Busz München - Salzburg árak 2 897,10 Ft-tól

2024/07/21
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

Biztosítsa meg jegyét ma, és élvezze a legjobb ajánlatokat!

Ma 4 696,52 Ft
Holnap 2 920,63 Ft
2 nap 3 610,60 Ft
3 nap 4 304,49 Ft

München – Salzburg, busz

A München és Salzburg közötti út a busz által 115,74 km és 2 ó és 15 p. Naponta 32 kapcsolat van, az első indulás 4:05, az utolsó pedig 23:40. A München-ről a Salzburg-re a busz-val már 2 897,10 Ft vagy 25 858,33 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 2 897,10 Ft.

Legalacsonyabb ár2 897,10 Ft
Utazás időtartama2 ó és 15 p
Napi csatlakozás32
Legalacsonyabb ár2 897,10 Ft
Legmagasabb ár25 858,33 Ft
Első indulás4:05
Utolsó indulás23:40
Távolság115,74 km
IndulásMünchen
ÉrkezésSalzburg
FuvarozókFlixBus, Union Ivkoni InternationalTöbb

Busz Jegyek München és Salzburg között

Indulási időpont
2024. júl. 21., vasárnap

Milyen idő a buszok Salzburg?

Az első busz indul München at 4:05, míg az utolsó levelek 23:40. A menetidő 2 ó és 15 p. Ahhoz, hogy az Salzburg München busszal, akkor elviszi körül 2 ó és 15 p, sőt 1 ó és 50 p ha úgy dönt, a leggyorsabb megoldás. Az első busz indul München át 4:05, míg az utolsó van 23:40.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket München és Salzburg között

Olcsó busz jegyek München és Salzburg között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen München és Salzburg között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a München és Salzburg közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a München-ről Salzburg-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a München és Salzburg közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 2 959,83 Ft és 5 288,49 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 44%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására München és Salzburg között

A legolcsóbb München - Salzburg buszjegyek 3 869,34 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 4 447,59 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 5 217,92 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Salzburg

Ha busszal utazik ide: Salzburg, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

Az ÖBB az Österreichische Bundesbahnen rövidítése, amely az Osztrák Szövetségi Vasutak. Az ÖBB személyszállító vonatokat üzemeltet Ausztria egész területén és azon kívül is, összeköttetésekkel a szomszédos országokba, például Németországba, Svájcba, Olaszországba és Csehországba. Az ÖBB magas színvonalú szolgáltatásairól, modern vonatairól és kiterjedt vasúthálózatáról ismert.

Az Union Ivkoni egy bolgár autóbusz-társaság, amely belföldön és nemzetközi viszonylatban is működik. Az 1992-ben alapított vállalat több mint 1000 autóbuszból álló flottájával Bulgária egyik legnagyobb autóbusz-üzemeltetőjévé nőtte ki magát. Az Union Ivkoni szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres buszjáratokat, charterjáratokat és nemzetközi útvonalakat Európa-szerte. A cég modern flottájáról, kényelmes buszairól és megbízható kiszolgálásáról ismert.

Szolgáltatások a FlixBus, ÖBB, BlaBlaCar Bus fedélzeten München és Salzburg között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat München és Salzburg között a bus-vel.
Felszerelés FlixBus ÖBB BlaBlaCar Bus Union Ivkoni Darojkovic Promet
wifi WiFi check check check check cross
power_sockets Hálózati aljzatok check check check check check
luggage Poggyász check check check check cross
food_and_drink Étel és ital check check cross cross cross
air_con Légkondíciónálás check check check check check
quiet_zone Csendes zóna cross check cross cross cross
accessibility Megközelíthetőség cross check cross cross cross
bicycle Kerékpár cross check cross cross cross
sleeper_couchette Alvó cross check cross cross cross

München – Salzburg CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
8.1kg
Busz
8.68kg
Járat
23.15kg
Autó
18.52kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy München és Salzburg között?
A busz jegy München és Salzburg között 6 605,71 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 2 897,10 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy München és Salzburg között?
A München és Salzburg közötti legolcsóbb jegy a 2 897,10 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság München és Salzburg busz között?
A München - Salzburg a 115,74 km.
Mennyi ideig tart a München és Salzburg közötti busz?
A München-től Salzburg-ig átlagosan 2 ó és 15 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 1 ó és 50 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a München-tól a Salzburg-ig?
A München - Salzburg 5 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail FlixBus, Union Ivkoni International, ÖBB, BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni, Darojkovic Promet szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta München-ról Salzburg-re?
A München és Salzburg között átlagosan napi 32 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz München és Salzburg között?
A legkorábbi busz München és Salzburg között ekkor indul: 4:05. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz München és Salzburg között?
A legújabb busz München és Salzburg között a 23:40 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet München és Salzburg között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 2 897,10 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy München és Salzburg között?
Átlagosan 30 van a München-től a Salzburg-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő München és busz Salzburg között?
A busz leggyorsabb utazási ideje München és Salzburg között 1 ó és 50 p.
Van közvetlen busz a München-tól a Salzburg-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a München és a Salzburg között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a München-Salzburg és busz között?
A busz út a München-től a Salzburg-ig 8.68kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a München címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a München-tól

Nemzetközi útvonalak München-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a München címről

Főbb útvonalak ide: Salzburg

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak