Találjon vonatjáratot Győr - Budapest között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Keressen olcsó vonatjegyet ide: Budapest

Utazási részletek

Utazás időtartama 1 óra 45 perc
Csatlakozások naponta 48
Első indulás 05:45
Utolsó indulás 00:40
Távolság 107 km

A legjobb ajánlatokat a vonat Győr Budapest a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Győr Budapest a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Győr Budapest?

Előjegyzés valóban lehetővé teszi, hogy menteni egy kis pénzt: sőt, lehet kapni olcsó vonatjegyet Győr Budapest is csak 1 824 Ft, míg az átlagos ár 1 824 Ft.

Mely cégek szolgálják az útvonal Győr Budapest?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu, RegioJet szolgáló vasúti útvonal Győr - Budapest.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több
2 188,80 Ft 1 459,20 Ft Több Több Több 1 824 Ft Több

Vonatok Győr - Budapest

Meddig kell meg kell, hogy a Budapest vonattal?

A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Budapest a 1 óra 6 perc, de átlagosan tart 1 óra 44 perc. Az első vonat élén Budapest van 10:49, míg az utolsó levelek Győr át 00:40.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Győr Budapest?

Akkor vonattal Budapest a Győr, Györ nádraží, ami érkezik Budapest-Kelenföld, Budapest Kelenföld, Budapest-Déli, Budapest-Keleti.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Mikor jön a rövid távolságokra, busz és telekocsi jelentenek jó alternatívát a vonaton, főleg, ha utazik egy korlátozott költségvetéssel.