Vonat Budapest - Krakkó árak 11 878,52 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
11 878,52 Ft

Budapest – Krakkó, vonat

A Budapest és Krakkó közötti út a vonat által 292,84 km és 11 ó és 26 p. Naponta 9 kapcsolat van, az első indulás 5:40, az utolsó pedig 19:40. A Budapest-ről a Krakkó-re a vonat-val már 11 878,52 Ft vagy 60 843,12 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 11 878,52 Ft.

Legalacsonyabb ár11 878,52 Ft
Utazás időtartama11 ó és 26 p
Napi csatlakozás9
Legalacsonyabb ár11 878,52 Ft
Legmagasabb ár60 843,12 Ft
Első indulás5:40
Utolsó indulás19:40
Távolság292,84 km
IndulásBudapest
ÉrkezésKrakkó
FuvarozókÖBB, RegioJetTöbb

Vonat Jegyek Budapest és Kraków között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Olcsó vonatjegyet Budapest Krakkó a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Krakkó a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mi a legolcsóbb árat vonatjegyet Krakkó?

Átlagban, a vonat jegyeket Budapest Krakkó költség 30 135,38 Ft, de ha lehet előre lefoglalni, vagy válasszon kevésbé népszerű napját és időpontját, meg tudná találni olcsó vonatjegyet 11 878,52 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Krakkó?

Ahhoz, hogy az Krakkó vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Meddig fog ez elviszi a Budapest Krakkó vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

Ez elviszi 11 ó és 26 p elérni Krakkó. A legkorábbi vonat elhagyja Budapest át 5:40, míg az utolsó levelek 19:40. Az első vonat Krakkó órakor indul 5:40, míg az utolsó a 19:40. Átlagban az utazás időtartama 11 ó és 26 p, de a leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Krakkó a 8 ó és 33 p.

Melyik állomás nem a vonatok Krakkó indulnak?

A vonatok Krakkó y hagyja Budapest Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,Budapest Népliget M,BUDAPEST - Nyugati,Budapeszt,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Kelenfold,Budapest Deli és érkezik a Krakow,Kraków, Rondo Matecznego,Krakow, ul. Dworcowa,Kraków Airport,Krakow Straszewskiego.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Kraków között

Olcsó vonat jegyek Budapest és Krakkó között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Krakkó között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Krakkó közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Krakkó-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Kraków közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 13 360,40 Ft és 17 245,42 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 23% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Budapest és Krakkó között

A legolcsóbb Budapest - Krakkó vonatjegyek 13 858,28 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 15 768,12 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 18 833,14 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Krakkó-be

Ha vonattal utazik ide: Krakkó, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A Leo Express egy cseh székhelyű közlekedési vállalat, amely Európa-szerte kínál busz- és vonatszolgáltatásokat. A céget 2010-ben alapították, és azóta kibővítette tevékenységét Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Ukrajnában, Horvátországban, Magyarországon és Ausztriában. A Leo Express 2012-ben Prágától Ostraváig bővítette szolgáltatásait, és azóta kibővült, hogy vonat- és autóbusz-közlekedést biztosítson az ország egész területén, valamint olyan nemzetközi célállomásokra, mint Berlin, Varsó, Krakkó, Budapest és Pozsony. A társaság emellett helyközi vonatokat is üzemeltet, amelyek Prágát Ostravával kötik össze, valamint távolsági nemzetközi vonatokat Berlinből Stuttgartba.

Az ÖBB az Österreichische Bundesbahnen rövidítése, amely az Osztrák Szövetségi Vasutak. Az ÖBB személyszállító vonatokat üzemeltet Ausztria egész területén és azon kívül is, összeköttetésekkel a szomszédos országokba, például Németországba, Svájcba, Olaszországba és Csehországba. Az ÖBB magas színvonalú szolgáltatásairól, modern vonatairól és kiterjedt vasúthálózatáról ismert.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Krakkó-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Krakkó-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a ÖBB, RegioJet, Leo Express fedélzeten Budapest és Krakkó között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Krakkó között a train-vel.
Felszerelés ÖBB RegioJet Leo Express
quiet_zone Csendes zóna check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check check
sleeper_couchette Alvó check cross check

Budapest – Krakkó CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
20.5kg
Busz
21.96kg
Járat
58.57kg
Autó
46.85kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Krakkó között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Krakkó között 20.5kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Krakkó között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Krakkó között, 38.07 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.46 kg-ot a busszal és 26.35 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Krakkó között?
A vonat jegy Budapest és Krakkó között 30 135,38 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 11 878,52 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Krakkó között?
A Budapest és Krakkó közötti legolcsóbb jegy a 11 878,52 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Krakkó vonat között?
A Budapest - Krakkó a 292,84 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Krakkó közötti vonat?
A Budapest-től Krakkó-ig átlagosan 11 ó és 26 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 8 ó és 33 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Krakkó-ig?
A Budapest - Krakkó 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail ÖBB, RegioJet, Leo Express, Czech Railways szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Krakkó-re?
A Budapest és Krakkó között átlagosan napi 9 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Krakkó között?
A legkorábbi vonat Budapest és Krakkó között ekkor indul: 5:40. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Krakkó között?
A legújabb vonat Budapest és Krakkó között a 19:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Krakkó között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 11 878,52 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Krakkó között?
Átlagosan 2 van a Budapest-től a Krakkó-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Krakkó között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Krakkó között 8 ó és 33 p.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Krakkó-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Krakkó között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Krakkó és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Krakkó-ig 20.5kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Krakkó

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak