Busz Lisszabon - Sevilla árak 4 704,37 Ft-tól

Innen kezd
4 704,37 Ft

Lisszabon – Sevilla, busz

A Lisszabon és Sevilla közötti út a busz által 315,73 km és 7 ó és 0 p. Naponta 33 kapcsolat van, az első indulás 1:45, az utolsó pedig 23:00. A Lisszabon-ről a Sevilla-re a busz-val már 4 704,37 Ft vagy 33 589,17 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 4 704,37 Ft.

Legalacsonyabb ár4 704,37 Ft
Utazás időtartama7 ó és 0 p
Napi csatlakozás33
Legalacsonyabb ár4 704,37 Ft
Legmagasabb ár33 589,17 Ft
Első indulás1:45
Utolsó indulás23:00
Távolság315,73 km
IndulásLisszabon
ÉrkezésSevilla
FuvarozókAP - Alfa Pendular, AlianzaTöbb

Busz Jegyek Lisbon és Seville között

Indulási időpont
2024. márc. 3., vasárnap

Mikor a buszok a Lisszabon Sevilla menetrend?

Az út a Lisszabon Sevilla veszi 7 ó és 0 p. Míg az első busz indul Lisszabon at 1:45, az utolsó a tervek 23:00. Az átlagos időtartama az út 7 ó és 0 p, de a leggyorsabb buszjárat kap, hogy az Sevilla a 6 ó és 0 p. Az első busz a tervek 1:45 és az utolsó a 23:00.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lisbon és Seville között

Olcsó busz jegyek Lisszabon és Sevilla között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lisszabon és Sevilla között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lisszabon és Sevilla közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lisszabon-ről Sevilla-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lisbon és Seville közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 7 209,44 Ft és 14 897,16 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 52%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Lisszabon és Sevilla között

A legolcsóbb Lisszabon - Sevilla buszjegyek 6 154,88 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 8 463,61 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 10 784,76 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Sevilla

Ha busszal utazik ide: Sevilla, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1923-ban alapított Alsa egy kiemelkedő spanyol busztársaság, amely nemzeti és nemzetközi járatokat üzemeltet. A cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-társaságává nőtte ki magát. Az Alsa szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, a luxusbuszokat és a hálóbuszokat. A fenntarthatóság iránt elkötelezett Alsa alternatív üzemanyagok és energiahatékony technológiák használatával csökkenti szénlábnyomát.

A FlixBus távolsági busztársaság Európában és az Egyesült Államokban is működik. A 2013-ban alapított cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-szolgáltatójává nőtte ki magát, és 30 ország több mint 2500 úti célját köti össze. A németországi eredetű FlixBus gyorsan terjeszkedett a környező országokba, köztük Franciaországba, Olaszországba, Dániába, Hollandiába és Horvátországba, miközben rendszeres járatokat kínál Norvégiába, Spanyolországba és Angliába. Megfizethető viteldíjakkal és olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint az ingyenes Wi-Fi, a konnektorok és a fedélzeti WC-k, a FlixBus kényelmes és élvezetes utazási élményt nyújt.

A Rede Expressos egy portugál busztársaság, amely helyközi és nemzetközi buszjáratokra szakosodott. Az 1995-ben alapított Rede Expressos Lisszabonban (Portugália) székhellyel büszkélkedhet több mint 300 útvonalból álló, kiterjedt hálózattal, amely az ország városait és falvait fedi le. A társaság nemzetközi kapcsolatokat is biztosít Spanyolországba és Franciaországba.

Szolgáltatások a Alsa, FlixBus, Rede Expressos fedélzeten Lisszabon és Sevilla között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lisszabon és Sevilla között a bus-vel.
Felszerelés Alsa FlixBus Rede Expressos
wifi WiFi check check check
luggage Poggyász check check check
bicycle Kerékpár check cross check
power_sockets Hálózati aljzatok cross check check
food_and_drink Étel és ital cross check cross
air_con Légkondíciónálás cross check cross

Lisszabon – Sevilla CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
22.1kg
Busz
23.68kg
Járat
63.15kg
Autó
50.52kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Lisszabon és Sevilla között?
A busz jegy Lisszabon és Sevilla között 11 168,95 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 4 704,37 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lisszabon és Sevilla között?
A Lisszabon és Sevilla közötti legolcsóbb jegy a 4 704,37 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lisszabon és Sevilla busz között?
A Lisszabon - Sevilla a 315,73 km.
Mennyi ideig tart a Lisszabon és Sevilla közötti busz?
A Lisszabon-től Sevilla-ig átlagosan 7 ó és 0 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 6 ó és 0 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lisszabon-tól a Sevilla-ig?
A Lisszabon - Sevilla 6 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail AP - Alfa Pendular, Alianza, Alsa, FlixBus, RNE, Rede Expressos, Renfe szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Lisszabon-ról Sevilla-re?
A Lisszabon és Sevilla között átlagosan napi 33 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Lisszabon és Sevilla között?
A legkorábbi busz Lisszabon és Sevilla között ekkor indul: 1:45. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Lisszabon és Sevilla között?
A legújabb busz Lisszabon és Sevilla között a 23:00 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lisszabon és Sevilla között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 4 704,37 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Milyen állomásokra léphetek a Lisszabon-ról a Sevilla-re?
Vannak 4 állomás(ok), amelyekről a Lisszabon-ról indulva Sevilla-re léphet. Mehet a Lisboa - Santa Apolonia, Lisbon Portela Airport, Lisboa Oriente, Lisboa Sete Rios és érkezhet a Seville San Bernardo, Sevilla Plaza de Armas (IC), Seville Virgen Del Rocío, Bellavista, Sevilla-Santa Justa, Sevilla Sevilla Airport címre.
Hány közvetlen kapcsolat megy Lisszabon és Sevilla között?
Átlagosan 29 van a Lisszabon-től a Sevilla-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lisszabon és busz Sevilla között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Lisszabon és Sevilla között 6 ó és 0 p.
Van közvetlen busz a Lisszabon-tól a Sevilla-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Lisszabon és a Sevilla között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lisszabon-Sevilla és busz között?
A busz út a Lisszabon-től a Sevilla-ig 23.68kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Lisszabon címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Lisszabon-tól

Nemzetközi útvonalak Lisszabon-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Lisszabon címről

Főbb útvonalak ide: Sevilla

Egyéb népszerű útvonalak