Találjon vonatjáratot Budapest - Miskolc között

Hivatalos partner

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához


Olcsó autókölcsönzés területén

Utazási részletek

Távolság 146 km

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Budapest Miskolc.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Miskolc. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Budapest Miskolc, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mely cégek szolgálják az útvonal Budapest Miskolc?

Virail együtt több mint 200 partner Európában és a világ többi része között, amely szintén Mavhu szolgáló vasúti útvonal Budapest - Miskolc.

Jegyár - minden nap

2 371,20 Ft 2 462,40 Ft Több Több Több Több Több

Vonatok Budapest - Miskolc

Mikor vannak a Frist és az utolsó vonatok Budapest Miskolc menetrend?

Ez elviszi elérni Miskolc. A legkorábbi vonat elhagyja Budapest át , míg az utolsó levelek .

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Budapest Miskolc?

A vonatok Miskolc y hagyja Budapest Budapest-Keleti, Kőbánya-Kispest, Budapest-Nyugati, Kelenföld [Budapest] és érkezik a Miskolc-Tiszai.

Mivel az út közötti Budapest és Miskolc viszonylag rövid, akkor úgy telekocsi vagy busszal, mint alternatív közlekedési módot a legolcsóbb árakon és hasonló időtartamú. ,,Amikor utazik, hogy ilyen rövid távolságokra, akkor figyelembe kell venni azt is buszok és telekocsi lehetőségek: némi szerencsével meg fogja találni nagyon olcsó lehetőségeket, még akkor is, ha lefoglalja a rövid határidőre.