Vonat Colmar - Bázel árak 4 312,33 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
4 312,33 Ft

Colmar – Bázel, vonat

A Colmar és Bázel közötti út a vonat által 60,44 km és 1 ó és 11 p. Naponta 48 kapcsolat van, az első indulás 0:02, az utolsó pedig 23:59. A Colmar-ről a Bázel-re a vonat-val már 4 312,33 Ft vagy 29 515,97 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 4 312,33 Ft.

Legalacsonyabb ár4 312,33 Ft
Utazás időtartama1 ó és 11 p
Napi csatlakozás48
Legalacsonyabb ár4 312,33 Ft
Legmagasabb ár29 515,97 Ft
Első indulás0:02
Utolsó indulás23:59
Távolság60,44 km
IndulásColmar
ÉrkezésBázel
FuvarozókTGV inOui, TERTöbb

Vonat Jegyek Colmar és Basel között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Colmar Bázel.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Colmar Bázel?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Colmar Bázel az 4 312,33 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Bázel költsége átlagosan 8 271,84 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Colmar Bázel?

Ahhoz, hogy az Bázel vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Meddig tart ettől Colmar Bázel és mikor a vonatok indulnak?

Ez elviszi 1 ó és 11 p elérni Bázel. A legkorábbi vonat elhagyja Colmar át 0:02, míg az utolsó levelek 23:59. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Bázel a 0 ó és 44 p, de átlagosan tart 1 ó és 11 p. Az első vonat élén Bázel van 0:02, míg az utolsó levelek Colmar át 23:59.

Mik az indulási és érkezési állomások Colmar és Bázel?

A vonatok Bázel y hagyja Colmar Logelbach Hirn,COLMAR és érkezik a Basel Sbb,Basel Bad Bhf,Basel Euroairport FR,Basel St. Johann.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Colmar és Basel között

Olcsó vonat jegyek Colmar és Bázel között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Colmar és Bázel között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Colmar és Bázel közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Colmar-ről Bázel-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Colmar és Basel közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 1 960,15 Ft és 6 625,31 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 70% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Colmar és Bázel között

A legolcsóbb Colmar - Bázel vonatjegyek 3 304,82 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 4 290,77 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 108,16 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Bázel-be

Ha vonattal utazik ide: Bázel, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Colmar-től Bázel-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TER és TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Colmar-ről Bázel-re utazik.

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a TGV inOui, TER, FlixBus fedélzeten Colmar és Bázel között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Colmar és Bázel között a train-vel.
Felszerelés TGV inOui TER FlixBus TGV Lyria
quiet_zone Csendes zóna check cross cross check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross cross check
food_and_drink Étel és ital check check check check
air_con Légkondíciónálás check cross check check
bicycle Kerékpár check cross cross check
sleeper_couchette Alvó check cross cross check

Colmar – Bázel CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
4.23kg
Busz
4.53kg
Járat
12.09kg
Autó
9.67kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Colmar és a Bázel között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Colmar és Bázel között 4.23kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Colmar és Bázel között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Colmar és Bázel között, 7.86 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.3 kg-ot a busszal és 5.44 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Colmar és Bázel között?
A vonat jegy Colmar és Bázel között 8 271,84 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 4 312,33 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Colmar és Bázel között?
A Colmar és Bázel közötti legolcsóbb jegy a 4 312,33 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Colmar és Bázel vonat között?
A Colmar - Bázel a 60,44 km.
Mennyi ideig tart a Colmar és Bázel közötti vonat?
A Colmar-től Bázel-ig átlagosan 1 ó és 11 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 44 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Colmar-tól a Bázel-ig?
A Colmar - Bázel 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV inOui, TER, FlixBus, TGV Lyria szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Colmar-ról Bázel-re?
A Colmar és Bázel között átlagosan napi 48 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Colmar és Bázel között?
A legkorábbi vonat Colmar és Bázel között ekkor indul: 0:02. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Colmar és Bázel között?
A legújabb vonat Colmar és Bázel között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Colmar és Bázel között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 4 312,33 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Colmar és Bázel között?
Átlagosan 24 van a Colmar-től a Bázel-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Colmar és vonat Bázel között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Colmar és Bázel között 0 ó és 44 p.
Van közvetlen vonat a Colmar-tól a Bázel-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Colmar és a Bázel között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Colmar-Bázel és vonat között?
A vonat út a Colmar-től a Bázel-ig 4.23kg CO2-kibocsátást eredményez.