Busz Lyon - Genf árak 3 881,10 Ft-tól

2024/06/25
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 5 284,57 Ft
Holnap 5 284,57 Ft
2 nap 5 284,57 Ft
3 nap 5 284,57 Ft

Lyon – Genf, busz

A Lyon és Genf közötti út a busz által 112,47 km és 3 ó és 6 p. Naponta 36 kapcsolat van, az első indulás 4:45, az utolsó pedig 23:30. A Lyon-ről a Genf-re a busz-val már 3 881,10 Ft vagy 17 982,44 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 881,10 Ft.

Legalacsonyabb ár3 881,10 Ft
Utazás időtartama3 ó és 6 p
Napi csatlakozás36
Legalacsonyabb ár3 881,10 Ft
Legmagasabb ár17 982,44 Ft
Első indulás4:45
Utolsó indulás23:30
Távolság112,47 km
IndulásLyon
ÉrkezésGenf
FuvarozókInters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., INTERNORTETöbb

Busz Jegyek Lyon és Geneva között

Indulási időpont
2024. jún. 25., kedd

Mikor az első és az utolsó buszok Lyon Genf hagyni?

Ahhoz, hogy a Lyon Genf busszal elviszi 3 ó és 6 p. Az első indulás a tervek szerint 4:45, míg az utolsó busz a 23:30. Ahhoz, hogy az Genf Lyon busszal, akkor elviszi körül 3 ó és 6 p, sőt 1 ó és 29 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul Lyon át 4:45, míg az utolsó van 23:30.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lyon és Geneva között

Olcsó busz jegyek Lyon és Genf között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lyon és Genf között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lyon és Genf közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lyon-ről Genf-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lyon és Geneva közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 771,66 Ft és 4 680,84 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 41%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Lyon és Genf között

A legolcsóbb Lyon - Genf buszjegyek 3 689,01 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 4 371,79 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 719,72 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Genf

Ha busszal utazik ide: Genf, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az INTERNORTE egy Portugáliában működő autóbusz-társaság, amely szállítási szolgáltatásokat nyújt az ország különböző célpontjaira. A cég számos szolgáltatást kínál, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, valamint nemzetközi kapcsolatokat Spanyolországba. Az INTERNORTE flottája modern és kényelmes buszokból áll, klímaberendezéssel, dönthető ülésekkel és ingyenes Wi-Fi-vel. A cég különféle szolgáltatásokat is kínál, például fedélzeti szórakoztatást, frissítőket és csomagmegőrzőt. A biztonságra, a megbízhatóságra és az ügyfelek elégedettségére összpontosítva az INTERNORTE népszerű választás azoknak az utazóknak, akik megfizethető és kényelmes közlekedési lehetőségeket keresnek Portugáliában.

A RegioJet egy magán vasúttársaság, amely számos európai országban működik, köztük a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban és Ausztriában. A céget 2009-ben alapították, és 2011-ben kezdte meg működését Csehországban. A RegioJet különféle típusú vonatszolgáltatásokat kínál, beleértve a távolsági vonatokat, a regionális vonatokat és a buszokat.

Jegytípusok és lehetőségek Lyon-től Genf-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a RegioJet által biztosított lehetőségeket, ha Lyon-ről Genf-re utazik.

Standard

A normál jegy egyensúlyt kínál a megfizethetőség és a kényelem között. Az utasok plüss ülőhelyekre és ingyenes Wi-Fi-re számíthatnak, így kiváló választás a pénztárcabarát utazók számára.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Low cost

Az alacsony költség a legmegfizethetőbb lehetőség azok számára, akik további kényelem nélkül szeretnének utazni. Az utasok azonban továbbra is élvezhetik az ingyenes Wi-Fi-t és a békés utazást.
wifi WiFi
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Relax

A luxusban utazni vágyó utasok választhatják a tágas bőrüléseket és pihentető légkört kínáló Relax jegyet. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni utazásuk során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti jegy garantálja a magánéletet és a kényelmet, elsőbbségi szolgáltatással és segítőkész fedélzeti személyzettel. Ideális választás azok számára, akik zökkenőmentes és stresszmentes utazásra vágynak.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

wifi WiFi open icon close icon
Maradjon kapcsolatban a fedélzeti ingyenes Wi-Fi-vel. Használja a Regiojet alkalmazást vagy az újabb vonatok képernyőit szórakoztatás céljából.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A business osztályú utasok nyugodt fülkében élvezhetik a nyugodt utazást.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden ülés saját konnektorral van felszerelve.
luggage Poggyász open icon close icon
Nyugodtan vigyen magával könnyen bepakolható poggyászt. Ha a táskái nem férnek be az ülés alá vagy fölé, ne aggódjon! A legénység azért van itt, hogy segítsen megtalálni azt a helyet, amely nem akadályoz másokat. Csak egy figyelmeztetés, kérjük, győződjön meg arról, hogy egyik eleme sem veszélyes mindenki biztonságára.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A Regiojet vonatokon kerekesszékesek számára kijelölt hely van.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A fedélzeten italok és harapnivalók változatos menüje elérhető a Regiojet alkalmazáson keresztül. Minden utas ingyenes vizes palackot kap, míg a Relax vagy Business Class utasokat ingyenes olasz kávéval vagy mentateával kedveskednek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden autóbusz légkondicionálóval felszerelt.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A RegioJet lehetővé teszi kerékpárok, kisrobogók és babakocsik szállítását a vonataikon előzetes foglalás és korlátozások mellett. A kerékpárokat és a kisrobogókat rackre vagy fenntartott rekeszbe kell helyezni, a nem összecsukható babakocsit a vonatszerelvény elején vagy végén, illetve a külön fenntartott helyeken lehet szállítani. A személyzet azonban biztonsági vagy helymeghatározási okokból megtagadhatja a szállítást.
Szolgáltatások a RegioJet, BlaBlaCar Bus, FlixBus fedélzeten Lyon és Genf között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lyon és Genf között a bus-vel.
Felszerelés RegioJet BlaBlaCar Bus FlixBus Alsa
quiet_zone Csendes zóna check cross cross cross
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check cross
luggage Poggyász check check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross cross cross
food_and_drink Étel és ital check cross check cross
air_con Légkondíciónálás check check check cross
bicycle Kerékpár check cross cross check

Lyon – Genf CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
7.87kg
Busz
8.44kg
Járat
22.49kg
Autó
18kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Lyon és Genf között?
A busz jegy Lyon és Genf között 7 319,21 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 881,10 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lyon és Genf között?
A Lyon és Genf közötti legolcsóbb jegy a 3 881,10 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lyon és Genf busz között?
A Lyon - Genf a 112,47 km.
Mennyi ideig tart a Lyon és Genf közötti busz?
A Lyon-től Genf-ig átlagosan 3 ó és 6 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 29 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lyon-tól a Genf-ig?
A Lyon - Genf 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Inters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., INTERNORTE, ALSA INTERNACIONAL, RegioJet, BlaBlaCar Bus, FlixBus, Alsa szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Lyon-ról Genf-re?
A Lyon és Genf között átlagosan napi 36 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Lyon és Genf között?
A legkorábbi busz Lyon és Genf között ekkor indul: 4:45. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Lyon és Genf között?
A legújabb busz Lyon és Genf között a 23:30 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lyon és Genf között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 3 881,10 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Lyon és Genf között?
Átlagosan 25 van a Lyon-től a Genf-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lyon és busz Genf között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Lyon és Genf között 1 ó és 29 p.
Van közvetlen busz a Lyon-tól a Genf-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Lyon és a Genf között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lyon-Genf és busz között?
A busz út a Lyon-től a Genf-ig 8.44kg CO2-kibocsátást eredményez.