Találjon vonatjáratot Kazincbarcika - Szilvásvárad között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 4 óra 1 perc
Csatlakozások naponta 2
Első indulás 07:53
Utolsó indulás 11:52
Távolság 24 km

Olcsó vonatjegyet Kazincbarcika Szilvásvárad a virail.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Kazincbarcika Szilvásvárad egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mely cégek szolgálják az útvonal Kazincbarcika Szilvásvárad?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Kazincbarcika Szilvásvárad által kínált Mavhu.

Vonatok Kazincbarcika - Szilvásvárad

Mi most nem a vonatok Szilvásvárad szabadság és meddig tart az út?

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Szilvásvárad a 3 óra 43 perc, de átlagosan tart 4 óra 1 perc. Az első vonat élén Szilvásvárad van 07:53, míg az utolsó levelek Kazincbarcika át 11:52.

Mely állomás lehet vonattal Szilvásvárad és hol lesz érkezik?

A vonatok Szilvásvárad y hagyja Kazincbarcika Kazincbarcika és érkezik a Szilvásvárad.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Mikor jön a rövid távolságokra, busz és telekocsi jelentenek jó alternatívát a vonaton, főleg, ha utazik egy korlátozott költségvetéssel.