Találjon vonatjáratot Debrecen - Budapest között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Keressen olcsó vonatjegyet ide: Budapest

Utazási részletek

Utazás időtartama 3 óra 5 perc
Csatlakozások naponta 52
Első indulás 04:20
Utolsó indulás 21:36
Távolság 195 km

A legjobb ajánlatokat a vonat Debrecen Budapest a virail.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Debrecen Budapest egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mely cégek szolgálják az útvonal Debrecen Budapest?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Debrecen - Budapest.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több
2 918,40 Ft 3 283,20 Ft Több Több Több Több 2 553,60 Ft

Vonatok Debrecen - Budapest

Meddig kell meg kell, hogy a Budapest vonattal?

Az átlagos időtartama az út 3 óra 12 perc, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Budapest a 2 óra 20 perc. Az első vonat elhagyja Debrecen at 03:31, míg az utolsó levelek 21:36.

Melyik állomás nem a vonatok Budapest indulnak?

Vonatok indulnak Debrecen Debrecen és megérkeznek Kőbánya-Kispest, Kelenföld [Budapest], Budapest-Kelenföld, Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati.

Ha vannak változások az útvonalon, hogy mindig legyen elég ideje a séta az egyik platformról a másikra, és soha nem felejti el a lehetőséget, késedelem, ami neked hiányzik a második vonatot.

Ha a vasúti menetrend nem fér el a menetrend vagy költségvetési, busszal és telekocsi adhat némi idő és az ár alternatívák anélkül, hogy lényegesen megváltoztatja a menetidő.