Vonat Verona - Conegliano árak 4 802,37 Ft-tól

2024/04/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál
Innen kezd
4 802,37 Ft

Verona – Conegliano, vonat

A Verona és Conegliano közötti út a vonat által 112,81 km és 2 ó és 25 p. Naponta 131 kapcsolat van, az első indulás 5:22, az utolsó pedig 21:32. A Verona-ről a Conegliano-re a vonat-val már 4 802,37 Ft vagy 18 778,26 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 4 802,37 Ft.

Legalacsonyabb ár4 802,37 Ft
Utazás időtartama2 ó és 25 p
Napi csatlakozás131
Legalacsonyabb ár4 802,37 Ft
Legmagasabb ár18 778,26 Ft
Első indulás5:22
Utolsó indulás21:32
Távolság112,81 km
IndulásVerona
ÉrkezésConegliano
FuvarozókItalo, FrecciarossaTöbb

Vonat Jegyek Verona és Conegliano között

Indulási időpont
2024. ápr. 19., péntek

A virail a legolcsóbb vonatjegyet Verona Conegliano.

Virail van a varázslat, hogy megtalálja a legolcsóbb vonatjegy Conegliano. Csak azt kell, hogy adja meg a dátumokat, és állítsa be a szűrőket az indulás és az ár a beállításoknak megfelelően. Ha úgy dönt, a legjobb utazási lehetőségeket a vonat Verona Conegliano, virail amely átirányítja automatikusan a szolgáltató honlapján a vásárlást.

Mennyibe kerül a legolcsóbb vonatjegy a Verona Conegliano?

Az átlagár vonatjegyet Verona Conegliano a 9 926,21 Ft. Azonban, ha képes lesz megtalálni olcsóbb jegyet, ha a jegyet előre, vagy ha lehet rugalmas az Ön dátumok: a legolcsóbb vonatjegyet Verona Conegliano körül lehet 4 802,37 Ft.

Mely cégek elviszi a Verona Conegliano vonattal?

Között virail partnerek, akkor is képes utazni , szolgálja a vonat közötti útvonalon Verona és Conegliano.

Meddig tart ettől Verona Conegliano és mikor a vonatok indulnak?

Az első vonat Conegliano órakor indul 5:22, míg az utolsó a 21:32. Ahhoz, hogy a Verona Conegliano vonattal, akkor meg kell 2 ó és 25 p. A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Conegliano a 1 ó és 51 p, de átlagosan tart 2 ó és 25 p. Az első vonat élén Conegliano van 5:22, míg az utolsó levelek Verona át 21:32.

Mely állomás lehet vonattal Conegliano és hol lesz érkezik?

Akkor vonattal Conegliano a Verona Airport (VRN),Verona, Stazione Porta Vescovo,Verona, Porta Nuova, ami érkezik Stazione Ferroviaria.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Verona és Conegliano között

Olcsó vonat jegyek Verona és Conegliano között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Verona és Conegliano között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Verona és Conegliano közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Verona-ről Conegliano-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Verona és Conegliano közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Conegliano-be

Ha vonattal utazik ide: Conegliano, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az Eurocity egy határokon átnyúló vasúti szolgáltatás, amely Európa nagyobb városait köti össze. Ez egy vegyes vállalat különböző országok nemzeti vasúttársaságai között, mint például a német Deutsche Bahn, a francia SNCF és a svájci SBB. Az Eurocity vonatok kényelmes és kényelmes utazási lehetőségeket kínálnak az utasok számára, olyan szolgáltatásokkal, mint a légkondicionálás, az étkezőkocsik és a Wi-Fi. A szolgáltatás menetrend szerint közlekedik, és olyan városok között biztosít kapcsolatot, mint Párizs, Berlin, Milánó és Bécs. Az Eurocity vonatok népszerű választás az utazók számára, akik több európai úti célt szeretnének felfedezni anélkül, hogy vezetési vagy repülési nehézségekbe ütköznének.

A Frecciarossa, amelyet a Trenitalia, a nemzeti vasúttársaság üzemeltet, egy híres nagysebességű vasúti szolgáltatás Olaszországban. Az akár 300 km/h sebességet elérő FRECCIAROSSA vonatok összekötik a nagyobb városokat, köztük Rómát, Milánót, Nápolyt, Firenzét és Torinót.

Az Italo, a Nuovo Trasporto Viaggiatori (NTV) olasz vasúttársaság leányvállalata nagysebességű vonatszolgáltatást üzemeltet Olaszország egész területén. A hagyományos és nagysebességű Italo vonatok 2012-es piacra dobása gyors és kényelmes utazást biztosít az utazóknak Olaszországban. A 300 km/órás sebesség rendszeres és kényelmes közlekedést biztosít olyan nagyvárosokba, mint Róma, Nápoly, Firenze és Milánó.

Jegytípusok és lehetőségek Verona-től Conegliano-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a Frecciarossa és Italo által biztosított lehetőségeket, ha Verona-ről Conegliano-re utazik.

Standard

Az alapfelszereltség az alapvető szolgáltatási szint, amely magában foglalja a kényelmes ülést és az alapvető fedélzeti szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az 5-8-as autóbuszok a Standard szintre valók, az ülések szürke ökobőrrel vannak bevonva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Premium

A prémium szolgáltatás szélesebb ülést, több lábteret és további kényelmi lehetőségeket, például üdvözlőitalt és válogatott újságokat tartalmaz. A Frecciarossa 1000 vonaton a 4-es kocsi Premium szintre van fenntartva.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Executive

Az Executive a legmagasabb szintű szolgáltatás, és magában foglalja a Business szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint személyes szórakoztató rendszert és ínyenc ételeket, amelyeket egy elkötelezett fedélzeti séf szolgál fel.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Business

Az üzleti szolgáltatás az üzleti utazók számára készült, és magában foglalja a prémium szintű összes kényelmi szolgáltatást, valamint hozzáférést a dedikált Business Lounge-hoz és elsőbbségi beszálláshoz. A Frecciarossa 1000 2. és 3. kocsija az Üzleti szintű szolgáltatás számára van fenntartva.
wifi WiFi
quiet_zone Csendes zóna
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Smart

Az intelligens hangulattal, élvezze az Italo összes kényelmét és szolgáltatását megfizethető áron.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás

Prima

Tapasztalja meg Italo legjavát a Prima hangulattal, amely maximális kényelmet és elsőrangú szolgáltatásokat nyújt az egész utazás során.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás

Club Executive

A még fényűzőbb és pihentetőbb utazáshoz válassza a Club Ambiance-t. Itt élvezheti a tökéletes kényelem és a kényeztetés a tágas, egyéni ülőgarnitúrák révén.
wifi WiFi
power_sockets Hálózati aljzatok
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
food_and_drink Étel és ital
air_con Légkondíciónálás

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

bicycle Kerékpár open icon close icon
Az összecsukható kerékpárok kézipoggyászként megengedettek, míg a nem összecsukható kerékpárokat szét kell szerelni, és felszállás előtt a kalauznak vagy a peron személyzetének bemutatott utazótáskákba kell helyezni, és a vonat meghatározott részében kell elhelyezni.
wifi WiFi open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon ingyenes wifi áll rendelkezésre. Használja Portale FRECCE szolgáltatásukat filmek, TV-műsorok nézéséhez és hírekhez. Utazási frissítéseket és további foglalási lehetőségeket is biztosít.
quiet_zone Csendes zóna open icon close icon
Nyugalmat keresni? A Frecciarossa kijelölt csendes zónákat kínál a Business Class számára, hogy nyugodt, zavaró tényezőktől mentes utazást biztosítson.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modelltől függetlenül – legyen az ETR 500, ETR 600, ETR 700 vagy ETR 1000 – minden üléshez tartozik konnektor, hogy készülékei feltöltődjenek.
luggage Poggyász open icon close icon
A Frecciarossa vonatokon semmilyen korlátozással nem kell szembenéznie a felvihető poggyász mennyiségét illetően. A kis táskákat és tárgyakat könnyedén elhelyezheti a fej feletti kosárban vagy az ülés alatt, a nagyobb bőröndöket pedig a rekeszekben vagy a külső ajtók közelében elhelyezett csomagtartókban.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A speciális segítség egy telefonhívásnyira van azok számára, akiknek szükségük van rá. Tárcsázza az ingyenes 800 90 60 60-as zöld számot olasz vezetékes telefonokról vagy a nemzetközi +3902323232 számot bármely telefonról, külföldről is.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Csillapítsa éhségét a FrecciaBistrò-ban, amely a vonat központjában található. Vagy a nagyobb kényelem érdekében rendeljen közvetlenül az ülésére a Portale FRECCE EasyBistrò-ján keresztül. A prémium és üzleti osztályú utazók ingyenes harapnivalókat és italokat kapnak, az Executive osztályú utasok pedig Carlo Cracc séf által készített ínyenc ételekben gyönyörködhetnek.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Nem számít a kinti időjárás, maradjon kényelmesen hűvös a fedélzeti légkondicionálóval.
wifi WiFi open icon close icon
Az Italo vonatok ingyenes Wi-Fi-vel és az ItaloLive szórakoztató portállal vannak felszerelve, amely filmek, műsorok, hírek és egyebek széles választékát kínálja.
power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
Minden Italo vonaton minden ülésen elektromos csatlakozóaljzat található.
luggage Poggyász open icon close icon
A vonatjegyhez poggyásztartozék tartozik, amelyet az Italo vonatokon meghatározott helyeken kell tárolnia. A Smart ambience autóbuszok esetében méretkorlátozás van, ezért ügyeljen arra, hogy a poggyász mérete ne haladja meg a 75 x 53 x 30 cm-t. Ezen irányelvek betartása segít elkerülni a szankciókat.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
A mozgáskorlátozott utazók számára az Italo vonatokon elsőbbségi ülések állnak rendelkezésre egy akadálymentesített mellékhelyiség közelében, amely érinthető és Braille-írással is rendelkezik.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
Az Italo vonatokon, bár nincs külön étkezőkocsi, a 3-as és 7-es autóbusz (AGV-vonatok) vagy a 3-as és 6-os autóbusz (EVO vonatok) automatái harapnivalókat és italokat kínálnak. A Prima Ambience utasai ingyenes üdvözlő szolgáltatást kapnak, ahol különféle harapnivalókat és italokat szolgálnak fel az ülésükön. A még fényűzőbb élmény érdekében a Club Executive Ambience utazói exkluzív fedélzeti catering szolgáltatást élveznek eszpresszóval, péksüteményekkel és italokkal a figyelmes személyzet által.
air_con Légkondíciónálás open icon close icon
Minden Italo vonat légkondicionált.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A babakocsik, babakocsik és összecsukható kerékpárok normál poggyásznak számítanak, és az olasz vonatokon az erre kijelölt helyeken kell tárolni. Túlméretes poggyász és normál kerékpárok nem megengedettek. Javasoljuk, hogy védje le a kerékpárt burkolattal.
Szolgáltatások a Italo, Frecciarossa, Autobus fedélzeten Verona és Conegliano között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Verona és Conegliano között a train-vel.
Felszerelés Italo Frecciarossa Autobus EuroCity
quiet_zone Csendes zóna check check cross check
wifi WiFi check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check check cross check
luggage Poggyász check check cross check
accessibility Megközelíthetőség check check cross check
food_and_drink Étel és ital check check cross check
air_con Légkondíciónálás check check cross check
bicycle Kerékpár check check cross check
sleeper_couchette Alvó cross check cross check

Verona – Conegliano CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
7.9kg
Busz
8.46kg
Járat
22.56kg
Autó
18.05kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Verona és a Conegliano között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Verona és Conegliano között 7.9kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Verona és Conegliano között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Verona és Conegliano között, 14.66 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 0.56 kg-ot a busszal és 10.15 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Verona és Conegliano között?
A vonat jegy Verona és Conegliano között 9 926,21 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 4 802,37 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Verona és Conegliano között?
A Verona és Conegliano közötti legolcsóbb jegy a 4 802,37 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Verona és Conegliano vonat között?
A Verona - Conegliano a 112,81 km.
Mennyi ideig tart a Verona és Conegliano közötti vonat?
A Verona-től Conegliano-ig átlagosan 2 ó és 25 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 51 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Verona-tól a Conegliano-ig?
A Verona - Conegliano 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail Italo, Frecciarossa, Regionale Veloce, Autobus, Eurocity Brenner, EuroCity szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Verona-ról Conegliano-re?
A Verona és Conegliano között átlagosan napi 131 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Verona és Conegliano között?
A legkorábbi vonat Verona és Conegliano között ekkor indul: 5:22. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Verona és Conegliano között?
A legújabb vonat Verona és Conegliano között a 21:32 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Verona és Conegliano között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 4 802,37 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Verona és Conegliano között?
Átlagosan 3 van a Verona-től a Conegliano-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Verona és vonat Conegliano között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Verona és Conegliano között 1 ó és 51 p.
Van közvetlen vonat a Verona-tól a Conegliano-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Verona és a Conegliano között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Verona-Conegliano és vonat között?
A vonat út a Verona-től a Conegliano-ig 7.9kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Verona címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Verona-tól

Nemzetközi útvonalak Verona-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Verona címről

Főbb útvonalak ide: Conegliano

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak