Busz Budapest - Krakkó árak 5 856,93 Ft-tól

Innen kezd
5 856,93 Ft

Budapest – Krakkó, busz

A Budapest és Krakkó közötti út a busz által 292,84 km és 9 ó és 49 p. Naponta 37 kapcsolat van, az első indulás 0:25, az utolsó pedig 23:59. A Budapest-ről a Krakkó-re a busz-val már 5 856,93 Ft vagy 33 444,12 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 856,93 Ft.

Legalacsonyabb ár5 856,93 Ft
Utazás időtartama9 ó és 49 p
Napi csatlakozás37
Legalacsonyabb ár5 856,93 Ft
Legmagasabb ár33 444,12 Ft
Első indulás0:25
Utolsó indulás23:59
Távolság292,84 km
IndulásBudapest
ÉrkezésKrakkó
FuvarozókFlixBus, RegioJet

Busz Jegyek Budapest és Kraków között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Budapest Krakkó hagyni?

Az első busz indul Budapest at 0:25, míg az utolsó levelek 23:59. A menetidő 9 ó és 49 p. Az első busz Krakkó levelek 0:25, míg az utolsó a tervek 23:59. A menetidő átlagosan 9 ó és 49 p, de a leggyorsabb kapcsolódások csak 6 ó és 10 p.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Kraków között

Olcsó busz jegyek Budapest és Krakkó között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Krakkó között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Krakkó közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Krakkó-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Kraków közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 6 766,45 Ft és 11 984,37 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 44%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Budapest és Krakkó között

A legolcsóbb Budapest - Krakkó buszjegyek 7 131,03 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 8 767,11 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 9 992,86 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Krakkó

Ha busszal utazik ide: Krakkó, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Krakkó-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Krakkó-re utazik.

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a FlixBus, RegioJet, Inter fedélzeten Budapest és Krakkó között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Krakkó között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus RegioJet Inter
wifi WiFi check check cross
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check cross
food_and_drink Étel és ital check check cross
air_con Légkondíciónálás check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross
accessibility Megközelíthetőség cross check cross
bicycle Kerékpár cross check cross

Budapest – Krakkó CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
20.5kg
Busz
21.96kg
Járat
58.57kg
Autó
46.85kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Budapest és Krakkó között?
A busz jegy Budapest és Krakkó között 14 281,67 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 856,93 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Krakkó között?
A Budapest és Krakkó közötti legolcsóbb jegy a 5 856,93 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Krakkó busz között?
A Budapest - Krakkó a 292,84 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Krakkó közötti busz?
A Budapest-től Krakkó-ig átlagosan 9 ó és 49 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 6 ó és 10 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Krakkó-ig?
A Budapest - Krakkó 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, RegioJet, Inter szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Budapest-ról Krakkó-re?
A Budapest és Krakkó között átlagosan napi 37 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Budapest és Krakkó között?
A legkorábbi busz Budapest és Krakkó között ekkor indul: 0:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Budapest és Krakkó között?
A legújabb busz Budapest és Krakkó között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Krakkó között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 5 856,93 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Budapest-ról a Krakkó-re?
Vannak 8 állomás(ok), amelyekről a Budapest-ról indulva Krakkó-re léphet. Mehet a Budapest-Deli pu, Budapest Népliget, Budapest Clark Ádám Tér, Keleti Pályaudvar, Budapest Nyugati pályaudvar, Budapest Airport, Budapest-Kelenföld, Budapest Deli és érkezhet a Krakow, Kraków Jubilat, Balice, Krakow ul. Dworcowa címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Krakkó között?
Átlagosan 16 van a Budapest-től a Krakkó-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és busz Krakkó között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Budapest és Krakkó között 6 ó és 10 p.
Van közvetlen busz a Budapest-tól a Krakkó-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Budapest és a Krakkó között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Krakkó és busz között?
A busz út a Budapest-től a Krakkó-ig 21.96kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Krakkó

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak