Vonat Cubelles - Barcelona árak 1 920,95 Ft-tól

Innen kezd
1 920,95 Ft

Cubelles – Barcelona, vonat

A Cubelles és Barcelona közötti út a vonat által 45,39 km és 0 ó és 51 p. Naponta 1 kapcsolat van, az első indulás 22:11, az utolsó pedig 22:11. A Cubelles-ről a Barcelona-re a vonat-val már 1 920,95 Ft vagy 2 038,56 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 1 920,95 Ft.

Legalacsonyabb ár1 920,95 Ft
Utazás időtartama0 ó és 51 p
Napi csatlakozás1
Legalacsonyabb ár1 920,95 Ft
Legmagasabb ár2 038,56 Ft
Első indulás22:11
Utolsó indulás22:11
Távolság45,39 km
IndulásCubelles
ÉrkezésBarcelona
FuvarozókRenfe REGIONAL

Vonat Jegyek Cubelles és Barcelona között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Cubelles Barcelona.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Cubelles Barcelona?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Cubelles Barcelona származó 1 920,95 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 1 960,15 Ft.

Mely cégek utazás Cubelles Barcelona vonattal?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén szolgáló vasúti útvonal Cubelles - Barcelona.

Mi most nem a vonatok Barcelona szabadság és meddig tart az út?

Ez elviszi 0 ó és 51 p elérni Barcelona. A legkorábbi vonat elhagyja Cubelles át 22:11, míg az utolsó levelek 22:11. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Barcelona a 0 ó és 51 p, de átlagosan tart 0 ó és 51 p. Az első vonat élén Barcelona van 22:11, míg az utolsó levelek Cubelles át 22:11.

Mely állomás lehet vonattal Barcelona és hol lesz érkezik?

A vonatok Barcelona is indulnak és megérkeznek .

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Cubelles és Barcelona között

Olcsó vonat jegyek Cubelles és Barcelona között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Cubelles és Barcelona között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Cubelles és Barcelona közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Cubelles-ről Barcelona-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Cubelles és Barcelona közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Barcelona-be

Ha vonattal utazik ide: Barcelona, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Cubelles – Barcelona CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
3.18kg
Busz
3.4kg
Járat
9.08kg
Autó
7.26kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Cubelles és a Barcelona között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Cubelles és Barcelona között 3.18kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Cubelles és Barcelona között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Cubelles és Barcelona között, 5.9 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.22 kg-ot a busszal és 4.08 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Cubelles és Barcelona között?
A vonat jegy Cubelles és Barcelona között 1 960,15 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 1 920,95 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Cubelles és Barcelona között?
A Cubelles és Barcelona közötti legolcsóbb jegy a 1 920,95 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Cubelles és Barcelona vonat között?
A Cubelles - Barcelona a 45,39 km.
Mennyi ideig tart a Cubelles és Barcelona közötti vonat?
A Cubelles-től Barcelona-ig átlagosan 0 ó és 51 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 51 p-ban ér el.
Hány vonat vált naponta Cubelles-ról Barcelona-re?
A Cubelles és Barcelona között átlagosan napi 1 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Cubelles és Barcelona között?
A legkorábbi vonat Cubelles és Barcelona között ekkor indul: 22:11. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Cubelles és Barcelona között?
A legújabb vonat Cubelles és Barcelona között a 22:11 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Cubelles és Barcelona között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 1 920,95 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Cubelles-ról a Barcelona-re?
Vannak 1 állomás(ok), amelyekről a Cubelles-ról indulva Barcelona-re léphet. Mehet a Cubellas és érkezhet a Barcelona Pl. Catalunya, Barcelona Estació De França, Barcelona El Clot Aragó, Barcelona Passeig De Gracia, Barcelona Nord, Barcelona Sants, Barcelona El Prat Airport, Sant Adreu Comtal címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Cubelles és Barcelona között?
Átlagosan 1 van a Cubelles-től a Barcelona-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Cubelles és vonat Barcelona között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Cubelles és Barcelona között 0 ó és 51 p.
Van közvetlen vonat a Cubelles-tól a Barcelona-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Cubelles és a Barcelona között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Cubelles-Barcelona és vonat között?
A vonat út a Cubelles-től a Barcelona-ig 3.18kg CO2-kibocsátást eredményez.

Felkapott útvonalak

Nemzetközi útvonalak Cubelles-ból és a közeli területekről

Főbb útvonalak ide: Barcelona

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak