Busz Prága - Budapest árak 7 801,41 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 10 153,59 Ft
Holnap 8 977,50 Ft
2 nap 9 659,63 Ft
3 nap 10 153,59 Ft

Prága – Budapest, busz

A Prága és Budapest közötti út a busz által 444,69 km és 7 ó és 58 p. Naponta 64 kapcsolat van, az első indulás 0:20, az utolsó pedig 23:59. A Prága-ről a Budapest-re a busz-val már 7 801,41 Ft vagy 34 420,27 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 801,41 Ft.

Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Utazás időtartama7 ó és 58 p
Napi csatlakozás64
Legalacsonyabb ár7 801,41 Ft
Legmagasabb ár34 420,27 Ft
Első indulás0:20
Utolsó indulás23:59
Távolság444,69 km
IndulásPrága
ÉrkezésBudapest
FuvarozókExpress Busline EU, FlixBus RO SRLTöbb

Busz Jegyek Prague és Budapest között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Mikor az első és az utolsó buszok Prága Budapest hagyni?

Ahhoz, hogy a Prága Budapest busszal elviszi 7 ó és 58 p. Az első indulás a tervek szerint 0:20, míg az utolsó busz a 23:59. A legkorábbi alkalommal is indulnak Prága y van 0:20, míg az utolsó busz a 23:59. A menetidő átlagosan 7 ó és 58 p de ez is elmúlt 5 ó és 45 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Prague és Budapest között

Olcsó busz jegyek Prága és Budapest között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Prága és Budapest között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Prága és Budapest közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Prága-ről Budapest-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Prague és Budapest közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 7 491,70 Ft és 10 133,99 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 26%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Prága és Budapest között

A legolcsóbb Prága - Budapest buszjegyek 7 103,59 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 8 810,56 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 9 953,65 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Budapest

Ha busszal utazik ide: Budapest, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Arda Tur egy törökországi busztársaság, amely helyközi és nemzetközi buszjáratokat üzemeltet. A céget 1998-ban alapították, és azóta Törökország egyik vezető buszszolgáltatójává nőtte ki magát. Az Arda Tur modern autóbuszflottát üzemeltet, amelyek légkondicionálóval, kényelmes ülésekkel és fedélzeti szórakoztató rendszerekkel vannak felszerelve. A cég útvonalai Törökország nagyvárosait, valamint nemzetközi célállomásokat érintik Európában és a Közel-Keleten. Az Arda Tur megbízható szolgáltatásáról, megfizethető viteldíjairól és az utasbiztonság iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság online foglalási és jegyértékesítési szolgáltatásokat is kínál, így az utasok könnyedén megtervezhetik utazásaikat.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Prága-től Budapest-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Prága-ről Budapest-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a Arda Tur, RegioJet, FlixBus fedélzeten Prága és Budapest között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Prága és Budapest között a bus-vel.
Felszerelés Arda Tur RegioJet FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check check check
bicycle Kerékpár check check cross
quiet_zone Csendes zóna cross check cross
luggage Poggyász cross check check
accessibility Megközelíthetőség cross check cross

Prága – Budapest CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
31.13kg
Busz
33.35kg
Járat
88.94kg
Autó
71.15kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Prága és Budapest között?
A busz jegy Prága és Budapest között 14 587,45 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 801,41 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Prága és Budapest között?
A Prága és Budapest közötti legolcsóbb jegy a 7 801,41 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Prága és Budapest busz között?
A Prága - Budapest a 444,69 km.
Mennyi ideig tart a Prága és Budapest közötti busz?
A Prága-től Budapest-ig átlagosan 7 ó és 58 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 5 ó és 45 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Prága-tól a Budapest-ig?
A Prága - Budapest 8 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Express Busline EU, FlixBus RO SRL, Arda Tur, FlixBus CZ s.r.o., FlixBus Polska sp. z.o.o., RegioJet, Express Busline, FlixBus DACH GmbH, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Prága-ról Budapest-re?
A Prága és Budapest között átlagosan napi 64 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Prága és Budapest között?
A legkorábbi busz Prága és Budapest között ekkor indul: 0:20. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Prága és Budapest között?
A legújabb busz Prága és Budapest között a 23:59 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Prága és Budapest között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 7 801,41 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Prága és Budapest között?
Átlagosan 44 van a Prága-től a Budapest-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Prága és busz Budapest között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Prága és Budapest között 5 ó és 45 p.
Van közvetlen busz a Prága-tól a Budapest-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Prága és a Budapest között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Prága-Budapest és busz között?
A busz út a Prága-től a Budapest-ig 33.35kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Prága címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Prága-tól

Nemzetközi útvonalak Prága-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Prága címről

Főbb útvonalak ide: Budapest

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak