Vonat Budapest - Hamburg árak 14 857,95 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 16 496,64 Ft
Holnap 24 623,43 Ft
2 nap 29 684,54 Ft
3 nap 33 381,39 Ft

Budapest – Hamburg, vonat

A Budapest és Hamburg közötti út a vonat által 928,87 km és 19 ó és 27 p. Naponta 15 kapcsolat van, az első indulás 5:30, az utolsó pedig 23:45. A Budapest-ről a Hamburg-re a vonat-val már 14 857,95 Ft vagy 115 786,18 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 14 857,95 Ft.

Legalacsonyabb ár14 857,95 Ft
Utazás időtartama19 ó és 27 p
Napi csatlakozás15
Legalacsonyabb ár14 857,95 Ft
Legmagasabb ár115 786,18 Ft
Első indulás5:30
Utolsó indulás23:45
Távolság928,87 km
IndulásBudapest
ÉrkezésHamburg
FuvarozókFlixBus CZ s.r.o., FlixBus DACH GmbHTöbb

Vonat Jegyek Budapest és Hamburg között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

A legjobb ajánlatokat a vonat Budapest Hamburg a virail.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Budapest Hamburg?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Budapest Hamburg az 14 857,95 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Hamburg költsége átlagosan 30 578,37 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Hamburg?

Ahhoz, hogy az Hamburg vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Meddig kell meg kell, hogy a Hamburg vonattal?

Ez elviszi 19 ó és 27 p elérni Hamburg. A legkorábbi vonat elhagyja Budapest át 5:30, míg az utolsó levelek 23:45. Az átlagos időtartama az út 19 ó és 27 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Hamburg a 12 ó és 15 p. Az első vonat elhagyja Budapest at 5:30, míg az utolsó levelek 23:45.

Melyik állomás nem a vonatok Hamburg indulnak?

A vonatok Hamburg indulnak Budapeszt,Budapest Népliget M,Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,BUDAPEST - Nyugati,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Deli,Budapest Kelenfold és érkezik Hamburg Airport, HAM,Hamburg-Altona station,Hamburg Dammtor (DE),Hamburg - Harburg,Hamburg Hbf ZOB.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Hamburg között

Olcsó vonat jegyek Budapest és Hamburg között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Hamburg között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Hamburg közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Hamburg-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Hamburg közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 22 416,30 Ft és 52 124,36 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 57% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Budapest és Hamburg között

A legolcsóbb Budapest - Hamburg vonatjegyek 24 576,39 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 34 521,22 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 42 213,84 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Hamburg-be

Ha vonattal utazik ide: Hamburg, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Flixtrain egy európai alacsony költségű személyszállító vasúti szolgáltatás, amely megfizethető és kényelmes vonatutazást kínál Németország különböző célpontjaira. Tulajdonosa és üzemeltetője a FlixMobility, a FlixBus anyavállalata, amely egy népszerű autóbusz-szállítási szolgáltatás Európában. A Flixtrain több útvonalon közlekedik, többek között Berlin-Stuttgart, Berlin-Köln és Hamburg-Köln között.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Hamburg-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity és FlixTrain által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Hamburg-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A FlixTrain normál jegye normál jegy / másodosztályú jegy. A Flixtrain standard jegy kényelmes ülést, garantált Wi-Fi-t, konnektorokhoz való hozzáférést, valamint egy kézipoggyászt és egy feladott poggyászt kínál méretkorlátozással.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
Könnyedén csatlakozzon a FlixTrain szolgáltatáshoz, és élvezze az ingyenes Wi-Fi-t, legyen szó akár munkáról, csevegésről vagy egyszerűen böngészésről.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Tartsa készülékeit feltöltve és készenlétben. A FlixTrain ülések konnektorokkal és USB-aljzatokkal vannak felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Az Ön biztonsága és mindenki kényelme érdekében a FlixBus lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt vigyen magával, amely elfér az ülés alatt vagy a fej feletti rekeszben. Egy feladott poggyász is megengedett, de ügyeljen arra, hogy egyedül tudja be- és kirakni, és a fej feletti térben vagy az ülése alatt tárolja. Ügyeljen arra, hogy poggyásza ne legyen terjedelmes, és ne jelentsen veszélyt másokra. Ne feledje, az Ön feladata, hogy nyomon kövesse holmiját az utazás során.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A FlixTrain mindenki számára előtérbe helyezi a kényelmet. A mozgássérült utasok lefoglalhatnak kijelölt üléseket, és ingyenesen vehetik igénybe az összecsukható kerekesszékeket és a mozgást segítő eszközöket. Bármilyen segítségért forduljon a FlixTrainhez.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Míg a FlixTrain nem kínál fedélzeti étkezést, nyugodtan hozhat magával saját harapnivalókat és italokat.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A FlixTrain segítségével egy plusz poggyászt is bepakolhat, de érdemes korán lefoglalni, mivel a vonaton korlátozott a hely. Van sportfelszerelésed vagy nagy hangszered? Őket is szívesen látjuk, bár felár fizetendő. Ha biciklizik, csak 9 euróért leállíthatja kerékpárját meghatározott területeken, de ügyeljen arra, hogy szabványos méretű legyen, és ne legyen benne kiegészítő rögzítés. Ne felejtsen el időben foglalni egy helyet kerékpárjának, mert a hely gyorsan megtelik
Szolgáltatások a FlixTrain, FlixBus, EuroCity fedélzeten Budapest és Hamburg között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Hamburg között a train-vel.
Felszerelés FlixTrain FlixBus EuroCity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Csendes zóna check cross check check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check
luggage Poggyász check check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross check check
food_and_drink Étel és ital check check check check
air_con Légkondíciónálás check check check check
bicycle Kerékpár check cross check check
sleeper_couchette Alvó check cross check check

Budapest – Hamburg CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
65.02kg
Busz
69.67kg
Járat
185.77kg
Autó
148.62kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Hamburg között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Hamburg között 65.02kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Hamburg között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Hamburg között, 120.75 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 4.65 kg-ot a busszal és 83.6 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Hamburg között?
A vonat jegy Budapest és Hamburg között 30 578,37 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 14 857,95 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Hamburg között?
A Budapest és Hamburg közötti legolcsóbb jegy a 14 857,95 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Hamburg vonat között?
A Budapest - Hamburg a 928,87 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Hamburg közötti vonat?
A Budapest-től Hamburg-ig átlagosan 19 ó és 27 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 12 ó és 15 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Hamburg-ig?
A Budapest - Hamburg 8 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus CZ s.r.o., FlixBus DACH GmbH, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixTrain GmbH, FlixTrain, FlixBus, EuroCity, ÖBB - Railjet Xpress, DB - InterCity Express (ICE) szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Hamburg-re?
A Budapest és Hamburg között átlagosan napi 15 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Hamburg között?
A legkorábbi vonat Budapest és Hamburg között ekkor indul: 5:30. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Hamburg között?
A legújabb vonat Budapest és Hamburg között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Hamburg között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 14 857,95 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Hamburg között?
Átlagosan 1 van a Budapest-től a Hamburg-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Hamburg között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Hamburg között 12 ó és 15 p.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Hamburg-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Hamburg között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Hamburg és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Hamburg-ig 65.02kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Hamburg

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak