Busz Budapest - Prága árak 7 801,41 Ft-tól

Innen kezd
7 801,41 Ft

Budapest – Prága, busz

A Budapest és Prága közötti út a busz által 444,69 km és 7 ó és 58 p. Naponta 60 kapcsolat van, az első indulás 2:25, az utolsó pedig 23:45. A Budapest-ről a Prága-re a busz-val már 7 801,41 Ft vagy 25 936,73 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 801,41 Ft.

Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Utazás időtartama7 ó és 58 p
Napi csatlakozás60
Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Legmagasabb ár25 936,73 Ft
Első indulás2:25
Utolsó indulás23:45
Távolság444,69 km
IndulásBudapest
ÉrkezésPrága
FuvarozókRegioJet, FlixBus

Busz Jegyek Budapest és Prague között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Mikorra a buszok a Prága hagyni?

Az út a Budapest Prága veszi 7 ó és 58 p. Míg az első busz indul Budapest at 2:25, az utolsó a tervek 23:45. A legkorábbi alkalommal is indulnak Budapest y van 2:25, míg az utolsó busz a 23:45. A menetidő átlagosan 7 ó és 58 p de ez is elmúlt 5 ó és 55 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Budapest és Prague között

Olcsó busz jegyek Budapest és Prága között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Budapest és Prága között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Budapest és Prága közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Budapest-ről Prága-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Budapest és Prague közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 7 405,45 Ft és 9 373,45 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 21%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Budapest és Prága között

A legolcsóbb Budapest - Prága buszjegyek 6 597,87 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 7 939,27 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 9 451,85 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Prága

Ha busszal utazik ide: Prága, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Budapest-től Prága-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Budapest-ről Prága-re utazik.

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a RegioJet, FlixBus, Dopravni fedélzeten Budapest és Prága között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Budapest és Prága között a bus-vel.
Felszerelés RegioJet FlixBus Dopravni
quiet_zone Csendes zóna check cross cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check cross
accessibility Megközelíthetőség check cross check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check cross check

Budapest – Prága CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
31.13kg
Busz
33.35kg
Járat
88.94kg
Autó
71.15kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Budapest és Prága között?
A busz jegy Budapest és Prága között 12 854,68 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 801,41 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Budapest és Prága között?
A Budapest és Prága közötti legolcsóbb jegy a 7 801,41 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Budapest és Prága busz között?
A Budapest - Prága a 444,69 km.
Mennyi ideig tart a Budapest és Prága közötti busz?
A Budapest-től Prága-ig átlagosan 7 ó és 58 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 5 ó és 55 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Budapest-tól a Prága-ig?
A Budapest - Prága 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail RegioJet, FlixBus, Dopravni szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Budapest-ról Prága-re?
A Budapest és Prága között átlagosan napi 60 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Budapest és Prága között?
A legkorábbi busz Budapest és Prága között ekkor indul: 2:25. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Budapest és Prága között?
A legújabb busz Budapest és Prága között a 23:45 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Budapest és Prága között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 7 801,41 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Budapest-ról a Prága-re?
Vannak 8 állomás(ok), amelyekről a Budapest-ról indulva Prága-re léphet. Mehet a Budapest Deli, Budapest Airport, Budapest Népliget, Budapest Clark Ádám Tér, Budapest Nyugati pályaudvar, Keleti Pályaudvar, Budapest-Kelenföld, Budapest-Deli pu és érkezhet a Praha Zličín, Praha Libeň, Praha Namesti Republiky , Praha Cerny Most , Praha Hlavní Nádraží, Praha Nádraží Holešovice, Praha ÚAN Florenc, Praha-Vysočany nádraží, Praha Letiště BUS címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Budapest és Prága között?
Átlagosan 43 van a Budapest-től a Prága-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Budapest és busz Prága között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Budapest és Prága között 5 ó és 55 p.
Van közvetlen busz a Budapest-tól a Prága-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Budapest és a Prága között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Budapest-Prága és busz között?
A busz út a Budapest-től a Prága-ig 33.35kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Budapest címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Budapest-tól

Nemzetközi útvonalak Budapest-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Budapest címről

Főbb útvonalak ide: Prága

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak