Busz Lisszabon - Braga árak 1 560,28 Ft-tól

2024/05/19
+ Visszatérés
Maradjon a Booking.com-nál

Találja meg a legolcsóbb jegyet utazásához

3 469,47 Ft
3 524,35 Ft
2 740,29 Ft

Lisszabon – Braga, busz

A Lisszabon és Braga közötti út a busz által 320,41 km és 4 ó és 53 p. Naponta 79 kapcsolat van, az első indulás 0:15, az utolsó pedig 22:05. A Lisszabon-ről a Braga-re a busz-val már 1 560,28 Ft vagy 10 929,81 Ft áron lehet utazni. A legjobb ár erre az útra: 1 560,28 Ft.

Legalacsonyabb ár1 560,28 Ft
Utazás időtartama4 ó és 53 p
Napi csatlakozás79
Legalacsonyabb ár1 560,28 Ft
Legmagasabb ár10 929,81 Ft
Első indulás0:15
Utolsó indulás22:05
Távolság320,41 km
IndulásLisszabon
ÉrkezésBraga
FuvarozókALSA INTERNACIONAL, Rede ExpressosTöbb

Busz Jegyek Lisbon és Braga között

Indulási időpont
2024. máj. 19., vasárnap

Mikor az első és az utolsó buszok Lisszabon Braga hagyni?

Az első busz indul Lisszabon at 0:15, míg az utolsó levelek 22:05. A menetidő 4 ó és 53 p. Míg az első busz indul be 0:15, az utolsó levelek Lisszabony át 22:05. A menetidő átlagosan , de eljuthat csak 3 ó és 50 p a leggyorsabb kapcsolat.

Hasonlítsa össze az árakat és a jegyeket Lisbon és Braga között

Olcsó busz jegyek Lisszabon és Braga között
A legjobb vonatjegy ajánlatot keresi utazásához? Íme 4 módja annak, hogy olcsó vonatjegyeket szerezzen Lisszabon és Braga között.

Foglaljon előre és takarítson meg

Ha a Lisszabon és Braga közötti utazáshoz a legjobb ajánlatot keresi, a vonatjegyek előzetes foglalása nagyszerű módja a megtakarításnak, de ne feledje, hogy elővételes jegyek általában csak 3 hónappal az utazás dátuma előtt állnak rendelkezésre.

Maradjon rugalmas az utazási idő tekintetében, és fedezze fel a csúcsidőn kívüli utazásokat

A csúcsidőn kívüli utazások megtervezése nemcsak azt jelenti, hogy elkerülheti a tömeget, hanem pénzt is megtakaríthat. Az ütemterv rugalmassága és az alternatív útvonalak vagy időpontok megfontolása jelentősen befolyásolja a Lisszabon-ről Braga-re való eljutásra fordított összeget.

Mindig ellenőrizze az akciós ajánlatokat

A legfrissebb ajánlatok megtekintése sok pénzt takaríthat meg, így érdemes időt szánni az árak böngészésére és összehasonlítására. Ezért győződjön meg róla, hogy a legjobb ajánlatot kapja jegyére, és használja ki a gyermekek, fiatalok és idősek számára biztosított különleges viteldíjakat, valamint a csoportok kedvezményeit.

Használja ki a lassabb vonatokban vagy a csatlakozó vonatokban rejlő lehetőségeket

Ha rugalmas időbeosztással tervez utazást, miért ne válassza a festői útvonalat? A lassabb vonatok vagy a több megállót megálló vonatok csatlakozása pénzt takaríthat meg a jegyen – mindenképpen érdemes megfontolni, hogy belefér-e a menetrendbe.

Jegyek megjelenítése:
Legjobb idő a Lisbon és Braga közötti utazások foglalására

Virail Pro tipp ✌: Ha 10 nappal előre foglal, átlagosan 10%-ot takarít meg

Ár az indulási dátum közeledtével

A busztársaságok magasabb jegyárakat számíthatnak fel az indulás időpontjának közeledtével. Az árak a következő napokban körülbelül 991,84 Ft és 3 759,57 Ft között változhatnak, de változhatnak. Azt tanácsoljuk, hogy a lehető legkorábban foglaljon, hogy akár 74%-t is megtakarítson utazása során!

A legjobb idő olcsó buszjegyek foglalására Lisszabon és Braga között

A legolcsóbb Lisszabon - Braga buszjegyek 2 410,99 Ft áron kaphatók, ha szerencséd van, vagy átlagosan 3 087,89 Ft áron. A legdrágább jegy ára akár 3 645,88 Ft is lehet.

Találja meg a legjobb napot, hogy busszal utazzon ide: Braga

Ha busszal utazik ide: Braga, ha el akarja kerülni a tömeget, az alábbi grafikon segítségével ellenőrizheti, hogy ügyfeleink milyen gyakran utaznak a következő 30 napban. Átlagosan az utazási csúcsidő reggel 6:30 és 9 óra között, vagy este 16 és 19 óra között van. Kérjük, tartsa ezt szem előtt, amikor a kiindulási pontra utazik, mert előfordulhat, hogy hosszabb időre lesz szüksége az érkezéshez, különösen a nagyvárosokban!

Fuvarozók ezen az útvonalon

Tudjon meg többet az ezen az útvonalon közlekedő fuvarozókról.

Az 1923-ban alapított Alsa egy kiemelkedő spanyol busztársaság, amely nemzeti és nemzetközi járatokat üzemeltet. A cég Európa egyik legnagyobb autóbusz-társaságává nőtte ki magát. Az Alsa szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, a luxusbuszokat és a hálóbuszokat. A fenntarthatóság iránt elkötelezett Alsa alternatív üzemanyagok és energiahatékony technológiák használatával csökkenti szénlábnyomát.

A BlaBlaCar Bus egy távolsági buszjárat, amely több országban is elérhető, köztük Franciaországban, Németországban és a Benelux régióban. Ez a BlaBlaCar leányvállalata, egy telekocsi platform.BlaBlaCar.A társaság buszokat üzemeltet olyan állomásokra, mint a Paris Bercy Seine, a Rotterdam CS buszpályaudvar, a Sloterdijk buszpályaudvar, a Brussels Midi West Train, Milánó, Barcelona északi buszpályaudvara, Charles de Gaulle repülőtér 3, Annecy vonat, Stuttgart repülőtér és Victoria buszpályaudvar.

A Citi Express egy Mexikóban működő buszjárat, amely közlekedést biztosít a nagyobb városok és turisztikai célpontok között. A cég számos szolgáltatást kínál, beleértve a rendszeres és executive osztályú buszokat, olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a légkondicionáló, a dönthető ülések és a fedélzeti szórakoztatás. A Citi Express online foglalást és jegyértékesítést, valamint hűségprogramot is kínál a gyakran utazók számára. A vállalat büszke a biztonság iránti elkötelezettségére, a flottája rendszeres karbantartásával és ellenőrzésével, valamint a járművezetők képzésével. Összességében a Citi Express megbízható és kényelmes megoldás azoknak az utazóknak, akik busszal szeretnék felfedezni Mexikót.

A Rede Expressos egy portugál busztársaság, amely helyközi és nemzetközi buszjáratokra szakosodott. Az 1995-ben alapított Rede Expressos Lisszabonban (Portugália) székhellyel büszkélkedhet több mint 300 útvonalból álló, kiterjedt hálózattal, amely az ország városait és falvait fedi le. A társaság nemzetközi kapcsolatokat is biztosít Spanyolországba és Franciaországba.

A Renex bus egy Portugáliában működő közlekedési vállalat, amely távolsági buszjáratokat biztosít az ország különböző célpontjaira. A céget 1995-ben alapították, és azóta Portugália egyik vezető buszszolgáltatójává nőtte ki magát. A Renex busz számos szolgáltatást kínál, beleértve a rendszeres és gyorsjáratokat, valamint az éjszakai buszokat. A Renex olyan népszerű útvonalakat biztosít, mint például Lisszabonból Portóba, Portóból Faróba, Faroból Sevillába, Madridból Barcelonába, Barcelonából Valenciába, Valenciából Alicantéba, Madridból Sevillába, Sevillából Malagába és Malagából Granadába.

Szolgáltatások a Rede Expressos, Alsa, Renex fedélzeten Lisszabon és Braga között
Hasonlítsa össze a fedélzeti szolgáltatásokat Lisszabon és Braga között a bus-vel.
Felszerelés Rede Expressos Alsa Renex BlaBlaCar Bus FlixBus
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Hálózati aljzatok check cross check check check
luggage Poggyász check check check check check
bicycle Kerékpár check check cross cross cross
air_con Légkondíciónálás cross cross check check check
food_and_drink Étel és ital cross cross cross cross check

Lisszabon – Braga CO2-kibocsátás Busz

Ecology
Vonat
22.43kg
Busz
24.03kg
Járat
64.08kg
Autó
51.27kg

Tudunk valamit javítani?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy busz jegy Lisszabon és Braga között?
A busz jegy Lisszabon és Braga között 5 794,21 Ft. Az ár azonban attól függően változik, hogy milyen korán vásárol, és ha forgalmas a napszak. Időnként olyan olcsón találja meg őket, mint a 1 560,28 Ft.
Mi a legolcsóbb vonatjegy Lisszabon és Braga között?
A Lisszabon és Braga közötti legolcsóbb jegy a 1 560,28 Ft. Javasoljuk, hogy a lehető legkorábban és csúcsidőn kívül foglaljon, hogy a lehető legolcsóbb jegyet kapja.
Mekkora a távolság Lisszabon és Braga busz között?
A Lisszabon - Braga a 320,41 km.
Mennyi ideig tart a Lisszabon és Braga közötti busz?
A Lisszabon-től Braga-ig átlagosan 4 ó és 53 p. A leggyorsabb lehetőség azonban a 3 ó és 50 p-ban ér el.
Milyen cégek működnek a Lisszabon-tól a Braga-ig?
A Lisszabon - Braga 9 operátor(ok) lefedik. Megtalálhatja a Virail ALSA INTERNACIONAL, Rede Expressos, Alsa, Inters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda., FlixBus France S.A.R.L., Renex, BlaBlaCar Bus, Citi Express, FlixBus szolgáltatást ezen az útvonalon.
Hány busz vált naponta Lisszabon-ról Braga-re?
A Lisszabon és Braga között átlagosan napi 79 kapcsolat van.
Mikor indul el az első busz Lisszabon és Braga között?
A legkorábbi busz Lisszabon és Braga között ekkor indul: 0:15. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Mikor indul el az utolsó busz Lisszabon és Braga között?
A legújabb busz Lisszabon és Braga között a 22:05 címen indul. Ügyeljen azonban arra, hogy ellenőrizze velünk az indulási nap menetrendjét, mivel az időpont eltérhet.
Előre kell foglalnom a jegyemet Lisszabon és Braga között?
Ha teheti, javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb foglalja le jegyét, hogy nagyobb megtakarítást érhessen el. Az általunk talált legolcsóbb busz jegy a 1 560,28 Ft, de ez a kereslettől függően változhat.
Hány közvetlen kapcsolat megy Lisszabon és Braga között?
Átlagosan 74 van a Lisszabon-től a Braga-ig.
Mi a leggyorsabb utazási idő Lisszabon és busz Braga között?
A busz leggyorsabb utazási ideje Lisszabon és Braga között 3 ó és 50 p.
Van közvetlen busz a Lisszabon-tól a Braga-ig?
Igen, van egy közvetlen busz a Lisszabon és a Braga között.
Mekkora a CO2-kibocsátás a Lisszabon-Braga és busz között?
A busz út a Lisszabon-től a Braga-ig 24.03kg CO2-kibocsátást eredményez.

Lépjen helyileg a Lisszabon címről

Felkapott útvonalak

Hétvégi kiruccanások a Lisszabon-tól

Nemzetközi útvonalak Lisszabon-ból és a közeli területekről

Egyéb úti célok a Lisszabon címről

Főbb útvonalak ide: Braga

Kapcsolódó útvonalak

Egyéb népszerű útvonalak