Vonat Lyon - Chalon-sur-Saône árak 3 136,24 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
Több
Több

Lyon – Chalon-sur-Saône, vonat

A Lyon és Chalon-sur-Saône közötti út a vonat által 115,2 km és 1 ó és 26 p. Naponta 29 kapcsolat van, az első indulás 6:05, az utolsó pedig 20:18. A Lyon-ről a Chalon-sur-Saône-re a vonat-val már 3 136,24 Ft vagy 19 601,52 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 3 136,24 Ft.

Legalacsonyabb ár3 136,24 Ft
Utazás időtartama1 ó és 26 p
Napi csatlakozás29
Legalacsonyabb ár3 136,24 Ft
Legmagasabb ár19 601,52 Ft
Első indulás6:05
Utolsó indulás20:18
Távolság115,2 km
IndulásLyon
ÉrkezésChalon-sur-Saône
FuvarozókTGV inOui, TER

Vonat Jegyek Lyon és Chalon-sur-Saône között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Hasonlítsa össze a legjobb vonat árak Lyon Chalon-sur-Saône.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Lyon Chalon-sur-Saône egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Lyon Chalon-sur-Saône?

Az átlagár vonatjegyet Lyon Chalon-sur-Saône a 9 573,38 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Lyon Chalon-sur-Saône körül lehet 3 136,24 Ft.

Mely cégek utazás Lyon Chalon-sur-Saône vonattal?

Között minden partnerünk, akkor is megtalálja , amely a vasúti összeköttetések között Lyon és Chalon-sur-Saône.

Meddig tart ettől Lyon Chalon-sur-Saône és mikor a vonatok indulnak?

A vonatok közötti Lyon és Chalon-sur-Saône vegye 1 ó és 26 p. Az első vonat elhagyja a 6:05, míg az utolsó van 20:18 A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Chalon-sur-Saône a 0 ó és 59 p, de átlagosan tart 1 ó és 26 p. Az első vonat élén Chalon-sur-Saône van 6:05, míg az utolsó levelek Lyon át 20:18.

Melyik állomás szolgálja a vasútvonal Lyon - Chalon-sur-Saône?

A vonatok Chalon-sur-Saône indulnak Lyon - Vaise,Lyon - Part-Dieu,Lyon, Perrache,Lyon Saint-Paul és érkezik Chalon-Sur-Saone,Chalon-sur-Saône, Avenue de Paris.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lyon és Chalon-sur-Saône között

Olcsó vonat jegyek Lyon és Chalon-sur-Saône között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lyon és Chalon-sur-Saône között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lyon és Chalon-sur-Saône közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lyon-ről Chalon-sur-Saône-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lyon és Chalon-sur-Saône közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Lyon és Chalon-sur-Saône között

A legolcsóbb Lyon - Chalon-sur-Saône vonatjegyek 3 136,24 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 5 260,72 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 8 899,09 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Chalon-sur-Saône-be

Ha vonattal utazik ide: Chalon-sur-Saône, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

A TGV inOui, amely korszerű frissítéssel váltja fel a hagyományos TGV szolgáltatásokat, a Francia Nemzeti Vasutak, az SNCF által üzemeltetett nagysebességű vonatszolgáltatás, amely megkönnyíti a környező országok, például Belgium, Németország és Spanyolország mintegy 50 úti céljának felfedezését. A TGV inOUI-t úgy tervezték, hogy nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínáljon az utazóknak, olyan funkciókkal, mint a tágas ülések, a Wi-Fi és a catering szolgáltatások. Franciaország nagyobb városait köti össze, és gyors, kényelmes és kényelmes utazási módot biztosít.

Jegytípusok és lehetőségek Lyon-től Chalon-sur-Saône-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TER és TGV inOui által biztosított lehetőségeket, ha Lyon-ről Chalon-sur-Saône-re utazik.

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Second Class (The essentials)

A praktikus és megfizethető utazás érdekében a TGV INOUI két árat kínál a másodosztályú jegyekre: a The Prems Second, amely egy megfizethető opció, és a The Second, a klasszikus másodosztályú jegy. Mindkettő bizonyos feltételek mellett cserélhető és visszatéríthető. A Prem viteldíjas jegyei tökéletesek, ha a legalacsonyabb árakat keresik, már 15 €-tól kezdődően, és akár 4 hónappal előre is foglalhatók.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

First Class (The comfort)

Az első osztályú jegyek a következő szintre emelik az utazást, fokozott kényelmet és exkluzív előnyöket kínálva, beleértve a Csendes területen való ülőhely kiválasztását. Ezenkívül ez a jegy rugalmasságot biztosít a foglaláshoz, és további előnyöket biztosít a másodosztályú szolgáltatásokhoz.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business Première (The flexibility)

A Business Première prémium előnyöket kínál, például ingyenes cserét vagy visszatérítést, valamint exkluzív szolgáltatásokat, beleértve a fejlett Wi-Fi-t és a Grand Voyageur társalgóihoz való hozzáférést, miközben biztosítja a foglalás rugalmasságát.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A TGV inOUI minden ülése tele van erővel! Ha egy konnektor áll az Ön rendelkezésére, mindig fel van töltve és készen áll.
wifi WiFi open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított egész utazása során. Akár dolgozik, akár e-mailekre válaszol, akár belemerül a TGV INOUI szórakoztató központjába, mi mindent megtalálunk.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Business Première jeggyel lépjen be egy exkluzív, kényelemre tervezett buszba. Ez az Ön csendes menedékhelye, ideális munkához és pihenéshez egyaránt.
luggage Poggyász open icon close icon
A TGV INOUI vonatokon annyi poggyászt vihet magával, amennyit karja és lába elbír, de ne felejtse el megfelelően felcímkézni saját poggyászát. A kézitáskákat és apró tárgyakat a legjobb a lábmagasságban vagy az ülés alatt tárolni; a nehezebb darabokat az autó egy szabad sarkába vagy a központi folyosó mentén kell elhelyezni.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgássérült utazók számára a TGV INOUI az „Accès Plus” szolgáltatást kínálja. Ez célzott segítséget nyújt az állomásról közvetlenül a vonat ülésére. Javasoljuk, hogy az utasok felvegyék a kapcsolatot az „Accès Plus”-val a jegyük megszerzése után, és gondoskodjanak arról, hogy a menetrend szerinti indulás előtt legalább 48 órával megtörténjenek a megállapodások.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TGV INOUI utazóit ételek és italok széles választéka várja. A vonatjárat válogatott választékot kínál, amely ígéretesen megfelel a különféle ízléseknek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Maradjon hűvös és kényelmes. Minden TGV inOUI vonat légkondicionált, így a kinti időjárástól függetlenül kellemes utazást biztosít.
bicycle Kerékpár open icon close icon
Nem összecsukható kerékpárokhoz (10 €) foglalás szükséges egyes TGV INOUI vonatokon, a 130x90 cm alatti összecsukható kerékpárok kézipoggyászként utazhatnak bármely TGV INOUI vonaton, a szétszerelt kerékpárok foglalás nélkül is elvihetők, ha 130x90 cm alatti kerékpártáskában tárolják. Vízi vagy snowboard, összecsukott robogók, hangszerek kézipoggyászként vihetők, ha 130 x 90 cm-nél kisebb hordtáskában vannak.
Szolgáltatások a TGV inOui, TER, OUIGO fedélzeten Lyon és Chalon-sur-Saône között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lyon és Chalon-sur-Saône között a train-vel.
Felszerelés TGV inOui TER OUIGO
quiet_zone Csendes zóna check cross cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check check
luggage Poggyász check check check
accessibility Megközelíthetőség check cross cross
food_and_drink Étel és ital check check check
air_con Légkondíciónálás check cross cross
bicycle Kerékpár check cross cross
sleeper_couchette Alvó check cross cross

Lyon – Chalon-sur-Saône CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
8.06kg
Busz
8.64kg
Járat
23.04kg
Autó
18.43kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Lyon és a Chalon-sur-Saône között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Lyon és Chalon-sur-Saône között 8.06kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Lyon és Chalon-sur-Saône között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Lyon és Chalon-sur-Saône között, 14.98 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.58 kg-ot a busszal és 10.37 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Lyon és Chalon-sur-Saône között?
A vonat jegy Lyon és Chalon-sur-Saône között 9 573,38 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 3 136,24 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lyon és Chalon-sur-Saône között?
A Lyon és Chalon-sur-Saône közötti legolcsóbb jegy a 3 136,24 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lyon és Chalon-sur-Saône vonat között?
A Lyon - Chalon-sur-Saône a 115,2 km.
Mennyi ideig tart a Lyon és Chalon-sur-Saône közötti vonat?
A Lyon-től Chalon-sur-Saône-ig átlagosan 1 ó és 26 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 0 ó és 59 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lyon-tól a Chalon-sur-Saône-ig?
A Lyon - Chalon-sur-Saône 2 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TGV inOui, TER, OUIGO szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Lyon-ról Chalon-sur-Saône-re?
A Lyon és Chalon-sur-Saône között átlagosan napi 29 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Lyon és Chalon-sur-Saône között?
A legkorábbi vonat Lyon és Chalon-sur-Saône között ekkor indul: 6:05. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Lyon és Chalon-sur-Saône között?
A legújabb vonat Lyon és Chalon-sur-Saône között a 20:18 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lyon és Chalon-sur-Saône között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 3 136,24 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Lyon és Chalon-sur-Saône között?
Átlagosan 24 van a Lyon-től a Chalon-sur-Saône-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lyon és vonat Chalon-sur-Saône között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Lyon és Chalon-sur-Saône között 0 ó és 59 p.
Van közvetlen vonat a Lyon-tól a Chalon-sur-Saône-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Lyon és a Chalon-sur-Saône között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lyon-Chalon-sur-Saône és vonat között?
A vonat út a Lyon-től a Chalon-sur-Saône-ig 8.06kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Lyon címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Lyon-tól

Nemzetközi útvonalak Lyon-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Lyon címről

Egyéb népszerű útvonalak