Vonat Budapest - Bécs árak 3 528,27 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
3 528,27 Ft

Budapest – Bécs, vonat

A Budapest és Bécs közötti út a vonat által 214,39 km és 2 ó és 34 p. Naponta 24 kapcsolat van, az első indulás 5:10, az utolsó pedig 18:58. A Budapest-ről a Bécs-re a vonat-val már 3 528,27 Ft vagy 20 581,60 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 528,27 Ft.

Legalacsonyabb ár3 528,27 Ft
Utazás időtartama2 ó és 34 p
Napi csatlakozás24
Legalacsonyabb ár3 528,27 Ft
Legmagasabb ár20 581,60 Ft
Első indulás5:10
Utolsó indulás18:58
Távolság214,39 km
IndulásBudapest
ÉrkezésBécs
FuvarozókÖBB, RegioJetTöbb

Vonat Jegyek Budapest és Vienna között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

Olcsó vonatjegyet Budapest Bécs a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Bécs a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Budapest Bécs?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Budapest Bécs az 3 528,27 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Bécs költsége átlagosan 6 131,36 Ft.

Mely cégek szolgálják az útvonal Budapest Bécs?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Budapest Bécs által kínált .

Mi most nem a vonatok Bécs szabadság és meddig tart az út?

A vonatok közötti Budapest és Bécs vegye 2 ó és 34 p. Az első vonat elhagyja a 5:10, míg az utolsó van 18:58 Átlagosan tart 2 ó és 34 p eljutni Bécs vonattal, de szükség lesz 2 ó és 23 p a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 5:10, míg az utolsó levelek Budapest át 18:58.

Mely állomás lehet vonattal Bécs és hol lesz érkezik?

A vonatok Bécs is indulnak Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,Budapest Népliget M,BUDAPEST - Nyugati,Budapeszt,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Kelenfold,Budapest Deli és megérkeznek Wien Mitte,Wien Quartier Belvedere,Wien Praterstern (U2),Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Westbahnhof (U3),Wien, Hauptbahnhof.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Vienna között

Olcsó vonat jegyek Budapest és Bécs között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Bécs között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Bécs közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Bécs-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Vienna közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 5 257,13 Ft és 5 915,74 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 11% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Budapest és Bécs között

A legolcsóbb Budapest - Bécs vonatjegyek 4 684,76 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 5 464,90 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 6 978,14 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Bécs-be

Ha vonattal utazik ide: Bécs, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

Az ÖBB az Österreichische Bundesbahnen rövidítése, amely az Osztrák Szövetségi Vasutak. Az ÖBB személyszállító vonatokat üzemeltet Ausztria egész területén és azon kívül is, összeköttetésekkel a szomszédos országokba, például Németországba, Svájcba, Olaszországba és Csehországba. Az ÖBB magas színvonalú szolgáltatásairól, modern vonatairól és kiterjedt vasúthálózatáról ismert.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Bécs-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity és RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Bécs-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a ÖBB, RegioJet, EuroCity fedélzeten Budapest és Bécs között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Bécs között a train-vel.
Felszerelés ÖBB RegioJet EuroCity
quiet_zone Csendes zóna check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check check
sleeper_couchette Alvó check cross check

Budapest – Bécs CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
15.01kg
Busz
16.08kg
Járat
42.88kg
Autó
34.3kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Budapest és a Bécs között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Budapest és Bécs között 15.01kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Budapest és Bécs között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Budapest és Bécs között, 27.87 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.07 kg-ot a busszal és 19.29 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Budapest és Bécs között?
A vonat jegy Budapest és Bécs között 6 131,36 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 528,27 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Bécs között?
A Budapest és Bécs közötti legolcsóbb jegy a 3 528,27 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Bécs vonat között?
A Budapest - Bécs a 214,39 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Bécs közötti vonat?
A Budapest-től Bécs-ig átlagosan 2 ó és 34 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 23 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Bécs-ig?
A Budapest - Bécs 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail ÖBB, RegioJet, EuroCity, ÖBB - Railjet Xpress szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Budapest-ról Bécs-re?
A Budapest és Bécs között átlagosan napi 24 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Budapest és Bécs között?
A legkorábbi vonat Budapest és Bécs között ekkor indul: 5:10. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Budapest és Bécs között?
A legújabb vonat Budapest és Bécs között a 18:58 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Bécs között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 3 528,27 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Bécs között?
Átlagosan 23 van a Budapest-től a Bécs-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és vonat Bécs között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Budapest és Bécs között 2 ó és 23 p.
Van közvetlen vonat a Budapest-tól a Bécs-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Budapest és a Bécs között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Bécs és vonat között?
A vonat út a Budapest-től a Bécs-ig 15.01kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Bécs

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak