Busz Iernut - Arad árak 5 758,93 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Iernut – Arad, busz

A Iernut és Arad közötti út a busz által 227,46 km és 8 ó és 15 p. Naponta 1 kapcsolat van, az első indulás 10:30, az utolsó pedig 11:30. A Iernut-ről a Arad-re a busz-val már 5 758,93 Ft vagy 5 860,85 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 5 758,93 Ft.

Legalacsonyabb ár5 758,93 Ft
Utazás időtartama8 ó és 15 p
Napi csatlakozás1
Legalacsonyabb ár5 758,93 Ft
Legmagasabb ár5 860,85 Ft
Első indulás10:30
Utolsó indulás11:30
Távolság227,46 km
IndulásIernut
ÉrkezésArad
Fuvarozókautogenn
Olcsó busz jegyek Iernut és Arad között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Iernut és Arad között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Iernut és Arad közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Iernut-ről Arad-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Iernut és Arad között

A legolcsóbb Iernut - Arad buszjegyek 6 150,96 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 6 904,31 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 7 581,87 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Arad

Ha busszal utazik ide: Arad, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Iernut – Arad CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
15.92kg
Busz
17.06kg
Járat
45.49kg
Autó
36.39kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Iernut és Arad között?
A busz jegy Iernut és Arad között 5 786,37 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 5 758,93 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Iernut és Arad között?
A Iernut és Arad közötti legolcsóbb jegy a 5 758,93 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Iernut és Arad busz között?
A Iernut - Arad a 227,46 km.
Mennyi ideig tart a Iernut és Arad közötti busz?
A Iernut-től Arad-ig átlagosan 8 ó és 15 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 8 ó és 15 p-ban ér el.
Hány busz vált naponta Iernut-ról Arad-re?
A Iernut és Arad között átlagosan napi 1 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Iernut és Arad között?
A legkorábbi busz Iernut és Arad között ekkor indul: 10:30. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Iernut és Arad között?
A legújabb busz Iernut és Arad között a 11:30 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Iernut és Arad között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 5 758,93 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Mi a leggyorsabb utazási idő Iernut és busz Arad között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Iernut és Arad között 8 ó és 15 p.
Van közvetlen busz a Iernut-tól a Arad-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Iernut és a Arad között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Iernut-Arad és busz között?
A busz út a Iernut-től a Arad-ig 17.06kg CO2-kibocsátást eredményez.