Vonat Cherbourg-Octeville - Párizs árak 8 232,64 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Több
Több
Több

Cherbourg-Octeville – Párizs, vonat

A Cherbourg-Octeville és Párizs közötti út a vonat által 301,11 km és 3 ó és 22 p. Naponta 21 kapcsolat van, az első indulás 5:49, az utolsó pedig 20:49. A Cherbourg-Octeville-ről a Párizs-re a vonat-val már 8 232,64 Ft vagy 25 991,62 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 8 232,64 Ft.

Legalacsonyabb ár8 232,64 Ft
Utazás időtartama3 ó és 22 p
Napi csatlakozás21
Legalacsonyabb ár8 232,64 Ft
Legmagasabb ár25 991,62 Ft
Első indulás5:49
Utolsó indulás20:49
Távolság301,11 km
IndulásCherbourg-Octeville
ÉrkezésPárizs
FuvarozókTER, Train Nomad

Vonat Jegyek Cherbourg-Octeville és Paris között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

A legjobb ajánlatokat a vonat Cherbourg-Octeville Párizs a virail.

A virail össze tudja hasonlítani az árakat a vonatok Cherbourg-Octeville Párizs egy szempillantás alatt. Amire szüksége van csak válassza ki a dátumot azt tervezi, hogy elhagyja, és ha azt szeretné, rendezheti és szűrheti a találatokat áron és időben. Lefoglalni tökéletes utazás, virail fogja átirányítani egyenesen a szolgáltató honlapján, egy rendkívül biztonságos vásárlás.

Mennyibe kerülnek a vonatjegyet Cherbourg-Octeville Párizs?

Ha megvan a lehetősége, hogy előre lefoglalni, akkor valószínű, hogy megtalálja az olcsó vonatjegyet Cherbourg-Octeville Párizs az 8 232,64 Ft. Ha nem tervez előre, vonatjegyet Párizs költsége átlagosan 15 500,88 Ft.

Mely cégek utazás Cherbourg-Octeville Párizs vonattal?

Virail találja kínál a sok vasúti vállalatok Európában és a világ többi részén. Például hogy megmutatja a lehetséges vonat kapcsolatok Cherbourg-Octeville Párizs által kínált .

Meddig kell meg kell, hogy a Párizs vonattal?

A vonatok közötti Cherbourg-Octeville és Párizs vegye 3 ó és 22 p. Az első vonat elhagyja a 5:49, míg az utolsó van 20:49 A leggyorsabb kapcsolat akkor lesz Párizs a 3 ó és 7 p, de átlagosan tart 3 ó és 22 p. Az első vonat élén Párizs van 5:49, míg az utolsó levelek Cherbourg-Octeville át 20:49.

Melyik állomás szolgálja a vonatokon származó Cherbourg-Octeville Párizs?

Akkor vonattal Párizs a Gare de Cherbourg , ami érkezik Paris Gare du Nord,Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Gare De Lyon,Paris - Orly Airport,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense.

Mutasd a teljes leírástTeljes leírás elrejtése

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Cherbourg-Octeville és Paris között

Olcsó vonat jegyek Cherbourg-Octeville és Párizs között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Cherbourg-Octeville és Párizs között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Cherbourg-Octeville és Párizs közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Cherbourg-Octeville-ről Párizs-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Cherbourg-Octeville és Paris közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A vonattársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban 8 036,62 Ft és 38 293,53 Ft között mozoghatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 79% összeget takarítson meg utazása során!

A legjobb idő olcsó vonatjegyek foglalására Cherbourg-Octeville és Párizs között

A legolcsóbb Cherbourg-Octeville - Párizs vonatjegyek 8 714,84 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 12 661,60 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 15 638,09 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, amikor vonattal utazhat Párizs-be

Ha vonattal utazik ide: Párizs, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikonon ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az SNCF, a francia nemzeti vasúttársaság a TER-t, átfogó regionális vonatszolgáltatást kínál. A TER (Transport Express Régional) vonatok városokat és falvakat kötnek össze Franciaország régióiban, helyi közlekedést kínálva az ingázók és a turisták számára, miközben felfedezik a regionális kultúrát, tájat és látnivalókat a regionális útvonalak hatalmas hálózatán keresztül. A TER vonatok lassabbak, mint a nagysebességű vonatok, de megfizethetőbb és kényelmesebb alternatívát kínálnak a régiókon belüli rövidebb utazásokhoz.

Jegytípusok és lehetőségek Cherbourg-Octeville-től Párizs-ig

Hasonlítsa össze a különböző jegytípusokat és a TER által biztosított lehetőségeket, ha Cherbourg-Octeville-ről Párizs-re utazik.

Standard

A TER vonatjegyek fix "Normál tarifa" árúak, és egyetlen utazásra érvényesek a peronbélyegző automatákban történő érvényesítést követő nap éjfélig. Egyes régiók csúcsidőn kívüli kedvezményeket kínálhatnak.
luggage Poggyász
accessibility Megközelíthetőség
air_con Légkondíciónálás
bicycle Kerékpár

Létesítmény leírása

Tudjon meg többet az egyes fuvarozók fedélzetén elérhető különféle létesítményekről ezen az útvonalon.

power_sockets Hálózati aljzatok open icon close icon
A modern TER vonatok konnektorokkal vannak felszerelve.
wifi WiFi open icon close icon
A TER vonatokon jelenleg nincs WiFi szolgáltatás.
luggage Poggyász open icon close icon
A TER vonatokon nincs korlátozás a poggyász méretére vonatkozóan, amennyiben azok az Ön személyes kezelési képességén belül vannak, és elférnek a kijelölt poggyászterületeken.
accessibility Megközelíthetőség open icon close icon
Az Accès TER speciális segítséget kínál a fogyatékkal élő vagy csökkent mozgásképességű utasok számára, biztosítva a zökkenőmentes utazási élményt.
food_and_drink Étel és ital open icon close icon
A TER vonatok nem biztosítanak fedélzeti étkezést; fontolja meg, hogy hozza magával frissítőjét.
bicycle Kerékpár open icon close icon
A TER vonatokon ingyenes a kerékpározás, egyszerűen akassza fel vagy tárolja a kijelölt helyen érkezési sorrendben, foglalás nem lehetséges.
Szolgáltatások a TER fedélzeten Cherbourg-Octeville és Párizs között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Cherbourg-Octeville és Párizs között a train-vel.
Felszerelés TER
wifi WiFi check
power_sockets Hálózati aljzatok check
luggage Poggyász check
food_and_drink Étel és ital check

Cherbourg-Octeville – Párizs CO2-kibocsátás Vonat

Ecology
Vonat
21.08kg
Busz
22.58kg
Járat
60.22kg
Autó
48.18kg
Mennyi a CO2-kibocsátás a Cherbourg-Octeville és a Párizs között vonattal? A vonat CO2-kibocsátása Cherbourg-Octeville és Párizs között 21.08kg.
Mennyi CO2-t takaríthatok meg azzal, hogy Cherbourg-Octeville és Párizs között vonattal utazom? Ha vonattal utazik Cherbourg-Octeville és Párizs között, 39.14 kg szén-dioxid-kibocsátást takarít meg a repüléshez képest, 1.5 kg-ot a busszal és 27.1 kg-ot az autóval szemben.

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy vonat jegy Cherbourg-Octeville és Párizs között?
A vonat jegy Cherbourg-Octeville és Párizs között 15 500,88 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 8 232,64 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Cherbourg-Octeville és Párizs között?
A Cherbourg-Octeville és Párizs közötti legolcsóbb jegy a 8 232,64 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Cherbourg-Octeville és Párizs vonat között?
A Cherbourg-Octeville - Párizs a 301,11 km.
Mennyi ideig tart a Cherbourg-Octeville és Párizs közötti vonat?
A Cherbourg-Octeville-től Párizs-ig átlagosan 3 ó és 22 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 7 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Cherbourg-Octeville-tól a Párizs-ig?
A Cherbourg-Octeville - Párizs 1 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail TER, Train Nomad szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány vonat vált naponta Cherbourg-Octeville-ról Párizs-re?
A Cherbourg-Octeville és Párizs között átlagosan napi 21 kapcsolat van.
Mikor indul el az első vonat Cherbourg-Octeville és Párizs között?
A legkorábbi vonat Cherbourg-Octeville és Párizs között ekkor indul: 5:49. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó vonat Cherbourg-Octeville és Párizs között?
A legújabb vonat Cherbourg-Octeville és Párizs között a 20:49 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Cherbourg-Octeville és Párizs között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb vonat jegy a 8 232,64 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Cherbourg-Octeville és Párizs között?
Átlagosan 15 van a Cherbourg-Octeville-től a Párizs-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Cherbourg-Octeville és vonat Párizs között?
A vonat leggyorsabb utazási ideje Cherbourg-Octeville és Párizs között 3 ó és 7 p.
Van közvetlen vonat a Cherbourg-Octeville-tól a Párizs-ig?
Igen, van egy közvetlen vonat a Cherbourg-Octeville és a Párizs között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Cherbourg-Octeville-Párizs és vonat között?
A vonat út a Cherbourg-Octeville-től a Párizs-ig 21.08kg CO2-kibocsátást eredményez.