valencia közötti vonat?
A Barcelona-től Valencia-ig átlagosan 3 ó és 43 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 52 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Barcelona-tól a Valencia-ig?
A Barcelona - Valencia 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Renfe REGIONAL EXPRESS, Renfe - Intercity, Euromed, Torre del Oro szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Barcelona-ról Valencia-re?
A Barcelona és Valencia között átlagosan napi 10 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Barcelona és Valencia között?
A legkorábbi vonat Barcelona és Valencia között ekkor indul: 7:15. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Barcelona és Valencia között?
A legújabb vonat Barcelona és Valencia között a 19:30 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Barcelona és Valencia között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 10 094,78 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Barcelona és Valencia között?
Átlagosan 10 van a Barcelona-től a Valencia-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Barcelona és vonat Valencia között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Barcelona és Valencia között 2 ó és 52 p.
Van közvetlen vonat a Barcelona-tól a Valencia-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Barcelona és a Valencia között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Barcelona-Valencia és vonat között?
A vonat út a Barcelona-től a Valencia-ig 21.21kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Barcelona címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Barcelona-tól

Nemzetközi útvonalak Barcelona-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Barcelona címről

Főbb útvonalak ide: Valencia

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak