Vonat Gelsenkirchen - Dortmund árak 6 546,91 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
Több
Több

Gelsenkirchen – Dortmund, vonat

A Gelsenkirchen és Dortmund közötti út a vonat által 23,79 km és 0 ó és 31 p. Naponta 5 kapcsolat van, az első indulás 0:07, az utolsó pedig 23:58. A Gelsenkirchen-ről a Dortmund-re a vonat-val már 6 546,91 Ft vagy 8 193,44 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 6 546,91 Ft.

Legalacsonyabb ár6 546,91 Ft
Utazás időtartama0 ó és 31 p
Napi csatlakozás5
Legalacsonyabb ár6 546,91 Ft
Legmagasabb ár8 193,44 Ft
Első indulás0:07
Utolsó indulás23:58
Távolság23,79 km
IndulásGelsenkirchen
ÉrkezésDortmund
FuvarozókDB - Regionalbahn, EurobahnTöbb

Vonat Jegyek Gelsenkirchen és Dortmund között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Gelsenkirchen Dortmund.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Gelsenkirchen Dortmund a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Gelsenkirchen Dortmund?

Előjegyzés valóban lehetővé teszi, hogy menteni egy kis pénzt: sőt, lehet kapni olcsó vonatjegyet Gelsenkirchen Dortmund is csak 6 546,91 Ft, míg az átlagos ár 7 636,75 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Gelsenkirchen Dortmund?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Gelsenkirchen és Dortmund.

Meddig fog ez elviszi a Gelsenkirchen Dortmund vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Ez elviszi 0 ó és 31 p elérni Dortmund. A legkorábbi vonat elhagyja Gelsenkirchen át 0:07, míg az utolsó levelek 23:58. Átlagosan tart 0 ó és 31 p eljutni Dortmund vonattal, de szükség lesz 0 ó és 27 p a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 0:07, míg az utolsó levelek Gelsenkirchen át 23:58.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Gelsenkirchen - Dortmund?

A vonatok Dortmund is indulnak Wanne-Eickel Central Station,Gelsenkirchen és megérkeznek Hostedde, Dortmund,Ostentor, Dortmund,Ederstraße, Dortmund.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Gelsenkirchen és Dortmund között

Olcsó vonat jegyek Gelsenkirchen és Dortmund között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Gelsenkirchen és Dortmund között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Gelsenkirchen és Dortmund közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Gelsenkirchen-ről Dortmund-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Gelsenkirchen és Dortmund közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Dortmund-be

Ha vonattal utazik ide: Dortmund, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurobahn egy Németországban működő magán vasúttársaság. 1998-ban alapították, és regionális és helyi vasúti szolgáltatásokat kínál Észak-Rajna-Vesztfália régióban. Az Eurobahn több vonalon közlekedik, köztük az S-Bahn Rhein-Ruhr, az RB 61 és az RB 52. A társaság modern vonatairól és magas színvonalú szolgáltatásairól ismert, beleértve az ingyenes Wi-Fi-t és a légkondicionálást. Az Eurobahn elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és számos intézkedést hajtott végre környezeti hatásainak csökkentése érdekében, például energiahatékony vonatokat használt, és a tömegközlekedést népszerűsítette a vezetés alternatívájaként.

Az Express InterCity egyfajta vonatszolgáltatás, amely a világ számos országában működik. Úgy tervezték, hogy gyors és hatékony közlekedést biztosítson a nagyobb városok között, korlátozott megállókkal az út mentén. Az Express InterCity vonatok általában olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint a kényelmes ülések, a légkondicionálás, valamint a fedélzeti étel- és italszolgáltatás. Első osztályú vagy üzleti osztályú ülőalkalmatosságokkal is rendelkezhetnek az utasok számára, akik extra kényelemre és kényelemre vágynak. Az Express InterCity vonatok gyakran népszerű választás az üzleti utazók, turisták és ingázók számára, akiknek gyorsan és kényelmesen kell utazniuk a városok között.

A Regionalbahn egyfajta vasúti szolgáltatás Németországban, amely regionális útvonalakon közlekedik, és összeköti a kisebb városokat a nagyobbakkal. Ezek a vonatok általában lassabbak, mint a helyközi vonatok, de többet állnak meg és megfizethetőbbek. A Regionalbahn vonatokat különböző társaságok, köztük a Deutsche Bahn üzemeltetik, és egy- és többnapos jegyeket kínálnak. A vonatokat gyakran használják ingázók és turisták, akik szeretnék felfedezni a vidéket és a kisebb városokat.

Jegytípusok és lehetőségek Gelsenkirchen-től Dortmund-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a DB - InterCity Express (ICE) által biztosított lehetőségeket, ha Gelsenkirchen-ről Dortmund-re utazik.

Second Class

A Deutshce Bahn második osztálya kényelmes utazást biztosít normál ülőgarnitúrával, ingyenes Wi-Fi-vel, konnektorral és. A másodosztályú utasok ételt és italt vásárolhatnak a bár/bisztró kocsiból vagy az étteremkocsiból.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

A Deutsche Bahn első osztályú utazása luxus élményt nyújt kényelmes ülésekkel és számos kényelmi szolgáltatással, mint például a tágas ülőhelyek személyre szabott kiszolgálással és az exkluzív lounge hozzáférés a nagyobb állomásokon. Az első osztályú utasok rendeléseiket a helyükre szállíthatják, de aki nem szeretne várakozni, az étteremkocsiban is étkezhet, vagy a bár/bisztró kocsijából vásárolhat ételt és italt.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Az ICE vonatokon ingyenes Wi-Fi-t élvezhet, és hozzáférhet az ICE portálhoz filmek, tévéműsorok, hangoskönyvek, játékok és olvasnivalók számára.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Keresse a nyugalmat az ICE Frankfurton a 21-es (másodosztályú) és a 28/29-es (első osztályú) edzőben. Az ICE 104/105 Baselen Coach 31 (második osztály) és Coach 38/39 (első osztály).
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Legyen feltöltve, ha a vonaton minden két üléshez rendelkezésre áll egy konnektor.
luggage Poggyász open icon close icon
Az ICE-vonatokra korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász vihető. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Ha segítségre van szüksége a felszálláshoz, a vonatváltáshoz vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, forduljon a DB mobilitási szolgáltatásához. A személyzet mindig készen áll a segítségére és a gördülékeny utazás biztosítására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az ICE-vel választhat a teljes menü közül a fedélzeti étteremben vagy a gyors harapnivalók közül a bisztróban. Az első osztályú utasok számára az ingyenes ételeket és italokat közvetlenül az ülésen szolgálják fel. A DB változatos, negyedévente frissített menüje helyi és vegetáriánus/vegán ételeket tartalmaz.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Az ICE vonatok nemcsak légkondicionálást kínálnak, hanem környezetbarát rendszerekkel is újítanak, amelyek természetes hűtőközegekkel hűtenek és fűtenek.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A Deutsche Bahn vonatain ügyeljen arra, hogy szétszerelve, szorosan be van-e csomagolva egy olyan tokba vagy fedőbe, amelyen fel van tüntetve a neve, és ingyen felviheti a fedélzetre. Egy normál és egy kézipoggyászt is bevihetsz. Csak győződjön meg arról, hogy kerékpárja ne álljon útjában más utazóknak, és ne zárja el a folyosókat. Megjegyzés: Speciális kerékpárok nem engedélyezettek, de ha Ön nemzetközi utazó, akkor nem kell aggódnia a csúcsidőszaki korlátozások miatt.
Szolgáltatások a DB - Regionalbahn, Eurobahn, DB - InterCity Express (ICE) fedélzeten Gelsenkirchen és Dortmund között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Gelsenkirchen és Dortmund között a train-vel.
Felszerelés DB - Regionalbahn Eurobahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Regional Express
quiet_zone Csendes zóna check check check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check cross check cross
accessibility Megközelíthetőség check check check check
food_and_drink Étel és ital check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check
bicycle Kerékpár check check check check
sleeper_couchette Alvó check check check check

Gelsenkirchen – Dortmund CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
1.67kg
Busz
1.78kg
Járat
4.76kg
Autó
3.81kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Gelsenkirchen és a Dortmund között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Gelsenkirchen és Dortmund között 1.67kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Gelsenkirchen és Dortmund között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Gelsenkirchen és Dortmund között, 3.09 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.11 kg-ot a busszal és 2.14 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Gelsenkirchen és Dortmund között?
A vonat jegy Gelsenkirchen és Dortmund között 7 636,75 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 6 546,91 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Gelsenkirchen és Dortmund között?
A Gelsenkirchen és Dortmund közötti legolcsóbb jegy a 6 546,91 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Gelsenkirchen és Dortmund vonat között?
A Gelsenkirchen - Dortmund a 23,79 km.
Mennyi ideig tart a Gelsenkirchen és Dortmund közötti vonat?
A Gelsenkirchen-től Dortmund-ig átlagosan 0 ó és 31 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 27 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Gelsenkirchen-tól a Dortmund-ig?
A Gelsenkirchen - Dortmund 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail DB - Regionalbahn, Eurobahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regional Express szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Gelsenkirchen-ról Dortmund-re?
A Gelsenkirchen és Dortmund között átlagosan napi 5 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Gelsenkirchen és Dortmund között?
A legkorábbi vonat Gelsenkirchen és Dortmund között ekkor indul: 0:07. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Gelsenkirchen és Dortmund között?
A legújabb vonat Gelsenkirchen és Dortmund között a 23:58 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Gelsenkirchen és Dortmund között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 6 546,91 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Gelsenkirchen és Dortmund között?
Átlagosan 4 van a Gelsenkirchen-től a Dortmund-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Gelsenkirchen és vonat Dortmund között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Gelsenkirchen és Dortmund között 0 ó és 27 p.
Van közvetlen vonat a Gelsenkirchen-tól a Dortmund-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Gelsenkirchen és a Dortmund között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Gelsenkirchen-Dortmund és vonat között?
A vonat út a Gelsenkirchen-től a Dortmund-ig 1.67kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Gelsenkirchen címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Gelsenkirchen-tól

Nemzetközi útvonalak Gelsenkirchen-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Gelsenkirchen címről

Főbb útvonalak ide: Dortmund

Egyéb népszerű útvonalak