Találjon vonatjáratot Budapest - Debrecen között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Keressen olcsó vonatjegyet ide: Debrecen

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 48 perc
Csatlakozások naponta 49
Első indulás 04:33
Utolsó indulás 00:28
Távolság 195 km

Virail talál az Ön számára a legjobb ajánlatot a vonat Budapest Debrecen.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Debrecen. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Budapest Debrecen, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mely cégek szolgálják az útvonal Budapest Debrecen?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Budapest - Debrecen.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több
Több Több 4 012,80 Ft Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Debrecen

Meddig tart ettől Budapest Debrecen és mikor a vonatok indulnak?

Átlagosan tart 3 óra 55 perc eljutni Debrecen vonattal, de szükség lesz 2 óra 28 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 03:43, míg az utolsó levelek Budapest át 00:28.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Budapest Debrecen?

A vonatok Debrecen y hagyja Budapest Kőbánya-Kispest, Kelenföld [Budapest], Budapest-Keleti, Budapest-Kelenföld, Budapest-Nyugati és érkezik a Debrecen, Debrecen vá. amh..

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Mikor jön a rövid távolságokra, busz és telekocsi jelentenek jó alternatívát a vonaton, főleg, ha utazik egy korlátozott költségvetéssel.