Vonat Bécs - Párizs árak 10 780,84 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

20 973,63 Ft
32 342,51 Ft
26 658,07 Ft

Bécs – Párizs, vonat

A Bécs és Párizs közötti út a vonat által 1 034,78 km és 3 ó és 15 p. Naponta 10 kapcsolat van, az első indulás 6:28, az utolsó pedig 20:21. A Bécs-ről a Párizs-re a vonat-val már 10 780,84 Ft vagy 65 586,69 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 10 780,84 Ft.

Legalacsonyabb ár10 780,84 Ft
Utazás időtartama3 ó és 15 p
Napi csatlakozás10
Legalacsonyabb ár10 780,84 Ft
Legmagasabb ár65 586,69 Ft
Első indulás6:28
Utolsó indulás20:21
Távolság1 034,78 km
IndulásBécs
ÉrkezésPárizs
FuvarozókTGV inOui, OUIGO

Vonat Jegyek Vienna és Paris között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Bécs Párizs.

Ha keres a legegyszerűbb módja, hogy megtalálják a legjobb árat a vasúti útvonal, virail az, amit keresett. Csak azt kell választania a dátumot és virail megmutatja az összes kapcsolatot a partnereink által kínált: szűrésével eredményeket megtalálja a tökéletes megoldást a költségvetés és ütemterv. Virail átirányítja Önt a honlapján a cég az egyszerű és biztonságos foglalás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Bécs Párizs?

Előjegyzés valóban lehetővé teszi, hogy menteni egy kis pénzt: sőt, lehet kapni olcsó vonatjegyet Bécs Párizs is csak 10 780,84 Ft, míg az átlagos ár 27 724,39 Ft.

Mely cégek elviszi a Bécs Párizs vonattal?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Bécs és Párizs.

Meddig fog ez elviszi a Bécs Párizs vonattal, és mikor a vonatok indulnak?

A vonatok közötti Bécs és Párizs vegye 3 ó és 15 p. Az első vonat elhagyja a 6:28, míg az utolsó van 20:21 Az átlagos időtartama az út 3 ó és 15 p, de a leggyorsabb kapcsolat elviszi Párizs a 0 ó és 46 p. Az első vonat elhagyja Bécs at 6:28, míg az utolsó levelek 20:21.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Bécs Párizs?

A vonatok Párizs indulnak Wien, Hauptbahnhof,Wien Meidling (wlb),Wien Mitte,Wien Quartier Belvedere,Wien Westbahnhof (U3),Wien, Hütteldorf,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien Praterstern (U2),Vienna Erdberg (VIB) és érkezik Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris Gare du Nord,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense,Paris - Gare De Lyon.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Vienna és Paris között

Olcsó vonat jegyek Bécs és Párizs között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Bécs és Párizs között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Bécs és Párizs közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Bécs-ről Párizs-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Vienna és Paris közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 13 395,68 Ft és 36 117,76 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 63% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Bécs és Párizs között

A legolcsóbb Bécs - Párizs vonatjegyek 20 624,72 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 31 699,25 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 46 541,85 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Párizs-be

Ha vonattal utazik ide: Párizs, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

2013-ban a francia nemzeti vasúttársaság, az SNCF bemutatta az OUIGO-t, hogy pénztárcabarát TGV utazási lehetőségeket kínáljon. Válasszon a villámgyors, 300 km/órás sebességet elérő OUIGO Grande Vitesse vagy a kényelmesebb OUIGO Classique között, amely nosztalgikus vonatozási élményt kínál.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Bécs-től Párizs-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a OUIGO és TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Bécs-ről Párizs-re utazik.

Standard Class / TGV

Az OUIGO Grande Vitesse egyetlen osztályt kínál, hasonlóan a másodosztályú utazáshoz, ami megfizethető jegyáraiért felelős. A felnőtt viteldíjak úti céltól függően 10 eurótól indulnak, míg a gyerekek 5 euróért utazhatnak. Az OUIGO-ra csak online lehet jegyeket vásárolni.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard Class / Classical

Az OUIGO Train Classique-nak csak egy osztálya van, ami egyenértékű a második osztályú utazással, ezért a jegyárak olcsók. Jegyek felnőtteknek 10 eurótól (célállomástól függően), gyerekeknek 5 eurótól kaphatók, az OUIGO vonatjegyek pedig csak online kaphatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Hozzáférhet a WiFi-hez (OUIFI), és felár ellenében elmélyülhet az OUIFUN szórakoztató portálon.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Az Ouigo vonatokon csak az egyes autóbuszok legfelső fedélzeti ülései vannak elektromos csatlakozóaljzattal. Ne feledje, hogy ezek az ülések felár ellenében vehetők igénybe, és az alsó fedélzeten teljesen hiányoznak a konnektorok.
luggage Poggyász open icon close icon
Az OUIGO segítségével két kisméretű kézipoggyászt vagy egy darabot, 36 x 27 x 15 cm-es méretű, 55 x 35 x 25 cm-es kézipoggyászt, súlykorlátozás nélkül, ingyenesen vihetsz magaddal. Nagyobb tételek esetén 5 eurós díjat számítanak fel az előre lefoglalt online foglalások esetén, és akár 20 euróig is felmegy, ha személyesen fizet az állomáson.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Franciaországban az OUIGO Train classique szolgáltatásai ülőhelyi harapnivalót biztosítanak, bár ez a nagysebességű vonatokon nem érhető el. A Spanyolországba utazók számára az OUIBAR látogatása a 4-es autóbuszban különféle italokat és harapnivalókat kínál.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Utazzon kényelmesen, minden autóbusz légkondicionált.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Azt tervezi, hogy nagyobb tárgyakat hoz magával, például kerékpárt, robogót, sílécet vagy hangszert? Ha előre foglal online, akkor ez mindössze 5 euró. De ha úgy dönt, hogy az állomáson fizet, a díj 20 euróra emelkedik.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a TGV inOui, OUIGO, TER fedélzeten Bécs és Párizs között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Bécs és Párizs között a train-vel.
Felszerelés TGV inOui OUIGO TER
quiet_zone Csendes zóna check cross cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross cross
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check cross cross
bicycle Kerékpár check cross cross
sleeper_couchette Alvó check cross cross

Bécs – Párizs CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
72.43kg
Busz
77.61kg
Járat
206.96kg
Autó
165.56kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Bécs és a Párizs között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Bécs és Párizs között 72.43kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Bécs és Párizs között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Bécs és Párizs között, 134.53 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 5.18 kg-ot a busszal és 93.13 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Bécs és Párizs között?
A vonat jegy Bécs és Párizs között 27 724,39 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 10 780,84 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Bécs és Párizs között?
A Bécs és Párizs közötti legolcsóbb jegy a 10 780,84 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Bécs és Párizs vonat között?
A Bécs - Párizs a 1 034,78 km.
Mennyi ideig tart a Bécs és Párizs közötti vonat?
A Bécs-től Párizs-ig átlagosan 3 ó és 15 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 46 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Bécs-tól a Párizs-ig?
A Bécs - Párizs 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV inOui, OUIGO, TER szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Bécs-ról Párizs-re?
A Bécs és Párizs között átlagosan napi 10 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Bécs és Párizs között?
A legkorábbi vonat Bécs és Párizs között ekkor indul: 6:28. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Bécs és Párizs között?
A legújabb vonat Bécs és Párizs között a 20:21 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Bécs és Párizs között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 10 780,84 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Bécs és vonat Párizs között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Bécs és Párizs között 0 ó és 46 p.
Van közvetlen vonat a Bécs-tól a Párizs-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Bécs és a Párizs között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Bécs-Párizs és vonat között?
A vonat út a Bécs-től a Párizs-ig 72.43kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Bécs címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Bécs-tól

Nemzetközi útvonalak Bécs-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Bécs címről

Főbb útvonalak ide: Párizs

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak