Találjon vonatjáratot Budapest - Siófok között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Utazás időtartama 1 óra 59 perc
Csatlakozások naponta 32
Első indulás 06:05
Utolsó indulás 00:00
Távolság 99 km

A legjobb ajánlatokat a vonat Budapest Siófok a virail.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Budapest Siófok a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Budapest Siófok?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Budapest - Siófok.

Jegyár - minden nap

Ma Holnap 2 napon belül 3 napon belül 4 napon belül 5 napon belül 6 napon belül
Több Több Több Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Siófok


Telekocsi Budapest-Siófok útvonalon -ért

Budapest – Siófok

Meddig tart ettől Budapest Siófok és mikor a vonatok indulnak?

Átlagosan tart 1 óra 50 perc eljutni Siófok vonattal, de szükség lesz 1 óra 13 perc a leggyorsabb vonatok. Az első az elérhető 05:05, míg az utolsó levelek Budapest át 00:00.

Mik az indulási és érkezési állomások Budapest és Siófok?

A vonatok Siófok y hagyja Budapest Kőbánya-Kispest, Budapest-Keleti, Budapest-Kelenföld, Budapest-Déli és érkezik a Siófok.

Ne felejtsük el, hogy vásárolni ételek és italok előre, ha szükség van rájuk: vasútállomásokon nem mindig üzletek, míg a fedélzeti Café s nem mindig állnak rendelkezésre, és gyakran nagyon drágák.

Mivel az út közötti Budapest és Siófok viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.