Vonat Bécs - Budapest árak 3 528,27 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
3 528,27 Ft

Bécs – Budapest, vonat

A Bécs és Budapest közötti út a vonat által 214,39 km és 2 ó és 31 p. Naponta 24 kapcsolat van, az első indulás 6:29, az utolsó pedig 17:34. A Bécs-ről a Budapest-re a vonat-val már 3 528,27 Ft vagy 20 581,60 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 528,27 Ft.

Legalacsonyabb ár3 528,27 Ft
Utazás időtartama2 ó és 31 p
Napi csatlakozás24
Legalacsonyabb ár3 528,27 Ft
Legmagasabb ár20 581,60 Ft
Első indulás6:29
Utolsó indulás17:34
Távolság214,39 km
IndulásBécs
ÉrkezésBudapest
FuvarozókÖBB, RegioJetTöbb

Vonat Jegyek Vienna és Budapest között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

A legjobb ajánlatokat a vonat Bécs Budapest a virail.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerülnek a olcsó vonatjegyet Bécs Budapest?

Előjegyzés valóban lehetővé teszi, hogy menteni egy kis pénzt: sőt, lehet kapni olcsó vonatjegyet Bécs Budapest is csak 3 528,27 Ft, míg az átlagos ár 6 817,41 Ft.

Vonatok Bécs Budapest: ahol a cégek utazik?

Ahhoz, hogy az Budapest vonattal, akkor hivatkozhat , csak egy példa a partnereink számára.

Meddig kell meg kell, hogy a Budapest vonattal?

Ez elviszi 2 ó és 31 p elérni Budapest. A legkorábbi vonat elhagyja Bécs át 6:29, míg az utolsó levelek 17:34. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Budapest a 2 ó és 20 p, de átlagosan tart 2 ó és 31 p. Az első vonat élén Budapest van 6:29, míg az utolsó levelek Bécs át 17:34.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Bécs - Budapest?

A vonatok Budapest is indulnak Wien Mitte,Wien Quartier Belvedere,Wien Praterstern (U2),Vienna Erdberg (VIB),Wien Meidling (wlb),Wien, Hütteldorf,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Westbahnhof (U3),Wien, Hauptbahnhof és megérkeznek Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,Budapest Népliget M,BUDAPEST - Nyugati,Budapeszt,Budapest, Déli Pályaudvar,Budapest Kelenfold,Budapest Deli.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Vienna és Budapest között

Olcsó vonat jegyek Bécs és Budapest között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Bécs és Budapest között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Bécs és Budapest közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Bécs-ről Budapest-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Vienna és Budapest közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 5 617,80 Ft és 6 401,86 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 12% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Bécs és Budapest között

A legolcsóbb Bécs - Budapest vonatjegyek 4 857,26 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 5 827,53 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 675,96 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Budapest-be

Ha vonattal utazik ide: Budapest, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity (EC) vonatokat kifejezetten rövid és távolsági utazásokra tervezték, és a kiterjedt nemzetközi vonatszolgáltatás részeként kötik össze Európa különböző országainak nagyvárosait. Az Eurocity (EC) vonatokat számos nemzeti vasúttársaság üzemelteti Európa-szerte, köztük a Deutsche Bahn (Németország), SNCF (Franciaország), Trenitalia (Olaszország), SBB (Svájc) és ÖBB (Ausztria). Az Eurocity (EC) szolgáltatás rendszeres menetrendeket és kényelmes kapcsolatokat kínál olyan kiemelkedő városok között, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs.

Az ÖBB az Österreichische Bundesbahnen rövidítése, amely az Osztrák Szövetségi Vasutak. Az ÖBB személyszállító vonatokat üzemeltet Ausztria egész területén és azon kívül is, összeköttetésekkel a szomszédos országokba, például Németországba, Svájcba, Olaszországba és Csehországba. Az ÖBB magas színvonalú szolgáltatásairól, modern vonatairól és kiterjedt vasúthálózatáról ismert.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Bécs-től Budapest-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a EuroCity és RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Bécs-ről Budapest-re utazik.

Second Class

A Deutsche Bahn Eurocity vonataival a másodosztályú jegy garantálja a megfizethetőbb utazást. Utazása során hozzáférhet olyan alapvető szolgáltatásokhoz, mint az elektromos aljzatok, a légkondicionálás és a bárkocsi.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class

Ha szeretné utazási élményét egy csendesebb helyen emelni olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, mint az állítható ülések, a nagyobb lábtér, a catering szolgáltatás és az ülésválasztás, akkor a Deutsche Bahn Eurocity vonatain választhatja az első osztályú jegyeket.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
A Deutsche Bahn fokozatosan ingyenes Wi-Fi-vel bővíti EC vonatait.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A DB EC vonatai a közelmúltban frissített, konnektorokkal felszerelt kocsikat tartalmaznak.
luggage Poggyász open icon close icon
A DB Eurocity vonatokon korlátozás nélkül tetszőleges mennyiségű poggyász hozható. Tárolja a kis táskákat a felső állványokban vagy az ülések alatt. Nagyobb csomagok esetén használja a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében található polcokat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Mobilitási Szolgálat segít a beszállásban, a kiszállásban és a vonatok átszállásában. Ezenkívül a személyzet készen áll bármilyen kérdés megválaszolására vagy támogatásra a zökkenőmentes utazás érdekében.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az EC vonatokon vacsorázzon a fedélzeti étteremben, vagy fogyasszon egyet a bisztróból. Az első osztályú utasok ingyenes étkezést kapnak a helyükön. A DB változatos, helyi eredetű étkezési lehetőségeket kínál, beleértve a vegetáriánus és vegán ételeket is.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A DB EC vonatai már modernizált, légkondicionált kocsikkal büszkélkedhetnek.
wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a ÖBB, RegioJet, EuroCity fedélzeten Bécs és Budapest között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Bécs és Budapest között a train-vel.
Felszerelés ÖBB RegioJet EuroCity
quiet_zone Csendes zóna check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check check
sleeper_couchette Alvó check cross check

Bécs – Budapest CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
15.01kg
Busz
16.08kg
Járat
42.88kg
Autó
34.3kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Bécs és a Budapest között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Bécs és Budapest között 15.01kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Bécs és Budapest között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Bécs és Budapest között, 27.87 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.07 kg-ot a busszal és 19.29 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Bécs és Budapest között?
A vonat jegy Bécs és Budapest között 6 817,41 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 528,27 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Bécs és Budapest között?
A Bécs és Budapest közötti legolcsóbb jegy a 3 528,27 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Bécs és Budapest vonat között?
A Bécs - Budapest a 214,39 km.
Mennyi ideig tart a Bécs és Budapest közötti vonat?
A Bécs-től Budapest-ig átlagosan 2 ó és 31 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 2 ó és 20 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Bécs-tól a Budapest-ig?
A Bécs - Budapest 3 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail ÖBB, RegioJet, EuroCity, ÖBB - Railjet Xpress szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Bécs-ról Budapest-re?
A Bécs és Budapest között átlagosan napi 24 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Bécs és Budapest között?
A legkorábbi vonat Bécs és Budapest között ekkor indul: 6:29. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Bécs és Budapest között?
A legújabb vonat Bécs és Budapest között a 17:34 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Bécs és Budapest között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 3 528,27 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Bécs és Budapest között?
Átlagosan 24 van a Bécs-től a Budapest-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Bécs és vonat Budapest között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Bécs és Budapest között 2 ó és 20 p.
Van közvetlen vonat a Bécs-tól a Budapest-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Bécs és a Budapest között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Bécs-Budapest és vonat között?
A vonat út a Bécs-től a Budapest-ig 15.01kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Bécs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Bécs-tól

Nemzetközi útvonalak Bécs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Bécs címről

Főbb útvonalak ide: Budapest

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak