Vonat Lyon - Genf árak 7 840,61 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 8 624,67 Ft
Holnap 8 232,64 Ft
2 nap 7 840,61 Ft
3 nap 7 840,61 Ft

Lyon – Genf, vonat

A Lyon és Genf közötti út a vonat által 112,47 km és 2 ó és 6 p. Naponta 14 kapcsolat van, az első indulás 6:38, az utolsó pedig 20:38. A Lyon-ről a Genf-re a vonat-val már 7 840,61 Ft vagy 37 987,75 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 7 840,61 Ft.

Legalacsonyabb ár7 840,61 Ft
Utazás időtartama2 ó és 6 p
Napi csatlakozás14
Legalacsonyabb ár7 840,61 Ft
Legmagasabb ár37 987,75 Ft
Első indulás6:38
Utolsó indulás20:38
Távolság112,47 km
IndulásLyon
ÉrkezésGenf
FuvarozókTER, TGV Lyria

Vonat Jegyek Lyon és Genf között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Lyon Genf.

Virail teszi minden utazás egyszerűbb: az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy adja meg a dátumot az utazás Lyon Genf a. Ezek után képes lesz megtalálni a tökéletes választás az utazás szűrésével és válogatás a találatok ár és az indulás. Virail is automatikusan átirányítja a szolgáltató honlapján, hogy a teljes foglalás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Lyon Genf?

Részére előzetes bejelentkezéssel, megtalálja az olcsó vonatjegyet Lyon Genf származó 7 840,61 Ft. Azonban vonatjegyet erre útvonal költsége átlagosan mintegy 13 125,18 Ft.

Amelyben a vasúti cég kínál kapcsolatok vonattal Lyon Genf?

Között minden partnerünk, akkor is megtalálja , amely a vasúti összeköttetések között Lyon és Genf.

Mi most nem a vonatok Genf szabadság és meddig tart az út?

Ez elviszi 2 ó és 6 p elérni Genf. A legkorábbi vonat elhagyja Lyon át 6:38, míg az utolsó levelek 20:38. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Genf a 1 ó és 56 p, de átlagosan tart 2 ó és 6 p. Az első vonat élén Genf van 6:38, míg az utolsó levelek Lyon át 20:38.

Melyik állomás nem a vonatok Genf indulnak?

Vonatok indulnak Lyon Lyon - Vaise,Lyon, Perrache,Lyon - Part-Dieu,Lyon Saint-Paul és megérkeznek Genève Eaux-Vives,Geneva Airport,Genève-Sécheron,Genève, Alpes.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lyon és Genf között

Olcsó vonat jegyek Lyon és Genf között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lyon és Genf között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lyon és Genf közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lyon-ről Genf-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lyon és Genf közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 7 840,61 Ft és 14 689,38 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 47% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Lyon és Genf között

A legolcsóbb Lyon - Genf vonatjegyek 9 197,03 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 12 490,74 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 14 744,26 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Genf-be

Ha vonattal utazik ide: Genf, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV Lyria egy nagysebességű vonatjárat, amely Franciaország és Svájc között közlekedik. Ez a francia nemzeti vasúttársaság, az SNCF és az SBB, a svájci nemzeti vasúttársaság közös vállalkozása. A TGV Lyria vonatok több útvonalon közlekednek Franciaország és Svájc nagyvárosai között, köztük Párizs, Genf, Zürich, Bázel és Bern között. A vonatok nagy sebességükről ismertek, egyes útvonalakon akár 320 km/h (200 mph) sebességet is elérhetnek, így Európa egyik leggyorsabb vonata.

Jegytípusok és lehetőségek Lyon-től Genf-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TER és TGV Lyria által biztosított lehetőségeket, ha Lyon-ről Genf-re utazik.

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard

A STANDARD jegy megfizethető 2. osztályú utazási élményt biztosít három csere- és visszatérítési rugalmassággal – teljes, részleges és rugalmasság nélkül – minden Franciaország–Svájc nemzetközi útvonalon.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Standard 1ère

A STANDARD 1ÈRE jegy ár-érték arányú első osztályú utazást biztosít rugalmassággal és hozzáféréssel az összes vonathoz, amely minden Franciaország és Svájc közötti nemzetközi útvonalon elérhető.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business 1ère

A BUSINESS 1ÈRE olyan utasokat szolgál ki, akik luxus utazási élményre vágynak, rugalmassággal, személyre szabott kényelmi szolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal, és meghatározott útvonalakon elérhető hétköznapokon és meghatározott időpontokban vasárnaponként.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
wifi WiFi open icon close icon
Csatlakozzon a _WIFI_LYRIA-hoz az ingyenes WiFi-hez, és a böngészőn keresztül érje el a TGV Lyria portált.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
A TGV Lyria BUSINESS 1ERE exkluzív csendes autója, tökéletes koncentrált munkához vagy kikapcsolódáshoz.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Mindkét osztályban minden ülés rendelkezik 2 érintkezős, 230 V-os konnektorral laptopokhoz és mobilokhoz.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV Lyria vonatokra könnyen szállítható és a kijelölt helyeken szépen elférő kézipoggyászt vihetsz magaddal. Ez biztosítja, hogy mindenki számára legyen hely a holmijának, és élvezze a sima utazást
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az 1-es vagy 11-es első osztályú kocsik 2 üléssel rendelkeznek mozgáskorlátozott utasok számára. Foglalja le előre ezeket a helyeket, vagy egy normál helyet, ha foglaltak. Kérésre állomási segítség is rendelkezésre áll a kerekesszékek tárolására.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV Lyria vonatokon válasszon a kávézó-bárban vagy a székhelyén STANDARD jeggyel elérhető „Le Deli” és a „La Table” francia-svájci étkezés közül egy BUSINESS 1ÈRE jeggyel.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
A kocsik légkondicionáltak, hárompercenként szűrik a levegőt, és kilencpercenként teljesen felfrissítik.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TGV Lyria vonatokon sokféle tárgyat hozhat magával. Ide tartoznak az összecsukott kerékpárok (130 x 90 cm-nél nem nagyobbak), a gyerek babakocsik, sílécek, összecsukható robogók (elektromos és kézi is), szörf- és snowboardok, tokozott hangszerek és kerekesszékek (kézi vagy elektromos) a mozgáskorlátozottak számára.
Szolgáltatások a TER, TGV Lyria, SNCF fedélzeten Lyon és Genf között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lyon és Genf között a train-vel.
Felszerelés TER TGV Lyria SNCF
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
food_and_drink Étel és ital check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check check
accessibility Megközelíthetőség cross check check
air_con Légkondíciónálás cross check check
bicycle Kerékpár cross check check
sleeper_couchette Alvó cross check check

Lyon – Genf CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
7.87kg
Busz
8.44kg
Járat
22.49kg
Autó
18kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Lyon és a Genf között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Lyon és Genf között 7.87kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Lyon és Genf között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Lyon és Genf között, 14.62 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.57 kg-ot a busszal és 10.13 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Lyon és Genf között?
A vonat jegy Lyon és Genf között 13 125,18 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 7 840,61 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lyon és Genf között?
A Lyon és Genf közötti legolcsóbb jegy a 7 840,61 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lyon és Genf vonat között?
A Lyon - Genf a 112,47 km.
Mennyi ideig tart a Lyon és Genf közötti vonat?
A Lyon-től Genf-ig átlagosan 2 ó és 6 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 56 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lyon-tól a Genf-ig?
A Lyon - Genf 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TER, TGV Lyria, SNCF szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Lyon-ról Genf-re?
A Lyon és Genf között átlagosan napi 14 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Lyon és Genf között?
A legkorábbi vonat Lyon és Genf között ekkor indul: 6:38. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Lyon és Genf között?
A legújabb vonat Lyon és Genf között a 20:38 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lyon és Genf között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 7 840,61 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Lyon és Genf között?
Átlagosan 12 van a Lyon-től a Genf-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lyon és vonat Genf között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Lyon és Genf között 1 ó és 56 p.
Van közvetlen vonat a Lyon-tól a Genf-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Lyon és a Genf között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lyon-Genf és vonat között?
A vonat út a Lyon-től a Genf-ig 7.87kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Lyon címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Lyon-tól

Nemzetközi útvonalak Lyon-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Lyon címről

Főbb útvonalak ide: Genf

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak