Vonat Dortmund - Lipcse árak 7 801,41 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma Több
Holnap Több
2 nap Több
3 nap Több

Dortmund – Lipcse, vonat

A Dortmund és Lipcse közötti út a vonat által 340,96 km és 6 ó és 43 p. Naponta 6 kapcsolat van, az első indulás 0:33, az utolsó pedig 20:40. A Dortmund-ről a Lipcse-re a vonat-val már 7 801,41 Ft vagy 72 408,02 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 801,41 Ft.

Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Utazás időtartama6 ó és 43 p
Napi csatlakozás6
Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Legmagasabb ár72 408,02 Ft
Első indulás0:33
Utolsó indulás20:40
Távolság340,96 km
IndulásDortmund
ÉrkezésLipcse
FuvarozókDB - Intercity, DB - Regional ExpressTöbb

Vonat Jegyek Dortmund és Leipzig között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Dortmund Lipcse.

Megtalálni a tökéletes vasúti összeköttetés még soha nem volt ennyire egyszerű: hála virail, akkor képes lesz összehasonlítani a több száz ajánlattal egyidejűleg csak beiktatásával napján az utazás. Keresztül az ár és az indulás szűrők, akkor lehetősége van, hogy korlátozza az eredményeket, és megtalálja a tökéletes megoldást. A foglalás zajlik a szolgáltató honlapján, amelyre akkor automatikusan átirányítja.

Mi a legolcsóbb árat vonatjegyet Lipcse?

Az átlagár vonatjegyet Dortmund Lipcse a 28 524,13 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Dortmund Lipcse körül lehet 7 801,41 Ft.

Mely cégek utazás Dortmund Lipcse vonattal?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Dortmund és Lipcse.

Meddig tart ettől Dortmund Lipcse és mikor a vonatok indulnak?

A vonatok közötti Dortmund és Lipcse vegye 6 ó és 43 p. Az első vonat elhagyja a 0:33, míg az utolsó van 20:40 A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Lipcse a 4 ó és 27 p, de átlagosan tart 6 ó és 43 p. Az első vonat élén Lipcse van 0:33, míg az utolsó levelek Dortmund át 20:40.

Mely állomás lehet vonattal Lipcse és hol lesz érkezik?

A vonatok Lipcse y hagyja Dortmund Ederstraße, Dortmund,Ostentor, Dortmund,Hostedde, Dortmund és érkezik a Leipzig , Völkerschlachtdenkmal,Leipzig, Messe Bahnhof,Leipzig HBF.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Dortmund és Leipzig között

Olcsó vonat jegyek Dortmund és Lipcse között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Dortmund és Lipcse között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Dortmund és Lipcse közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Dortmund-ről Lipcse-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Dortmund és Leipzig közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Dortmund és Lipcse között

A legolcsóbb Dortmund - Lipcse vonatjegyek 8 495,30 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 14 218,94 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 26 908,97 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Lipcse-be

Ha vonattal utazik ide: Lipcse, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az EuroNight egy nemzetközi éjszakai vonatszolgáltatás, amely Európában működik. Különböző nemzeti vasúttársaságok üzemeltetik, és kényelmes hálóhelyeket, étkezőkocsikat és egyéb kényelmi lehetőségeket kínál a nagy távolságokra utazó utasok számára. Az EuroNight vonatok jellemzően a különböző országok nagyobb városai között közlekednek, mint például Párizs és Berlin vagy Bécs és Budapest. Gyakran népszerű választás az utazók számára, akik időt és pénzt szeretnének megtakarítani a szállítási és szállásköltségek kombinálásával. Az elmúlt években azonban számos EuroNight útvonal megszűnt, vagy felváltották a nagysebességű vonatok, mivel csökkent az éjszakai utazás iránti igény.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

A National Express egy brit multinacionális tömegközlekedési vállalat, amely autóbusz- és vasúti szolgáltatásokat üzemeltet az Egyesült Királyságban, Európában, Észak-Afrikában és Észak-Amerikában. A céget 1972-ben alapították, és az Egyesült Királyságban, Birminghamben van a központja. A National Express több mint 1600 buszból álló flottát üzemeltet, amelyek több mint 900 úti célt szolgálnak ki szerte az Egyesült Királyságban. A cég vasúti szolgáltatásokat is nyújt az Egyesült Királyságban, beleértve az East Anglia franchise-t is.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

A Regional Express (Rex) egy ausztrál légitársaság, amely menetrend szerinti regionális járatokat üzemeltet több mint 60 célállomásra Ausztráliában. A légitársaságot 2002-ben alapították, és az új-dél-walesi Mascotban található. A Rex több mint 60 repülőgépből álló flottát üzemeltet, köztük Saab 340-es turbólégcsavarokat és Boeing 737-800NG repülőgépeket. A légitársaság fő célja a megfizethető légi utazás biztosítása a regionális közösségek számára, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a megbízhatóságra és az ügyfélszolgálatra. A Rex törzsutas programot is kínál, a Rex Business Flyert, és partnerkapcsolatokat ápol más légitársaságokkal, mint például a Qantas és a Virgin Australia.

Bár nem olyan gyorsak, mint a nagysebességű ICE vonatok, a Deutsche Bahn InterCity vonatai akár 200 km/órás sebességgel is büszkélkedhetnek, tágas kocsikat és étkezési lehetőségeket kínálva. Ezek a vonatok számos német útvonalon, például Köln-Hamburg között közlekednek, és nemzetközi célállomásokra is eljutnak, köztük Amszterdamba és Luxemburgba. Egyes útvonalakon kétszintes vonatok is közlekednek.

Jegytípusok és lehetőségek Dortmund-től Lipcse-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) és DB - Intercity által biztosított lehetőségeket, ha Dortmund-ről Lipcse-re utazik.

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class

Az SBB Intercity vonatokon a másodosztályú jegyek alapvető kényelmi szolgáltatásai mellett van egy családi zóna, amelyet kifejezetten a gyermekes családok kényelmére terveztek. Ha megéhezik az utazás során, az éttermi kocsiban ízletes ételeket fogyaszthat.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Az SBB Intercity első osztályában a személyes konnektor, a kényelmesebb ülések és a nagyobb csomagtér előnyeit élvezheti. Egyes IC vonatok csendes zónákat és üzleti területeket is kínálnak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A helyközi vonatoknak légkondicionált szakaszai vannak.
wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn ingyenes WiFi-t vezet be az IC vonataira, és néhányan már kínálják a szolgáltatást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB IC vonatokon mindkét osztályban minden ülés rendelkezik elektromos csatlakozóaljzattal.
luggage Poggyász open icon close icon
Az IC vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Deutsche Bahn Mobilitási Szolgálata segítséget nyújt a beszálláshoz, a kiszálláshoz és a vonattranszferhez. A személyzet készséggel válaszol kérdésekre és gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A DB IC vonatokon van egy étterem, ahol étkezhet, vagy egy bisztró harapnivalókért. Ehet a bisztróban vagy a helyén. Az első osztályú utasok ingyenes ételt kapnak a helyükön. A menü változik, de mindig tartalmaz helyi ételeket, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Az IC vonatokhoz jegy és foglalás szükséges a kerékpárokhoz, amely tartalmazza a foglalási költséget is. A kerékpárokat általában másodosztályú kocsikban tárolják, bár az ülése máshol is lehet.
Szolgáltatások a DB - Intercity, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) fedélzeten Dortmund és Lipcse között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Dortmund és Lipcse között a train-vel.
Felszerelés DB - Intercity DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain National Express FlixBus EuroNight DB - Regionalbahn
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check check check check
luggage Poggyász check cross check check check check cross check
food_and_drink Étel és ital check check check check check check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check check check check cross check check
accessibility Megközelíthetőség cross check check check check cross check check
air_con Légkondíciónálás cross check check check check check check check
bicycle Kerékpár cross check check check check cross check check
sleeper_couchette Alvó cross check check check check cross check check

Dortmund – Lipcse CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
23.87kg
Busz
25.57kg
Járat
68.19kg
Autó
54.55kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Dortmund és a Lipcse között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Dortmund és Lipcse között 23.87kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Dortmund és Lipcse között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Dortmund és Lipcse között, 44.32 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.7 kg-ot a busszal és 30.68 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Dortmund és Lipcse között?
A vonat jegy Dortmund és Lipcse között 28 524,13 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 801,41 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Dortmund és Lipcse között?
A Dortmund és Lipcse közötti legolcsóbb jegy a 7 801,41 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Dortmund és Lipcse vonat között?
A Dortmund - Lipcse a 340,96 km.
Mennyi ideig tart a Dortmund és Lipcse közötti vonat?
A Dortmund-től Lipcse-ig átlagosan 6 ó és 43 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 4 ó és 27 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Dortmund-tól a Lipcse-ig?
A Dortmund - Lipcse 7 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail DB - Intercity, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, National Express, FlixBus, EuroNight, DB - Regionalbahn szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Dortmund-ról Lipcse-re?
A Dortmund és Lipcse között átlagosan napi 6 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Dortmund és Lipcse között?
A legkorábbi vonat Dortmund és Lipcse között ekkor indul: 0:33. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Dortmund és Lipcse között?
A legújabb vonat Dortmund és Lipcse között a 20:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Dortmund és Lipcse között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 7 801,41 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Dortmund és vonat Lipcse között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Dortmund és Lipcse között 4 ó és 27 p.
Van közvetlen vonat a Dortmund-tól a Lipcse-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Dortmund és a Lipcse között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Dortmund-Lipcse és vonat között?
A vonat út a Dortmund-től a Lipcse-ig 23.87kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Dortmund címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Dortmund-tól

Nemzetközi útvonalak Dortmund-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Dortmund címről

Főbb útvonalak ide: Lipcse

Egyéb népszerű útvonalak